EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Bønnepostej

Antal: 1 Portioner

Ret : Pålæg

Ingrediens : Bælgplanter

Indsendt : 2004-07-03


Ingredienser:
2.5 dl.kogte bønner
50 g.valnødder
0.5 løg
0.5 tsk.basilikum
0.5 tsk.havsalt
0.5 tsk.urtesalt
0.5 tsk.veg. bouillon
1 dl.vand
 


Forklaring:

Løget svitses på tør pande. Valnødderne males fint. Alt blendes i food processoren.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.1 (32 stemmer)

Opskriften er vist 23847 gange,
og udskrevet 763 gange.

maria  -  0000-00-00 00:00:00
øhhhhhhhhhh hvornår lang tid skal den bage

mille  -  0000-00-00 00:00:00
Den skal vel ikke bage ;-)

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
jo en postej skal da bages!

Cecilie  -  0000-00-00 00:00:00
En leverpostej skal bages fordi der er kød i! Dette er vegansk og skal ikke bages!

  -  0000-00-00 00:00:00
selvfølgelig skal den bages

John  -  0000-00-00 00:00:00
Som cecilie skriver der er intet udover bønnerne som skal koges først. Den skal ikke bages, bare mixes godt sammen og spises ;)

  -  0000-00-00 00:00:00
Der er jo ikk noget at bage så den skal vel ikk bages når der ikk er kød i?

Lina  -  0000-00-00 00:00:00
Skal den bages? Jeg har tidligere lavet en ligende og den skulle bages i 25 min. Jeg vælger, at den IIKKE skal bages... Velbekomme ;-)

Marie  -  2006-12-30 23:26:00
Hmm, hvis der var æg i, så skulle den bages! ;)

chr  -  2007-01-12 04:34:09
man bager jo heller ikke humus o.l. vel?? ;-)

Bine  -  2007-04-21 05:34:43
man må vel antage at en ovn, eller lignende, ville være nævnt i opskriften, hvis dette element har en vigtig rolle i processen, skulle jeg mene.

Ida  -  2007-07-15 14:32:27
Kan den fryses ned? og hvor længe kan den ca. holde sig i køleskab? er kommet til at lave lidt for meget.

elias  -  2008-08-31 18:22:54
Når sagerne har været i foodprocessoren er det jo ikke helt varmt længere... I en form ( evt. med et drys sesamfrø henover ) ... så ligner det en postej !

Osvald  -  2009-02-01 18:04:33
Hvilke bønner ville man typisk vælge?

KS.  -  2011-01-16 12:54:05
Jeg kom mere vand i og et fed hvidløg. Jeg brugte brune bønner.

  -  2011-07-16 17:42:19
Den skal ikke bages, jeg bruger kogte hvide bønner, synes de er bedst til denne postej.