Opskrift på Madagascarsauce Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Madagascarsauce

Antal: 4 Portioner

Ret : Saucer

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2004-08-22





Ingredienser:
10 g.madagascarpeber
1 tsk.sennep
5 dl.oksebouillon (bouillonterning + vand)
1 peberfrugt (gul/rød)
150 g.smør eller margarine
75 g.hvedemel
 


Forklaring:

Peberfrugten skæres i fine tern og madagascar-peberen moses grundigt med en ske. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascar-peberen og sennep, det hele svitses godt. Oksebouillionen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.

Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (3 stemmer)

Opskriften er vist 9249 gange,
og udskrevet 203 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu