EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Kanelkage stor bradepande

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : mille5991

Indsendt : 2004-08-09

Overfør ingredinserne for Kanelkage  stor bradepande til mealChaser indkøbsliste
Kanelkage  stor bradepande 4 Kanelkage  stor bradepande 1 Kanelkage  stor bradepande 2 Kanelkage  stor bradepande 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
800 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 tsk. Natron * 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
  Glasur: 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
4 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
    1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram


Forklaring:

Smeltet margarine røres grundigt sammen med sukkeret, anbefales brug af håndmikser.
Derefter hældes kærnemælken i lidt efter lidt.

Hvedemel kanel og natron sigtes derefter i lidt ad gangen under omrøring. Det anbefales, at man sigter melet da dejen så ikke laver mel klumper.
Når man så har rørt det hele godt og grundigt sammen hældes det i en stor bradepande.

Bages ved 200 grader C i alm. ovn. og ved 185 grader C i varmluftsovn i ca. 30 minutter.

Når kagen er afkølet røres glasuren sammen i række følge. Gryden skal tages af varmen og det hele skal røres hurtigt sammen. For hvis flormelis bliver for varm bliver det til en hård tør glasur og ikke cremet. Den bliver altså lækker cremet, hvis men røre det hurtigt sammen. Lækker kage der bør opleves af alle.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 46051 (10964 kcal)
KJ pr. Pers. 1918 (456 kcal)
Vægt ialt 3638 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1265 KJ (301 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 53.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.4 (627 stemmer)

Opskriften er vist 691218 gange,
og udskrevet 26509 gange.

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god kage, som både børn og voksne kan li'. Og så er den let for børn at bage. Herligt!

mig ?  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm ? man kan vel bytte kærnemælken ud med mælk ? s;

mille  -  0000-00-00 00:00:00
kagen bliver bare holde sig længere og er mere blød og frisk i dejen hvis man bruger kærnemælk. derfor kan det ikke anbefales, at bruge almindelig mælk.

lone jensen  -  0000-00-00 00:00:00
men man kan også bruger tykmælk den bliver meget bedre med tykmælk. god weekendet

Mariat  -  0000-00-00 00:00:00
Kan man ik bare bruge normal margarine?

Sebastian  -  0000-00-00 00:00:00
Normal margarine virker fint, men hvis man vil spare på ens kolesterol er Becel en løsning. Kagen er rigtig god, dog kan man godt nøjes med 400 g flormelis til at dække kagen med.

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker kage, men glasuren smager lige lovlig meget af kaffe!

June  -  0000-00-00 00:00:00
Kan kun tilslutte mig andres holdning: Pragtfuld kage, der er nem at bage :o)

Lasse  -  0000-00-00 00:00:00
Det var min kage der blev spist først, det er altid et godt tegn. topkarakter r

tøsen  -  0000-00-00 00:00:00
min far har bagt den mange gange og jeg ELSKER den

Anne mette  -  0000-00-00 00:00:00
BAgte denne kage til en veninde der skulle have kanel i anledningen af sin 25 års fødselsdag.. det blev et hit.. det er en fantastisk kage... super nem at lave og smager himmelsk:-)

k  -  0000-00-00 00:00:00
istedet for kaffeglasur lav en glasur af margarine flormelis og friskapressetappelsinsaft + revet appelsinskal - fremgangsmåde som ovenstående

js  -  0000-00-00 00:00:00
500 g sukker er rigeligt ---

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Nem chokoladeglasur: Fordel 200-250 g mørke chokoladeknapper over kagen, når den lige er kommet ud af ovnen, og smør det ud, mens det smelter :-) Det bliver rigtigt godt, når chokoladen stivner

Mig  -  2006-12-23 17:57:14
Stor portion, hos mig 2 bradepander! Lækker kage! Og uden æg! Fantastisk.

Fie  -  2007-01-09 19:38:46
Helt fantastisk kage, der smager som en drøm. Den bedste kage jeg nogensinde har smagt..

Fie  -  2007-01-09 19:39:22
Helt fantastisk kage, der smager som en drøm. Den bedste kage jeg nogensinde har smagt..

Line<3  -  2007-01-15 14:14:10
kan man bruge helt alm.letmælk istedet for kernemælk ?

Fam. Søndergaard  -  2007-02-13 19:22:04
Så har jeg prøvet den! Den er godt nok en tand for sød til mine smagsløg, trods jeg kun brugte 500gr sukker. Jeg har selv en tilsvarende opskrift som jeg helt sikkert foretrækker.

Dorte  -  2007-03-07 17:30:03
alletiders kage nem at bage og så smager den faktisk bedre dagen efter ;O)

lene  -  2007-03-31 14:44:58
En kanon god kage, som tit er blevet brugt i børnehaven og den bliver spist med stor velbehag, af både børn og voksne

rikke  -  2007-04-02 10:49:18
lækker kage den blev bare et hit

Troels  -  2007-04-03 19:22:15
Super Kage. Vi har haft opskriften i et stykke tid, men her var den også at finde :) I "min" opskrift står der godt nok 350g margarine til kagen. Desuden plejer vi at lave 2*glasur til 1*kage.

kim  -  2007-04-11 17:06:38
den er super

kim  -  2007-04-11 17:07:52
verdens beste kage

Sarah  -  2007-04-17 15:16:58
Jeg har prøvet at lave denne her kage, men, jeg har ikke selv smagt den, for den var til min lille søster & hendes fodbold-hold, mange har kommet til mig & fortalt at kagen smagte rigtig godt, der var en der spiste 6 stykker, jeg tror den har smagt godt,jeg har dog kun lavet glasuren ud af: flormelis, vand & kakao-pulver.

Sarah  -  2007-04-17 15:20:13
Jeg har lavet denne her, kage før, men, jeg vil gerne prøve at lave den igen. Så var det jeg så i opskriften at, man kan bruge becel, i stedet for margarine, men, hvor meget becel skal der så i? Håber der er nogen der gider at svare mig.

Sarah  -  2007-04-17 15:27:16
Hej Line. Du har spurgt om så ledes: kan man bruge helt alm.letmælk istedet for kernemælk? & svaret er som Mille har skrevet tidligere: kagen bliver bare holde sig længere og er mere blød og frisk i dejen hvis man bruger kærnemælk. derfor kan det ikke anbefales, at bruge almindelig mælk. Men, Lone har prøvet med tykmølk & har derefter skrevet at det også kan bruges, og er end da bedre, så Line jeg tror du må prøve at lave den her kage med enten: kernemælk eller tykmælk.

Linda :bb  -  2007-04-18 13:22:01
Fantastisk kage ! Det er lige meget hvor man serverer den, og for hvem .. Den er et sikkert HIT hver eneste gang (-:

Malene  -  2007-04-18 17:48:30
Det lyder og ser rigtig lækkert ud, skal til at bage den. (der komemr jo desperate housewives i flimmeren!) :D

hvorfor skal i vide hvem jeg er  -  2007-04-24 16:47:44
den er super jeg har spist alt for meget og nu har jeg ondt i maven men den er baresuper

Line d: <3  -  2007-05-06 15:56:07
Det var en mega lækker kage, den bliver dejlig blød af at hælde kærnemælk i.

Jens  -  2007-05-27 16:21:13
Kan man ikke putte glasuren på imens kagen er varm?

julie  -  2007-06-07 22:23:57
rigtig god kage - Men den er ens med dagplejekagen, der er kun mængden af kanel der varierer

charlotte  -  2007-06-17 19:52:49
uhm. tung og dejlig, der kan nemt laves 70 stykker af en bradepande

Mortil4  -  2007-06-28 20:27:00
Man kan ikke kommer glasur på, når kagen er varm.....det smelter simpelthen! Det har jeg prøvet : )

lotte  -  2007-07-09 21:59:37
perfekt age. glasuren er super god oven på en banankage

hej  -  2007-07-18 10:39:29
mm altså, jeg vil egentlig også helst bare bruge alm. mælk. hvorfor virker det ikke, hvad sker der hvis man gør det alligevel? (:

dido  -  2007-08-08 14:33:36
Der skal bruges kærnemælk fordi natron skal have syre for at virke som hævemiddel. Man kan ikke smage kærnemælken hvis det er det der er problemet :o)

Carina  -  2007-08-22 17:15:56
Det er bare en super kage! Nu har jeg bagt den ´3 gange og den er bare lækker! Idag brugte jeg tykmælk fordi vi ikke havde mere kærnemælk, men det gør den bestemt ikke dårligere!

Louise  -  2007-09-03 18:18:46
super lækker kage, jeg syntes nu det er for stor en portion, jeg kunne lave 2 bradepander af det. den blev også en smule klumpet selvom jeg har sigtet melet i, men jeg tror magarinen var for varm da jeg kom kernemælk i. men den smager sgu godt allligevel :)

  -  2007-09-05 14:02:08
+ evt.Rosiner

Fønz !  -  2007-10-10 12:17:40
Kan også sagtens spises uden glasuren.. Den er godt nok bedre med, men hvis man vil passe på vægten kan anbefale uden :bb - Amazing cake !!

Tina  -  2007-10-30 12:30:47
Suveræn kage.... Husk at bruge en meget stor skål.

Søren  -  2007-11-21 16:56:06
Kan man bruge bagepulver istedet for natron, og i så fald, hvor meget skal man så bruge, for at opregne de fire tsk. natron?

Laura  -  2007-11-23 17:14:30
Super lækker kage, jeg blev meget populær da jeg bagte den :) Det smager rigtig godt hvis at man putter 2-3 rævede æbler i, 4 æg, lidt mindre sukker, og undlader at putte kaffe i glasuren men i stedet bruger æblejuice

Laura  -  2007-11-23 17:15:33
Det er bedre at bruge natron, da bagepulver ikke går så godt med syrnede mælkeprodukter som kærnemælk

Kimie  -  2007-12-11 13:26:41
Super dejlig kage... skal prøves!

Camilla  -  2007-12-13 18:30:22
Super lækker kage.. Alle er vilde med den..

...  -  2008-01-24 14:29:31
Man kan SAGTENS bruge almindelig mælk !

Connie  -  2008-02-01 22:47:04
Det er bare allertiders kage. Min datter på 11 havde den med i skole til klassen og de var ellevilde. Er ikke tør, men bare lækker i konsistensen. Puttede ikke så meget kaffe i glasuren, det er børn ikke så vilde med..

Amalie  -  2008-02-12 17:08:05
En absolut lækker og meget anbefalelsesværdig kage, prøv den, du bliver ikke skuffet! tak for opskriften.knus

sandra  -  2008-03-04 14:23:47
den er rigtig god lavede den for en time siden og nu er den allerede væk ;)

Anne  -  2008-03-27 15:56:36
Gør den ekstra god med noget daim på toppen.

Maja  -  2008-03-27 20:01:41
Jeg har lige læst alle svarene, og lagde mærke til at nogle snakkede om at erstatte kærnemælken med alm. mælk, og hvorfor dette ikke anbefales. Forklaringen med at natron ikke kan bruges som hævemiddel, hvis der ikke kommer syre i, som der er i kærnemælk, er dog ikke helt korrekt. Grunden til at det er dumt at bruge normal mælk, er at syren i kærnemælken gør, at der ikke bliver dannet soda, som der normalt gør når natron opvarmes. Problemet med sodaen er at det giver en rigtig dårlig bismag i kagen. Derfor: Brug kærnemælk hvis du gerne vil have din kage skal være en succes!

Lotte  -  2008-03-28 14:18:49
Der var en, der mente, at kagen var for sød. Hvad er jeres erfaring med det? Er 800g sukker for sødt?

Juline  -  2008-04-04 16:47:25
Jeg skulle bage 2 kager til skolen, og byttede derfor kanelen i den ene kage ud med kakao, det blev den lækreste chokoladekage man kan tænke sig. I glasuren skiftede jeg kaffen ud med appelsinjuice .. Vildt lækker kage blev det og en stor succes ;o)

melina  -  2008-04-06 13:37:32
den er rigtig god.

Mille K  -  2008-04-08 19:15:21
jeg har smagt kagen hjemme hos min kusine - og det var bare så lækkert! dejlig tykt glasur!! kan varmt anbefales - er også hurtig og enkel!

Nookey  -  2008-05-07 12:51:12
Den smager HELT VILD GODT...MEN.. glasuren ødeglægger det hele. Så jer der ikke har lavet den endnu. brug noget andet glasur hvis det er til børn denne kage.. Altså KAFFE TIL KAGE.. det er bare klamt

Kirsten  -  2008-05-21 18:53:45
Super kage selv min mand sagde at det var den bedste jeg nogen sinde havde bagt. Jeg tog dog kun 600 g sukker.

Sheila06  -  2008-05-29 12:30:28
Der var en der spurgte om hvor meget Becel der skulle bruges istedet for alm. margarine. Jeg bruger den samme mængde og det virker udmærket

Maja  -  2008-05-31 13:53:36
Glæder mig til at bage kagen. Har nogen forsøgt sig med at fryse kagen !

mille5991  -  2008-06-11 20:52:07
Nu er det ved at være et stykke tid siden. jeg lagde denne opskrift ud her. til nogle af spørgsmål. vil du ikke vil bruge kærnemælk skal du erstatte natron med bagepulver. jeg bruger bare kærnemælk da kagen forbliver blød og lækker, den bliver hurtig tør med mælk. kærnemælk kan ikke ikke smages da natron nutralisere syren. 100ml becel svare til 100g. bruger dette også da det er smeltet og nem samt den er helt uden transfedt syre. mvh mille5991

mille5991  -  2008-06-11 20:54:46
kagen bør ned fryses, uden glasur. da glasures smager uderlig efter optøning. mvh mille5991

  -  2008-07-01 13:03:18
Rigtig god kage : ) Jeg kom dog ikke helt så meget sukker i...

Nanna  -  2008-07-08 21:01:45
ihh jeg kan ikke få glasuren til at blive som på billede?

Malene  -  2008-07-21 15:06:34
Tak for opskriften. Er lige blevet færdig med at bage den(: den smager godt...

Line Brøgger  -  2008-08-25 18:39:17
Heeej - Jeg lavede den ti en klasse tur & ALLE elskede den . den er rigtig god . :D

  -  2008-09-09 18:53:19
rigtig god kage men uden kaffe TaK

Kiks ;P  -  2008-09-11 14:47:50
Rigtig god kage, men istedet for den oprindelige glasur, kan man ligeså godt bare bruge: Kakao, flormelis og vand. Efter min mening, smager det bedre, og er nemmere at lave.

nanna  -  2008-09-15 13:43:28
den smager godt

Helle  -  2008-09-20 18:15:53
Super god kage, som er helt perfekt at lave sammen med børnehavebørn. Og så smager den helt vidunderligt.

Rikke  -  2008-11-11 18:09:15
det er en rigtigt god kage, jeg bruge den altid når mine børn skal have kage meed i skole:)

...  -  2008-11-21 15:45:27
Kan man bare bruge alm. mælk ? Let eller sødmælk, eller evt. Tykmælk?

amalie  -  2008-11-28 14:46:38
det er en god og lækker kage som alle dem jeg har spurgt kan lide og så kan jeg selv bage den:-):-):-)

Kanelkagen<3  -  2009-01-17 19:18:49
Mmm .. nu er den i ovnen (: glæder mig til at smage den!

Bente  -  2009-07-23 16:11:30
Selv jeg, der normalt ikke kan lide kanel, kan lide denne kage. Glasuren strøg jeg ud over kagen med en kniv, det var nemmest. Jeg brugte 1 dl oliemargarine til glasuren, så det blev ikke opvarmet. Dejlig cremet glasur.

  -  2009-08-19 14:33:35
super, skal hen og bage den nu sammen med nogle af mine klassekammerater. ;)

Martin  -  2009-08-26 09:00:26
Fuldstændig fantastisk kage, men lad endelig vær med at bytte kærnemælken ud med almindelig mælk, da kærnemælken giver kagen både smag og konsistens!

MIRZA  -  2009-08-27 12:51:32
jeg synes kagen burde være uden glasur, det er bedst

Mutti  -  2009-10-29 16:03:04
Opskriften egner sig også perfekt til muffins, der bliver ca. 44 store muffins. Formene fyldes 3/4 så bliver de store og flotte. Ønsker man dem knap så store, fylder man dem kun halvt og så bliver der jo også til endnu flere. De bages ved 200 i ca.12-15 min.

Tuddi  -  2009-12-09 18:19:15
Min mor har lige bagt kagen. Den er lige kommet ud af ovnen, så ved ikke hvordan den smager.. Men altså jeg kom i tanke om kanel kagen fra en Bager som vi har her over.. og der var så smags prøve, Mmm :P Det smager da lækkert.. Håber den smager godt ;P

Kisser  -  2009-12-23 10:55:51
Det er en rigtig rigtig god kage, og den tog ikke særlig lang tid at bage :) vi byttede kærnemælken ud med almindelig mælk... :)

Helle  -  2010-01-12 10:22:39
kan denne kage fryses?

Louise  -  2010-01-18 21:38:13
dejlig kage... prøv at bytte kanel ud med appelsin saft og vanilje og smør hvid chokolade på toppen... uhm

Sofie  -  2010-02-01 17:55:32
Smager lækkert! Husk at smøre bradepanden i margarine.

Jette  -  2010-03-01 21:36:42
Rigtig lækker kage, men irriterende meget dej, kan ikke være i en alm. bageskål - er nødt til at røre den sammen in suppegryde!

Krista   -  2010-03-22 12:03:40
Her er et bageråd. Man kan IKKE bytte kærnemælk ud med alm. mælk i denne opskrift. NATRON SKAL BRUGE SUR MÆLKS PRODUKTER FOR AT HÆVE. Hvis man bruger alm. mælk har natron ikke noget at gå i forbindelse med og kan ikke hæve men giver en ubehagelig bismag. Hvis man vil bruge mælk i opskriften så skal man bytte natron ud med bagepulver.

AnneMette og Emma  -  2010-04-02 15:18:32
kagen er MEGA god, vi brugte (milda/magarine) og brugte ikke så meget kaffe til glasur....lige ud sagt den er den bedste.

Kari  -  2010-04-08 14:04:29
En virkelig nydelig kage -- saftig og god :-))) men jeg har ekspremitere lidt extra ... kom lidt havregryn sammen med hvedemel .. og dette smager fantastisk godt. held og lykke !!

  -  2010-04-09 13:02:53
er i syge i hoved 10 dl kærnemælk min smagte kun af kærnemælk og blev slet ikke til en kage!!!

Karoline  -  2010-05-16 20:25:33
Man putter bare bagepulver i dejen, hvis man bruger alm. mælk istedet for kærnemælk. Så simpelt er det! Hvis den ikke kan holde sig i flere dage, kan man da bare lave den i en mindre portion.

Jette  -  2010-07-08 13:22:38
Nogen der ved hvorfor min kage faldt helt sammen, da jeg tog den ud af ovnen?

Berdan  -  2010-08-28 09:56:47
kanel kager er bare de bedste kager i hele verden. Når jeg skal lave en kage så er det kanel kage jeg laver.:D:D:D

mig!  -  2010-10-02 14:47:56
Den er meget svulpene selvom den har fået en halv time. Fatter det ikke.

eva  -  2010-10-08 09:17:16
rigtig god kage, 4 gang vi bager den..

Sanne  -  2010-11-24 13:20:23
rigtig lækker og meget nem kage jeg kunne lave den og jeg er *kun* 12 år

Mian  -  2010-12-05 14:43:12
kan KUN anbefales, jeg kan normalt ikke lide kanel kage, men den her, MUMS!!!

  -  2011-01-08 14:07:56
mega lækker kage. nam nam. var lige ude og gå en tur med hunden og denne kanelkage var perfekt da vi kom hjem. hilsen hr. og fru. Danmark. smiler sødt q:)

hanna  -  2011-01-28 21:27:15
mig ? - 0000-00-00 00:00:00 Hmm ? man kan vel bytte kærnemælken ud med mælk ? s; jo den bliver bare ikke så godt holbar

  -  2011-01-29 11:48:15
det er en helt fantastisk kage, den skal bare lige ha 10 min. længere bagte den til familien og det blev et hit:-)

den smukkeste af oss to!!!  -  2011-01-29 11:48:59
Rigtig god kage, som både børn og voksne kan li'. Og så er den let for børn at bage. Herligt!

Kanelkage styrre  -  2011-02-06 18:49:38
Jeg fik den til en fødselsdag, jeg spurgte om opskriften og så lavede jeg den da jeg kom hjem.!!!!;D(DET ER DEN BEDSTE JEG HAR SMAGT)

Kamis  -  2011-02-11 20:20:37
Smager slet ikke godt, hvorfor skal der 500 gr flormelis i fyldet??

Kage elskeren ;o)  -  2011-02-12 01:06:40
Den er bare mega mums! Bagte den i et højt fad, og forlængede bagetiden med 10 min. Den bedste kage!! Og alle elsker den..!

Camilla  -  2011-02-19 13:35:19
Min mor plejede at lave denne kage ind i mellem da min bror og jeg var yngre, og vi elskede den ! det er en rigtig lækker kage :)

Thomas  -  2011-04-30 22:08:03
Men.. hvordan laver man glasuren? der står jo ikke hvad man skal gøre :S

  -  2011-05-15 11:06:32
Når kagen er afkølet røres glasuren sammen i række følge(det der står i opskriften). Gryden skal tages af varmen og det hele skal røres hurtigt sammen. For hvis flormelis bliver for varm bliver det til en hård tør glasur og ikke cremet. Den bliver altså lækker cremet, hvis men røre det hurtigt sammen. Lækker kage der bør opleves af alle.

miause  -  2011-05-29 19:28:07
rigtig god kage.KAN FRYSES::::::

Marianne  -  2011-06-23 22:04:06
Jeg bagte den til min mands fødselsdag, så han kunne "dele ud" på kontoret. Kollegerne var ellevilde og der var næsten ingen rester (til mig...) Kanon kage!!! Svampet og lækker. Jeg måtte dog bage den ret længe, brugte nok en for lille bradepande.

riri  -  2011-07-14 14:57:12
hva nu hvis man ikke har natron, og så bruger bagepulver i stedet?

Ingrid  -  2011-08-05 15:16:38
behøver den at varmes i en gryde?

Malene  -  2011-08-18 18:40:19
Altså den er mindst ligeså lækker med mælk - bare husk at bytte natron ud til bagepulver også. Natron bruges nemlig sammen med syrnede produkter :-)

mig and dig  -  2011-08-26 15:05:14
Rigtig god kage....har aldrigsmagt den før???

Alberte  -  2011-08-31 13:10:53
800 gram sukker! o.o WOOOOOOOOW! Det lyder som VIRKELIG meget! Der plejer da kun, at skulle være cirka 150 -200 gram i..

MickMax  -  2011-09-20 19:37:17
Manden min har været krittisk over for mine 10 seneste kager/muffins... Alle har været gode, men han hvergang lige haft en kommentar som at de mangler smag eller slet ikke haft godt at sige.. Med denne kage var halt helt oppe og ringe og komplimenterne fik da ellers ikke for lidt! Men den bedste kommentar fra ham var "dét her er en RIGTIG kage" Så den må jo have en 10'er ;)

Cecilie  -  2011-12-25 14:06:57
Man behøver ikke kagen (-:

Lisa_A  -  2012-01-04 20:25:01
Skal margarinen køles ned inden man putter sukkeret i ?

  -  2012-02-01 11:58:30
Jeg har altid bagt denne kage. Men jeg har også altid lavet selve kagedejen i en stor gryde. Det er 10xnemmere og man laver stort set ingen opvask;o)

Anne  -  2012-02-07 12:35:22
den skal ha mere sukker main :)

Jette  -  2012-02-24 14:17:03
Det er en kanon kage. den smager himmelsk Familien ELSKER den

Anonym  -  2012-03-24 13:10:18
Helt fantastisk kage! Det er bare den bedste! :)

yasmin21  -  2012-04-04 18:53:50
hej mille din kage er god

  -  2012-04-16 16:53:31
Man kan sagtens bruge alm. mælk og alm. bagepulver, det gjorde jeg idag og det virker helt fint! SUUPER kage! Og vi puttede altså glasur på da den næsten lige var kommet ud af ovnen, og det gik også helt fint. Så no worries! :)

Selina  -  2012-04-16 20:08:21
Jeg beundrer jer der kan bage en kage. Min kage er altid dej-agtig. Ligemeget hvor meget jeg har den til at bage i ovnen eller gør det korrekt. Temp. passer også. Hvordan bliver den så god som bagerens.

  -  2012-04-27 12:19:15
rigtig god kage

Camilla  -  2012-05-25 15:24:05
Kan man bruge smør, fremfor margarine...?

Cindy  -  2012-06-04 22:42:36
Nogen der har en anden lækker cremet glasur (uden kaffe!!) skal bruge den til børnefødselsdag???! Tak på forhånd

  -  2012-06-26 14:52:37
Fin kage

Rikke  -  2012-06-29 17:02:32
Lavede den til min kæreste, han elsker kanelkage. Nu vil han have jeg laver den hele tiden. Suk. Hehe. Rigtig rigtig god! Var dog nødt til at lave 2xglasur. Desuden stivner glasuren rigtig hurtigt, så man skal skynde sig at komme den på, eller holde den varm.

Mia  -  2012-08-03 00:00:57
Min kage blev 1 cm høj........

Simone   -  2012-08-24 12:20:20
Kan man lave glasuren uden flormelis? eller måske med noget andet i? har ikke flormelis.

hallo  -  2012-09-15 15:45:10
Kan man lave den samme glasur uden kaffe???

Shams  -  2012-09-23 21:08:19
Tak for den rigtige gode opskrift!!!!! Vi elsker den!!! :D

Ny kagebager :)   -  2012-10-03 15:40:07
Kan man bage den i muffinsforme?

Mig (sill)  -  2012-10-04 07:22:09
Hej alle tiders madopskrifter Jeg bagte denne her kage til min familie og da den var fertig dryssede jeg flor melis på den de roste mig alle sammen MMm..... Skal bage den igen i dag Hilsen mig (sill)

Kimie  -  2012-10-15 10:13:17
Super super god kage :) Jeg prøvede mig frem med lidt farvestoffer da det var mindre børn der skulle spise den :) Og endte med en grøn kanelkage med gul og rød glassur på :) Men super god opskrift må jeg sige :) og så byttede jeg kærnemælken ud med mælk og det fungerede helt fint :)

anne  -  2012-10-27 14:17:08
Bagte en portion til 18 og tog med til undervisningen. Og selvom vi kun var syv, så var den næsten væk da undervisningen var slut. Fantastisk kage, som bør prøves af alle.

  -  2012-10-30 17:07:48
Der står ikke hvordan man laver glasuren, hvordan gøre man det? ;)

Krestina  -  2012-11-04 17:56:23
Hvis man ligesom jeg, godt kan lide at udforske sine smagsløg, så kan denne kage med fordel prøves med en klat flødeskum på toppen! DET er sagen :)

Britt  -  2012-12-19 15:07:57
Har lige lavet den i min kitchenmaster.....kan umiddelbart ikke anbefales da jeg kan se en masse små melklumper i dejen på trods af at alt er sigtet. Nu ryger den i ovnen og så må den prøvesmages og se om klumperne er væk. ØV altså :(

Britt  -  2012-12-19 15:41:20
Nu har den så fået 30 minutter i varmluftovn ved 185 grader.....og den er stadig total flydende indeni. Hvad f***** går der galt. Aldrig har je haft så meget ballade med en kage.

Mansse  -  2013-01-04 06:01:13
Super god opskrift, den er nem at lave og smager super godt.. Haps, det er en farlig kage, for man kommer til at spise lidt for meget af den ;-)

lene  -  2013-01-23 15:56:08
kan den fryses ned, uden glasur?

  -  2013-02-03 10:06:07
Jeg er tolv år og bager har bagt den helt selv tre-fire gange og den smager rigtig godt syntes alle i min familie :)

Bageren  -  2013-02-09 00:04:16
Alle skære kager kan fryses ned også denne :-)

gurli 54  -  2013-03-26 14:26:49
Jeg har lige bagt den, men jeg brugte kun 500g sukker og letmælk, og den er blevet rigtig god og meget luftig.

MIIIIGGGG!!!!  -  2013-03-27 16:51:41
Kagen smager fantastisk og er nem at lave, men glasuret er der rigtig meget af. Jeg tog kun 300g. flormelis i, i stedet for 500g. Kærnemælken kan man også sagtens bytte ud med mælk/tykmælk.

  -  2013-04-01 14:49:48
rigtig god kage jeg elsker den

Julie  -  2013-04-24 13:39:24
Fantastisk lækker kage. Min nye yndlings-kage:) Og mine kollegaer elsker den også, så den kommer med til torsdagskage i morgen :D

Tanja  -  2013-05-01 08:13:35
Den nemmeste kage og lave😊

T.J.  -  2013-05-15 14:01:44
Den kan fryses både med og uden glasur

Dorte  -  2013-05-18 09:28:31
En rigtig lækker kage! Bestemt ikke sidste gang jeg har bagt den! Mums! :-) Lavede dog ikke den "rigtige" glasur, men lagde mørk pålægschokolade på mens kagen var varm og dryssede kokosmel over, lækkert :-)

Dorte  -  2013-05-18 09:30:41
Brugte flydende becel (let), det kan sagtens bruges :-)

  -  2013-05-29 00:24:43
Er den god efter nedfrysning?

Mette-Louise  -  2013-06-15 12:39:48
den kage er bare så god, den smager så godt.

katrine  -  2013-07-03 21:06:32
Har lige bagt til 24 personer, men bagte dem som cupcakes Der blev ca 100 kager :-)Bagte dem ved 175 i ca 17 min.

Anne  -  2013-07-10 19:10:22
Min mor har bagt denne siden jeg var barn - nu som 23 årig er det stadig favoritten!

Dorthe  -  2013-07-11 21:59:32
Gluten- og laktosefri version og meget meget lækker - min opskrift har andre mængdeangivelser, men beregn udfra nedenstående: For hver 200 g. hvedemel tager jeg i stedet 165g. quinouamel og 35g. fuldkornsrismel. (Det gør jeg i alle kager, jeg bager). Kærnemælken (en halv liter) skiftede jeg ud med 2.5 dl laktosefri creme fraiche og hældte laktosefri mælk i målebægeret indtil jeg havde en halv liter i alt. Jeg brugte en vanillestang i stedet for vanillesukker og det blandede jeg i kaffen, som skal bruges til glasuren. Resultatet blev virkelig godt :D Prøv den!

LineLise  -  2013-07-23 18:05:32
Kan man fryse den ned med glasur? og bliver den stadig god?

  -  2013-08-27 19:40:11
Jeg putter kun halvt så meget sukker i og tilføjer ca. 10 saftige dadler. Kagen smager stadigvæk dejlig sødt, og bliver dejlig avampet

Christina  -  2013-09-07 22:15:59
Læææækker kage! Har lige bagt den for 10 gang tror jeg, og den er en sikker vinder hver gang! Alle elsker den og den er SÅ nem at bage

Ronaldo  -  2013-09-24 14:50:36
Super lækker kage! Kernemølk og natron kan IKKE erstattes, så bliver den ikke god. Jeg halverede opskriften:)

Anja  -  2013-09-27 18:24:41
Super lækker kage! Lavede dog en helt normal glasur med flormelis, da kaffe ikke lige er os. Og så tåler den også fint lidt mere kanel, hvis man gerne vil have en kraftigere smag ud af resten af kagen (når man bare har normal glasur). Er glædeligt overrasket over hvor lækker svampet den er! stor tommel op! Og smager allerbedst på anden-dagen efter vores mening, så god kage hvis man gerne vil bage dagen før! :-)

Sukkerfabrikanten  -  2013-10-07 16:54:02
800 gram sukker + 500 gram flormelis... ROFL

  -  2013-10-18 16:41:29
Verdens bedste kage!!!

Katrine  -  2014-01-04 21:30:04
Jeg plejer at bruge skummetmælk, den bliver stadig lige så lækker, og har ikke problemer med holdbarhed, så det kan du sagtens

  -  2014-01-23 11:43:16
Den er altid et hit. Til glasur bruger jeg kun blød margarine, flormelis, vanilje og måske lidt vand. Den smager hammer godt, og det fremhæver lidt kanelen i kagen. Synes smagen af cacao og kaffe dominerer smagen for meget.

Rikke  -  2014-03-11 12:41:59
Jeg laver den med vaniljesukker, og med fyld lavet som drømmekage, men så med kakao og kaffe I.. Evt lidt appelsin. så kommer det til at smage som chokolade med orange krokant... Den går rent ind på kollegie gangen...

Casper  -  2014-03-13 18:38:11
Helt klart en god opskrift. Men hvis man ser lidt bort fra sundhed, så bliver smagen mere fyldig og rar hvis man bruger rigtig smør, både i kagen og glasuren. Og natural yoghurt giver også en bedre smag end kærnemælk, og hvis man lige smider en enkelt spise ske natural smøreost i, dø bliver det rigtigt godt :)

  -  2014-03-25 13:04:00
Rigtig god kage den skal smages :-)

thomas 7 år   -  2014-03-30 21:05:18
verdens bedste kage. og den er skide nem at lave jeg. laver den helt selv og min familie er helt vilde med kagen. kan klart anbefales

Mathilde  -  2014-04-06 15:10:40
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man laver glasuren. Er der ikke en der kan hjælpe?

Kage mesteren  -  2014-05-20 15:37:38
God kage men opskriften er skrevet lidt dårligt!

Danmark pigen  -  2014-05-26 18:33:23
Kan man godt bruge almindelig smør istedet for margarine?

  -  2014-07-27 00:39:58
Total en bedste kanelkage jeg nogensinde har bagt og smagt

  -  2014-09-04 13:18:11
Dejlig kage, men lidt for meget sukker. Jeg anbefaler 500 gr. sukker i kage (og tilsæt evt. et æg) og 350 gr. sukker i glasuren og kun 75 gr. margarine. Så kan man også bedre tillade sig at tage et ekstra stykke. Kom også gerne lidt mere kanel i 😊