EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Stegt gråand med rødkål og æbler

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : SvømmeFugle

Indsendt : 0000-00-00


Ingredienser:
1 gråand
1 lille gl.rødkål
3 spsk.balsamico eddike
2 spsk.rosiner
2 fint snittede skalotteløg
2 æbler delt i kvarte uden kernehuset
 lidt smør til stegning
 salt
 peber
 


Forklaring:

Parter/del gråanden i fire dele. Varm lidt smør på en sauterpande og steg anden først med skin siden ned af. Når den er gylden vendes gråanden og steges på den anden side. Krydr med salt og peber. Tilsæt rødkål, balsamico, rosiner og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter. Rør i gryden undervejs. Varm lidt smør på en pande og sauter løg og æbler i 2 - 3 minutter. Server til gråanden og rødkålen.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 14978 gange,
og udskrevet 492 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu