EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Havnekrogens porresalat

Antal:

Ret : Forretter

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 0000-00-00


Ingredienser:
2 porrer ( kun det hvide faste anvendes)
4 tomater
4 hårdkogte æg
100 g.ferskrøget laks
1 spsk.olie
1 spsk.fransk sennep
1.5 dl.ymer
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
 persille
 
Tilbehør:
Flute eller ristet brød.
Forklaring:

Porrerne, der er velrensede, skæres ud i tynde ringe, de flåede tomater Skæres i strimler, æggene grofthakkes og laksen skæres i strimler. Alt blandes godt i en skål og overhældes med dressingen : Sennep og olie piskes sammen og blandes i ymer, der smages til med citronsaft, Salt, peber, gerne citronpeber, og klippet persille. Dressingen fordeles over i ”strimler”, og pynten er klippet persille.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7 (2 stemmer)

Opskriften er vist 11199 gange,
og udskrevet 257 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu