Gråand med bagte persillerødder og kartofler

Gråand med bagte persillerødder og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ænder (a 550 g - 850 g)
2 skrællede persillerødder
0.5 skrællet selleri
2-3 skrællede bagekartofler
4 dl.vildt (eller kalve) fond
2 spsk.koldt smør
1 lille bundtbredbladet persille
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og brun ænderne godt på alle sider.

Skær persillerødder, selleri og kartofler i tern på ca. 4 - 5 cm. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Læg det hele i en smurt bradepande og læg ænderne ovenpå. Krydr gråænderne og bag dem i en varm ovn, 200 grader ca. 40 minutter. Sluk for ovnen og lad det hele hvile 10 minutter inden servering.

Kog fonden og skyen fra gråænderne og pisk det kolde smør i. Smag til med salt, peber og persille.

Parter gråænderne og server med de gode grønsager og saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 29865 gange,
og udskrevet 977 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu