EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Den nemme porresuppe

Antal:
Pers.
Ret : Suppe

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 2004-02-20

Den nemme porresuppe 4 Den nemme porresuppe 1 Den nemme porresuppe 2 Den nemme porresuppe 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 dl. Grøntsagsbouillon * 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
2.5 dl. Kaffefløde 9% * 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Overfør ingredinserne for Den nemme porresuppe til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Porrerne snittes i tynde ringe og svitses gyldne i smørret.

Kogende bouillon kommes ved og det koger i ca 8 min.

Tips:

Kan med fordel tillaves dagen før og bare varmes helt igennem før servering. Serveres med flutes



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 2826 (672 kcal)
KJ pr. Pers. 706 (168 kcal)
Vægt ialt 1870 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 151 KJ (35 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 3.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 4.1 (122 stemmer)

Opskriften er vist 128591 gange,
og udskrevet 6011 gange.

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Vildt nem at lave og smager supergodt! Tilføjer du lidt bacon stykker, bliver der den endnu bedre. Og synes du den manger lidt fylde, så tilføj kartofler i små tern samtidig med boullionen.

Niels Bonde  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at tilføj, bare en 1/2 knivsspids revet muskatnød - det er mums. Velbekomme.

Jens K.  -  2007-11-10 20:05:04
Bacon ja - det skal man endelig huske men lidt tabsco så bliver den rigtig pikant... den med muskatnøden må jeg prøve

Myxstedof  -  2008-10-27 13:49:47
prøv at fjerne kaffefløden, og tilsæt 1/4 oliven olie. Mums... :-)

Anna  -  2009-01-04 16:05:10
Jeg ønsker næringsberegningerne VELKOMMEN.

Bente  -  2009-02-05 12:06:31
Sidder og undre mig over hvor fløden og osten er blevet af i fremgangsmåden??

  -  2009-08-10 17:07:43
Den er rigtig god, men jeg erstattede kaffefløden med minimælk og oliven olie. Det sjove er, at den bliver bedre for hver gang man laver den :D

lts  -  2009-12-21 09:15:15
I Karolines kogebøger er den på side 26 i nr. 2 bog og her hedder den bare ostesuppe. Der står fremgangsmåden, hvis nogle skulle mangle den. Husk croutoner

:)  -  2010-02-03 17:25:58
smager super godt med kartofler i og så er den let lavet. :)

Solveig  -  2011-01-28 06:35:18
Denne suppe er fantastisk god i forhold til arbejdsindsatsen. Alle skulle prøve den.

heidi højbjerg  -  2011-04-18 17:04:44
Rigtig god suppe.. den er virkelig VIRKELIG god.. Dejlig efterårs/vintersuppe..

karen  -  2012-10-28 18:36:49
Prøv med kødboller i det er super godt

bellis41  -  2013-12-23 15:32:28
Hvornår skal Pikantflødeost og kaffefløde tilsættes?

mig  -  2014-09-25 14:46:14
undre mig over hvorfor skal man købe pikantost og fløde når det ikke skal i ?