Butter chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 235259 gange,
og udskrevet 4178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (157 stemmer) |
|
Kommentarer smager godt - 2019-12-20 18:01:43 den er stærk men ik al for stærk en af de bedste butter chiken jeg har smagt Rebecca - 2013-09-30 13:50:56 Vi lavede denne opskrift til en familiefødselsdag med tilhørende mangosalat - MUMS! Det var et kæmpe hit, hold nu KAJE, hvor det er en lækker opskrift! Jeg har ingen erfaring med, om det er rigtig Butter Chicken, men for mig spiller det ingen rolle, den er min nye all time favourite!!! Alexander på 14 år - 2013-09-19 18:03:11 Smagte virkeligt godt og utrolig let at lave. beritk1 - 2013-01-03 21:57:09 stmmer i med, at det er en super god ret. Vil også giv dem ret, der siger, at det ikke er butter chikcen. Retten minder utrolig meget om Murgh makarni, somogså er en Indisk ret. Det er kyllig i sødlig, krydret tomatsovs og det må man sige, at det er. Tippet med ketchup giver det helt rigtige finish. Prøv også miin opskrift: smør fra bunden på 15 minutter. Karina Lykkegaard - 2012-10-07 19:17:21 Vi har lavet retten mange gange ud fra opskriften. Jeg bruger 1/4 fløde, men det er mere fordi, at jeg tænker hvad jeg skal med skvatten! HEEEEELT VILDT LÆKKERT SMAGER DET!! At anbefale :) anonym - 2012-02-14 17:11:39 Garam Masala og Cayennepeber er begge kryderier der kan købes i "Tiger", derudover kan de begge erhverves i krydderiafd. på større supermarkeder! Super lækker opskrift, har ikke smagt butterchicken nogen steder før så kan naturligvis ikke vurdere om den "smager rigtigt", men den smager i hvert fald GODT! LLB - 2012-01-11 11:35:00 Det smager super godt!!! Og virkelig nemt! Kit - 2012-01-07 21:29:33 Yummi! Jeg brugte mælk og jævnede med maizena udrørt i cheasy fraiche efter det havde kogt ca. 10 min. Kit - 2012-01-07 18:38:41 Er det saltede eller usaltede cashewnødder der skal bruges til salaten? Lissen - 2011-09-19 10:05:23 NEMT & LÆKKERT. Aldrig har noget som var så nemt at lave, smagt så godt. Total yndlingsopskrift! Josefine - 2011-05-12 19:06:28 Rigtig god opskrift. Smager fint som den er, men man kan selvfølgelig altid eksperimentere med den ;) den bløde mand - 2011-01-20 19:54:27 FØJ hvor er det her GODT!!! jeg var meget skeptisk da jeg så den høje karakter og hvor mange der roste retten. Men, jeg blev klogere... det her er super nemt og super lækkert ! Den eneste finger jeg kan sætte på denne ret, er at jeg synes der mangler hakkede mandler, men det gør absolut ikke retten ringe at der ikke er mandler i... Et rent 10 tal her fra, Tak for mad :-) Maria - 2011-01-13 19:21:18 Smager rigtig godt :)Jeg lod det koge ned i ca 10 min, og hældte efterfølgende fløden i. Vi spiser Naan-brød til som der lige er varmet på en stegepande med en smule olie. Hanne - 2010-03-28 17:54:56 Smager godt og er supernem at lave. Uhm.... Malou - 2010-02-25 11:14:55 Fin opskrift, vil give ret i Ketchup er fint til at tynge den.. jeg bruger dog meget mere krydderi, både masala og cayennepeber.. og så limesaft. Og så er ristede cashewnødder og nan-brød et must til den ret Dorthe - 2009-11-18 17:33:57 Garam Masala kan købes i de fleste grønthandlere, og Cayennepeber kan købes samme sted eller i de fleste supermarkeder plet - 2009-10-05 10:18:08 hvad er masala Kim - 2009-08-24 14:38:12 hvor kan man købe garam masala og cayennepeber ? anonym - 2009-03-15 17:03:09 Lige lidt hakkede mandler i, lidt kanel, nellike og kardemommme, så er i indien :-) Christine - 2008-10-08 11:14:42 Jeg synes nu også det er rigtigt lækkert med yoghurt i, som man gør i indien:) Mohssin - 2008-09-07 19:08:35 Denne ret stammer fra Indien og pakistan og laves forskelligt alt efter hvor i pakistan eller indien man er fra. lige akuret denne opskrift er klart den bedste som kommer fra det gode madkøkken i pakistan grydemester - 2008-08-19 21:03:52 Rør evt. en klat ketchup i retten når den har kogt for lige at give smagen den sidste tyngde. Så er den til et rent 10 tal :-) Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 glæder mig til at lave den, har spurgt mange om de kendte denne opskrift, , bor i Afrika og her har vi en god Indisk resturant der laver fantastisk Butter Chicken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne