EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hakkebøf i ovn

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Christian Og Grete

Indsendt : 2003-12-22

Hakkebøf i ovn 4 Hakkebøf i ovn 1 Hakkebøf i ovn 2 Hakkebøf i ovn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
125 gram Bacon i tern
   
Forklaring:

Form bøfferne og tilsæt salt og peber, brun dem på panden ca. 1 min. på hver side.

Derefter pakkes de enkeltvis i stanniol med champignon - grøn peber - tomat og bacon oven på hver bøf - stanniolen lukkes til som en stilk og steger ca. 30 - 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

den væde, som kommer i staniolen under stegningen i ovnen, smager fortrinlig



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 6295 (1498 kcal)
KJ pr. Pers. 1573 (374 kcal)
Vægt ialt 990 gram
Vægt pr. Pers. 247 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 635 KJ (151 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 1.6 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (48 stemmer)

Opskriften er vist 71572 gange,
og udskrevet 1373 gange.

e.h.  -  2008-01-29 17:12:59
og hvad ku'i tænke jer at man skulle gøre ved champignongerne???

Sanne  -  2009-11-02 22:42:23
Det lyder godt nok som nogle MEGET gennemstegte bøffer...!

ca.  -  2010-04-04 19:59:03
Lyder lækkert, og ja, man kan selv vælge hvad man vil ha i, jeg plejer at proppe en lille glat ketchup eller hp sovs på bøffen før den kommer i ovnen. og det er rigtigt godt :)

Conny  -  2011-01-02 14:48:15
jeg synes slet ikke, at der skal champignon til. Det passer ikke til hakkebøf - men så kan man lave det på den måde?. Form bøfferne og krydder med salt og peber, steg 4 minutter (2 min. på hver side, og tilsæt vandet fra løgene. Tilsæt lidt piskefløde - Gerne for gammel. O hæld saucen over bøfferne. Fantastisk smag og nemt. Ingen boulion - kødet som steges i 2 min. og tilsættes stegevandet fra løgene der er stegt klare, er nok for at det smager fantastisk. Men husk fløden i.

Anne  -  2011-10-04 16:01:53
Til e.h: De skal da selvfølgelig skylles og skæres i skiver eller hvilken form man nu ønsker? ;-)

annika  -  2013-03-15 17:58:19
jeg vil prøve at lave bøfferne i aften, det lyder godt. muns. og så lige en besked til e.h. hvis man ikke kan tænke sig eller se på billedet hvad man skal gøre ved champignongerne, så burde man ikke skrive så provokerne.Og så til conny champignongerne eller ej. Hallo det er jo en helt anden ret du beskriver. så jeg tror det er et forkert sted den er landet. Men jeg tror den er ok og syntes du skal sætte den ind det rigtige sted. man skal skrive som stod man foran folk og behandle andre som man selv vil behandles. ps glæder mig til i aften, hvor jeg skal have bøffer.

Heidi   -  2013-03-21 09:49:19
God ret. Prøv også med broccoli, løg og babymajs.