EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Madagascarsauce

Antal: 4 Portioner

Ret : Saucer

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2004-08-22


Ingredienser:
10 g.madagascarpeber
1 tsk.sennep
5 dl.oksebouillon (bouillonterning + vand)
1 peberfrugt (gul/rød)
150 g.smør eller margarine
75 g.hvedemel
 
Forklaring:

Peberfrugten skæres i fine tern og madagascar-peberen moses grundigt med en ske. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascar-peberen og sennep, det hele svitses godt. Oksebouillionen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.

Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (3 stemmer)

Opskriften er vist 9851 gange,
og udskrevet 205 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu