EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Mælkebøttesaft

Antal: 1 Portioner

Ret : Syltning

Ingrediens : Grøntsager / Grønsager

Indsendt : 2004-06-30


Ingredienser:
50-70 mælkebøttehoveder
l0 dl.vand
1-2 dl.honning
1 citron saft heraf
 


Forklaring:

Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da saften ellers kan blive bitter. De sættes over at koge i .-andet ca. 15 minutter. Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt feks. honning og citronsaft. Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag. Af saften kan der laves en udmærket vin.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (11 stemmer)

Opskriften er vist 15814 gange,
og udskrevet 618 gange.

[email protected]  -  2010-06-15 21:36:13
Hvor meget skal jeg tage og hvor tit af mælkebøttesaften? pft holger lassen

  -  2011-02-06 14:52:15
kan mælkebøtte saft fryses

berthilde2  -  2011-05-22 11:16:27
kan saften fryses når den er kogt.

  -  2013-05-14 17:11:52
Ja saften kan udmærket fryses,,drik af det som saftevand i blandingsforhold.. Smager megagodt..

Irina  -  2013-05-14 21:27:30
tak for en god opskrift!!!!!

  -  2013-09-16 21:07:59
Mælkebøttehoved? Er det blomsten der er sprunget ud eller når den er en knop eller???