Opskrift på Hindbæris på nøddebund med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Hindbæris på nøddebund

Antal: 6 Pers.

Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2004-07-31

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
 Nøddebund:
175 g.hassel- eller valnøddekerner
50 g.smør
50 g.flormelis
 
 Hindbæris:
2 æggeblommer
75 g.flormelis
250 g.hindbær
4 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 friske hindbær
 


Forklaring:

Nøddebund:
Hak nødderne fint i en foodprocessor, eller blend dem. Smelt smørret og tilsæt det nødderne sammen med flormelis. Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og stil den i fryseren.

Hindbæris:
Pisk æggeblommer og flormelis godt. Mos bærrene let og pisk fløden til skum. Vend bærrene og fløden i æggeblommerne. Kom cremen ovenpå nøddebunden og frys den i min. 4-5 timer. Ved servering pyntes isen med friske hindbær.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.6 (43 stemmer)

Opskriften er vist 47466 gange,
og udskrevet 2869 gange.



Birgit  -  2007-01-17 15:48:47
Superskøn is, med meget frisk smag, men der kunne godt lige anføres, hvor lang tid før, at isen skal tages op. Vi tog den op en halv time før og det var for lidt. Jeg vil mene en time før servering vil passe..

Mette  -  2007-04-07 00:16:56
Lækkert! Den denne dessert var et sikkert hit hos gæsterne!

miiq  -  2007-08-13 16:24:49
den r fandme go0 den r...... i sku ta o0 prøve den. name nam..

Dorthe01  -  2008-08-12 10:48:55
Nødde bunden skal den ikke i ovn først ????????? og hvor længe....

Per  -  2008-08-12 13:51:17
Jeg mener ikke bunden skal bages

Isabelle  -  2008-12-26 22:40:40
Kan man bruge frosne bær i denne opskrift????

  -  2009-02-14 22:01:50
Jeg brugte frosne bær og det smagte godt! Det er den bedste kage jeg har lavet! Folk troede det var en købekage!!

  -  2009-05-27 18:34:43
smager eksta godt hvis man slutter af med marsipan oven på

Amanda  -  2010-07-25 10:41:39
hvor lang tid skal nødebunden stå i fryseren

Charlotte W-F  -  2010-10-21 11:02:17
Jeg har lavet denne opskrift flere gange - en sikker succes. Jeg pynter isen med smeltet chokolade i et fint mønster. jeg dekorerer ligeledes med hindbær, brombær samt citronmelisse blade.

Jane  -  2011-02-25 12:46:28
Der kunne godt stå, hvor står en springform denne opskrift er beregnet til?

  -  2011-12-29 16:25:05
Det er bedste Hindbær is jeg har smagt.

Anami  -  2011-12-30 22:46:41
Det er nemmer a bruge nødebutter til bunden

Ida  -  2012-03-29 15:52:30
Mega Lækker dessert:) Jeg lavede dem i silicone muffins forme, hvilke var et hit til portions anretning. der bliver ml 10-12 stk.

  -  2012-06-14 16:07:28
hvor meget skal nøddebunden have? :O

gittelyons  -  2012-09-10 17:25:03
Så lækker dessert!!! Du kan godt halvere florsukker i nøddebunden. Den gjorde lykke her hjemme. Jeg lavede den i muffinsforme/silikone. Der blev 12 stk. samt lidt til en lille form.

Mig   -  2012-12-27 15:03:47
Jeg elsker den<3 den er virkelig god:)

Hindbær elskeren   -  2012-12-30 10:41:00
I skulle prøve den<3

Love<3  -  2013-07-29 17:02:08
Jeg syndes godt der kunne stå om det er pasteuriserede æggeblommer eller hvad? Men ellers super lækker is og hvis man bager bunden i et kvarter på 175 grader bliver den helt suveræn. Hilsen love Ps: prøv det...! Det er vildt lækkert har selv gjort det mindst 2 gange