EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Madagascarsauce

Antal: 4 Portioner

Ret : Saucer

Indsendt : 2004-08-22


Ingredienser:
10 g.madagascarpeber
1 tsk.sennep
5 dl.oksebouillon (bouillonterning + vand)
1 peberfrugt (gul/rød)
150 g.smør eller margarine
75 g.hvedemel
 


Forklaring:

Peberfrugten skæres i fine tern og madagascar-peberen moses grundigt med en ske. I en gryde svitses peberfrugten med de 50 g smør og tilsættes madagascar-peberen og sennep, det hele svitses godt. Oksebouillionen tilsættes koger i godt og vel 10 minutter. Saucen jævnes af med en melbolle, som er lavet af det sidste mel og smør.

Saucen koges derefter igen godt igennem 10 minutter for at få eventuel melsmag kogt væk.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (3 stemmer)

Opskriften er vist 10329 gange,
og udskrevet 208 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu