EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Rønnebær snaps

Antal: 1 Portion

Ret : Kolde drikke

Ingrediens : Bær

Indsendt : 2004-08-01

Rønnebær snaps 4 Rønnebær snaps 1 Rønnebær snaps 2 Rønnebær snaps 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rønnebær
 


Forklaring:

Bærrene plukkes i oktober måned og lægges i fryseren i 2 dage, for at opnå en mere sødlig smag, hvorefter de tøes op.

Fyldes på et 1 liters henkogningsglas ca. 2/3 op herefter hældes BRØNDUMS snaps over bærene til ca. 2 cm. fra kanten. det skal nu trække i 6 uger, og det taget en flot rød klar farve.

Filtreres 2 gange gennem kaffefiltre, og smages til med Brøndums snaps og kan umiddelbart nydes, men har dog bedst af at hvile i ca. en måned.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7 (7 stemmer)

Opskriften er vist 21304 gange,
og udskrevet 826 gange.

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
under ingredienser er ingen ting

john  -  2007-11-11 10:31:30
Når den nu hedder rønnebærsnaps,er det jo nok fordi indrigenserne er snaps og rønnebær,egentligt meget logisk!

Jonas  -  2011-08-11 11:28:56
Hvor mange klaser/bær skal der bruges til 2/3 liter bær? Sådan cirka...