EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Æggestand med kokleare

Antal: 1 Portioner

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Grøntsager / Grønsager

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2004-06-30


Ingredienser:
3 æg
l dl.sødmælk
l dl.kokleare grofthakket
 
Forklaring:

Bland æg, mælk og kokleare sammen. Smør en lille form med smør og kom massen heri. Lad blandingen stivne i vandbad i 20-30 minutter. Afkøl æggestanden og vend den ud på en tallerken. Server den skiveskåren med rugbrød og pynt med frisk kokleare.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (1 stemmer)

Opskriften er vist 9486 gange,
og udskrevet 134 gange.

Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder interessant, men hvad er kokleare?

Bo  -  2007-04-19 20:35:14
Der mangler temperatur og forklaring på kokleare

Jørn  -  2008-01-27 06:44:47
? Hvad er Kokelare, mig siger det intet, nogen der ved det? så kan jeg se der er andre end jeg og min Brugsuddeler der ikke ved det.

Per  -  2008-01-28 17:33:42
Kokleare er en to-årig urt, der gror vildt i Danmark, især på strandenge. Den har også været dyrket i haverne på grund af dens evne til at helbrede skørbug.