EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Pizzadej (nem)

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Mel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : JB (Kokkedal)

Indsendt : 2003-11-04

Pizzadej (nem) 4 Pizzadej (nem) 1 Pizzadej (nem) 2 Pizzadej (nem) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær
3 spsk. Olivenolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Forklaring:

Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.

Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Der er dej nok til 2 bageplader, og hvis man ønsker en tynd bund er der nok til 4 pizzaer.

Hav en god pizza aften og husk frisk basilikum, det giver smag…

Og hvis du har dej i overskud, så lav nogle kager (boller) med lidt kanel, sukker og olie.

Tips:

Dejen kan også gemmes i køleskabet til senere brug (så bliver den i øvrigt lidt mere sprød).

Den hurtigste tomatsovs er en 1 dåse flåede tomater, en dåse pure, lidt olie, og evt. et hakket løg. Lad det simre mens dejen hæver.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 17021 (4052 kcal)
KJ pr. Pers. 4255 (1013 kcal)
Vægt ialt 1620 gram
Vægt pr. Pers. 405 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1050 KJ (250 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 49.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.8 (795 stemmer)

Opskriften er vist 1325591 gange,
og udskrevet 37796 gange.

musenq22  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare go og let at lave.. hæver bare super

mf  -  0000-00-00 00:00:00
super, lækker og elastisk

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
SUPER dej, spiser aldrig på pizzaria igen. Jeg lavede den om eftermiddagen og stillede den i køleskabet - så er den klar til spisetid, og så er den super skøn og ciabattaagtig....10+

A&K  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god opskrift,kan kun anbefales.Det er ikke sidste gang vi bruger den opskrift hjemme hos os.

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig nem opskrift men mangler lidt info om bagetid i oven (grader, pladering osv.). Uanset hvad, så smager resultatet fortrinligt.

ida-pigen  -  0000-00-00 00:00:00
mums-fillibaba.. den var bar skide go.. skal også lave den på min lejerskole på mandag.. wee.. jeg er 15 og den er vildt nem at lave... kys kys.. og held og lykke med pizzaen.. hehe..ses

JB  -  0000-00-00 00:00:00
Tid i ovenen? -> vel omkring de 200 grader i 10-30 afhængig af tykkelse mv.

JB  -  0000-00-00 00:00:00
i øvrigt stor fejl - de fleste putter ost på til sidst - det skal man ikke - det skal på lige efter tomatsovsen...

Carina  -  0000-00-00 00:00:00
Skøn pizzadej! Prøvede tricket med bollerne.... Der skal en del kanel i. De bliver kuglerunde og luftige. Herligt!

rs  -  0000-00-00 00:00:00
Hej, er det bedre med amo pizze mel

Codeman  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er blevet berømt for min pizze efter jeg har set den her opskrift.. den bliver simpelhen perfekt.. men bestemmer selv meget, hvor tyk bunden skal være.. og man kan justere lidt med melet og vandet for at få sin egen speciale blanding ;-) jeg plejer at give pizzaen 200 grader i ovnen o 15-20 minutter.. kig til den engang imellem..

Chalotte  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker dej, dog erstattede jeg lidt af melet med grahamsmel. Men helt klart den bedste opskrift på pizzadej jeg har prøvet.

susanne  -  0000-00-00 00:00:00
har aldrig fået så god og sprød pizzadej før. kanon god. også til bolle

Tiller og Emiliano  -  0000-00-00 00:00:00
Let at lave, ok smag med en masse fyld

Ea  -  0000-00-00 00:00:00
Skal lave den i aften... alene.. og er altså 12, så håber den er let:P

Sofie  -  0000-00-00 00:00:00
så nem!! og der er rigeligt til en familie

Peter  -  0000-00-00 00:00:00
Melder mig i koret af begejstrede fans - kan dog også anbefale at udskifte en fjerdedel af hvedemelet med durummel - giver en mere elastisk dej : )

jeamaj  -  0000-00-00 00:00:00
det er en supergod opskrift som vi virkeligt bruger meget herhjemme. den er altid luftig og ikke klæg, hvilket vi ikke bryder os om.

TA  -  0000-00-00 00:00:00
Tilslutter mig de andre. Prøvede den i går. Vil aldrig bruge anden. Glæder mig til at prøve bollerne.

Birgitte  -  0000-00-00 00:00:00
Super god og nem dej, virkeligt prima. Kan klart anbefales at skifte en fjerdedel af hvedemelet ud med durummel, bliver den kun bedre af. Vær dog opmærksom på at der så kun kan skal bruges 5-600 g hvedemel.

Ali Baba  -  0000-00-00 00:00:00
Helt fantastisk pizzadej. Vi lavede den med 1/3 durumhvede med rigtig godt resultat. Vi skal have den igen i aften. Lad den hæve i ca 20 min og bag den så midt i ovnen v. ca .200° i 20-25 min. Topkarakter! c",)

Hc  -  0000-00-00 00:00:00
Super god. Nem at lave. Lækker smidig dej.Prøvede på pizza sten 10min ved 250gr. super lækker sprød bund.GUF.......!

Sine  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker pizza bund. nem og lækker. Kan varmt anbefales

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor putter i ost på hvis i laver en pizza med oksekød, så er det vel lidt svært at putte under fyldet for så bliver osten helt gemt, hvad gør I?

emma pigen  -  0000-00-00 00:00:00
super dej bruger den hver gang

Suzan  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god dej, nem at lave.

Ditte Marie  -  0000-00-00 00:00:00
Süper läkker opskrift er enige med de andre kommentarer jeg bagte dem ved 220 grader i 12-15 min (kig til dem) super top karakter her fra...

Line  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker opskrift . Nem og laver og nem at have at gøre med . Kan kun anbefale den .

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Syns det er synd at komme osten på efter tomatsovsen, vi kommer det altid på øverst, det synes vi er bedst - vil helt klart prøve at lave den med durummel næste gang hvis den bliver bedre af det...

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Og et lille tips til tomatsovs en så bruger vi den der dolmio på glas, det smager bare KANON..

Amalie Supersen  -  2007-01-04 12:11:11
Denne dej er udsøgt deklikat! Aldrig har jeg smagt en så finito dej! Mvua! (Lyd fra en italianer der er kok der laver en kysse lyd :D ) Knus

line  -  2007-01-04 16:48:17
(en god ide) put dejen i ovnen i 10 15 min før så den er god brund og sprød så ta den ud og putte fyldet på så bliver den dejlig sprød<3

line  -  2007-01-04 16:51:11
og bag den færdi

Imane  -  2007-01-07 16:26:40
Er igang med det lille pizza prohekt og er spændt på resultatet. håber det blir li så godt som i alle beskriver det.;-)

Kian ..  -  2007-01-09 13:42:12
Rigtig god dej , er blevet familiekendt pga denne dej .. Lad vær med at prøv med grahamsmel, det kan give problemer .. men ellers en super dej , bare følg opskriften og det er en succesdej !! 10

emse  -  2007-01-10 15:32:25
lækker dej bruger den HVER GANG :)

mig  -  2007-01-25 21:16:36
super nem og fantastisk god

heidisigaard  -  2007-01-26 19:03:39
det er en rigtig god dej, men jeg brugte kun 800 - 900 gram mel da den ikke kunne tage mere. men den kan stærkt anbefales

line  -  2007-02-06 16:47:45
tomatsovsen er os go til kødsovs

Koch  -  2007-02-22 15:03:48
Prima dej, nem at lave og bliver til en super god bund.

KBL.  -  2007-02-26 12:55:21
Har prøvet den et par gange, det er den bedste. prøv f.eks. i weber grill på stenplade, det er som at være i italien!!!

Liof  -  2007-03-05 17:18:17
Rigtig lækker opskrift, prøvede også med 1/3 durummel, men syntes absolut at den blev bedre kun med hvedemel. Brugte dog al dejen til en hel bradepande, og fik en dejlig, luftig halvtyk bund ud af det. Kan helt sikkert anbefales.

Helsi  -  2007-03-22 16:36:15
Den er virkelig god og meget ´nem at bage.

dutten  -  2007-04-06 16:52:13
super god opskrift og virkelig nem at lave

den mad glade  -  2007-04-08 12:16:13
super god dej,, der skal ost både oveb på tomatsovsen, og som afslutning,,, det er bare mums.

heidi  -  2007-05-27 19:59:28
Tak for opskriften, den er bare super... et absolut 10tal :o)

emse  -  2007-05-29 17:18:00
jeg bruger den (helt seriøs) hver evig eneste gang den virker altid!!!!!!!!:)

Dinah  -  2007-06-28 14:23:17
Sikke mange herlige kommentar.. Glæder mig til at se hvordan det bliver.. Jeg skal bruge dejen til indbagt pizza lavet i bål, skal lige selv forsøge mig, inden den sendes videre til mine fdf unger.. og denne dej kan de sagtens selvlave.. HERLIGT :-)

Line  -  2007-08-21 16:36:58
Fantastisk dej. Synes dog de to spsk. sukker er overflødige. Jeg brugte halvdelen til pizzasnegle og "sunde" kanelsnegle uden sukker til fryseren/ kommende madpakker.

TeamLangtUdeiSkoven  -  2007-10-23 16:50:31
100% Garanti For God Pizzadej

Linea  -  2007-11-30 14:31:14
Den er bare SÅ go.. skal til at lave den igen i aften for 5 gang MUMS !

Maja  -  2007-12-17 13:24:44
Og hvad skal ovnen stå på?

Camilla  -  2007-12-22 19:59:32
Hold K... det er en godt dej opskrift selvom den er så simpel :)

HMT  -  2008-01-24 14:07:47
Man kan nemt nøjes med halvdelen af gæren, og så bare forlænge hævetiden. (mindre gær-smag) Er også super smart hvis man vil langtidshæve dejen, giver mere sprødhed. Langtidshævning er 12+ timer i køleskabet.

jeanette  -  2008-02-02 17:59:59
nok den dårligste dej jeg har prøvet. ingen smag og børnene ville ik spise den. kun der hvor der hvor der var fyld. kan ikke anbefales

  -  2008-02-03 16:28:21
Hvor længe skal den bages i ovnen og hvor mange grader?

Sofie  -  2008-02-05 16:32:32
Sukker er en helt unødvendig indg. Der er NOK sukker i alle de ting vi kommer på vores pizza.

The Chef  -  2008-02-09 15:14:05
SUPER SUPER NEMT!! Thumbs Up!

Ragnhild  -  2008-02-22 18:41:35
bagetid?

Per  -  2008-02-25 20:03:28
Bages ved 225 grader C i 15-20 minutter.

Jane  -  2008-04-02 17:06:09
Super dej. Dog lidt for meget mel.

Bjarni  -  2008-05-06 18:27:22
Yes baby.Halv-halv med durum og den er bare fjong!.

Mia  -  2008-05-15 17:54:44
En perfekt pizzadej. Den er virkelig så nem som der står. Man plejer altid at skulle vente i 100 år for hævning. Og tit skal det jo hu-hej-vilde-dyr. Mit overskydende dej rullede jeg ud som til pizzadejen men hældte kanel og lidt sukker på. Jeg rullede den sammen til en pølse og skar 1 cm tykke skiver. Og vupti, så havde jeg også en hel bradeplade med kanelsnegle.

Sarah & Andrea  -  2008-06-09 18:51:23
MEGA!!! stor men også rigtig LÆKKER! der stod jo også at den var BIGA!!!

Anja SJ  -  2008-06-15 17:24:14
Den er rigtig god og dejen fylder nemt en stor bradepande.

joan  -  2008-06-28 17:39:08
det den bedste pizzadej jeg har prøvet!!!!!!! kan kun anbefale den til andre bruger.. super,super lækker. og tak fordi du delte den med os andre..

kristina  -  2008-07-02 19:31:53
den var meget nem og lave, glæder mig til den er færdig så vi kan smage på den, vil helt sikkert lave den igen,

tobias  -  2008-07-09 11:58:38
meget lækker dej... super! rigtig meget smag i den dejlige dej. super duper dej!

Maria  -  2008-07-22 10:31:55
Jeg lavede pizza igår og brugte selvfølgelig denne opskrift (kunne ikke andet efter alle de gode kommentarer herinde). Jeg blev vildt overrasket over hvor god den var, den hævede meget og blev sprød men dog også fyldig og lækker. Jeg brugte heller ikke sukker og den blev rigtig god alligevel. Brugte udelukkende pizzamel og det fungerede helt fint. Lækker pizza bund, helt sikkert...!

Homeren  -  2008-08-09 14:13:08
Er du da sindsyg hvor den er god den her!! Kan KUN anbefales.. super let, hurtig og smager så sindsyg godt.. en god sprød, luftig bund, lidt hen ala ciabatta.. jeg lavede en halv portion kun og lavede en enkelt pizza.. som fyld bruge jeg 2 dåser pure (af de små fra brugsen) pakka mozerella revet ost, to pakker skinke i strimler og så en dåse ananas i tern.. både mig og kammeraten blev enige om at det skulle HELT klart laves igen snart! et klart 10+ herfra !!!!!!!!!!!!

  -  2008-08-09 18:24:49
supper pizza dej

De 2 bagepiger  -  2008-08-17 18:17:14
en super opskrift som man kan bruge selvom man ikke er så gammel.. fx 12 år... siger ikke at vi er 12 år, vi er 14 og 15.. men vi syntes at det smager godt og at det er nemt at laver.. en god opskrift! Knuus Bagetøserne!!!

moi  -  2008-08-19 09:06:59
Heei jeg vil lige sige at alle skal prøve den her pizza dej den er super nem, og jeg skal snart på lejr skole og skal selv lave mad og der kommer den her opskrift med... Mange pizza hilsner: moi

kai  -  2008-08-20 13:40:21
det er en god ide at lade dejen hæve noget længere - i køleskab - så er den nemmere at rulle ud

Cæcilie  -  2008-09-21 17:53:42
Hvor længe skal den bage i ovnen?

hej  -  2008-09-21 18:53:26
jeg synes den er bare så god.Jeg elsker at lave pizza nu fordi at den er nem at lave

Theodor  -  2008-10-01 16:51:23
Fantastisk bund og tomatsosovs! Skal lige bages først i 10 min ved 200

Betina  -  2008-10-05 15:04:31
Siden jeg er begyndt at lave denne pizza dej, bliver vi nød til at have pizza 1 gang om ugen! Den er super nem og intet mindre end fantastisk!

maiken=b  -  2008-10-14 18:01:06
mmmmmm.... mega læker pizza!! den bedste jeg nogen sinde har smagt! fra nu a laver jeg selv mine pizza`er os bruger den her opskrift..

søren  -  2008-10-19 17:40:42
super dej. jeg bager tit, men det her er dog den bedste dej ever:-) den hæver dejligt, den er luftig og let

frk sneweis  -  2008-10-26 10:28:39
god opskrift men syndt at der ikke står noget om bagetiden hehe. men altså super opskrift :D c",)

En glad studerende  -  2008-11-02 17:07:04
Det tager ca. 10 min. at fixe dejen sammen. Sukkeren kommes kun i for at gøre den ekstra sprød. Med denne dej tager det ikke lang tid at lave, og det smager super godt. Fik 2 plader med en TYK bund ud af denne opskrift - nice! Hvis man ikke kan få denne dej til at lykkedes, så har man ikke fulgt opskriften. Fremragende!

Ghita   -  2008-11-11 11:55:07
har ikke smagt den endnu, men det lyder nemt at lave (-:

niels  -  2008-11-11 17:25:33
rigtig dårlig dej, den hæver ikke.

En glad studerende  -  2008-11-22 16:52:02
Den hæver når den bliver forbagt inden fyldet kommes på. Husk at "jauwe" en gaffel i dejen så den ikke puster sig op.

Pernelle  -  2008-11-30 14:43:34
Huskede du gær Niels?? :o) Skal lave den i aften.. glæder mig rigtig meget.

Pernelle  -  2008-11-30 19:50:04
Nøj den var GOD!!! bedste pizza jeg nogensinde har kokkereret! Vores blev meget ala deep-pan. Jeg vil dog sige, jeg brugte maks 800 g mel.. Men mærk efter. jeg havde følelsen af dejen skal stadig være fugtig men slippe let i ælteprocessen. Og så hæve i de anbefalet 30 min. Vi bagte dem på 250* i ca 15 min. Og den var stadig blød men alligevel sprød. :o) Nams

Fatima  -  2008-12-01 23:10:13
Jeg er 24 år og har aldrig lavet pizza før. Denne opskrift er super nem og god! Til dummies som mig selv: Husk at komme bagepapir på bagepladen. :)

Lotte  -  2008-12-15 18:21:28
Det er seriøst den bedste dej i verden. Den kan faktisk også bruges til brød hvis man er lidt kæk ;)... men jeg fik altså temmeligt klistrede fingre (ad bad)... nogle der har et super trik mod det? :P

NØrre alslev  -  2009-01-02 19:50:57
Skal dejen ikke hæve? jeg er nemilig igang, men ved ikke om den skal hæve? det plejer deje da? eler hvad.. Men håber den smager gooodt... er nemlig virkelig sulten

sandra  -  2009-01-05 16:06:15
lækker dej, her laver vi pizza på en ægte pizzasten og der blev den bare vild lækker. 10 herfra

Cookie  -  2009-01-08 16:22:05
har ikk lavet den endnu men den lyder go...mangler lidt info om hvor lang tid den tar at lave;)

Jakob  -  2009-01-11 16:32:54
Hehe et trick mod klistret fingre er at røre i dejen med en ske, og så snart du kan se at skeen ikke har klister på sig, kan du trygt og roligt smide fingrene i dejen. Fin opskrift btw.

Shangies..  -  2009-01-13 20:08:56
rigtig god. Fik den til 4 pizzaer, hvilket gjorde at bunden var helt tynd (3-4 mm). Den blev helt sprød og ens slice kunne holdes vandret ud i luften! Italien style!!

Jokum  -  2009-01-15 20:02:59
Super lækker og nem opskrift. Den hitter her! :-)

Stine  -  2009-01-16 15:43:19
Super god dej! Kan uden problemer bruges til calzone... der bliver den også rigtig god sprød på toppen ;)

Heidi  -  2009-01-21 14:54:16
10 herfra. Havde mistet min gamle pizzaopskrift, så ledte efter en der lignede og faldt over denne. Den ligner utrolig meget den gamle opskrift, men er alligevel 10 gange bedre! Der var dej til over så jeg bagte nogle kanelboller, som iøvrigt også smagte fortrinligt:-) Bunden (færdigbagt) får en dejlig skorpe, men er samtidig blød og luftig, og den hæver lige tilpas. En opskrift jeg ihvertfald vil benytte mig af fremover, og kan kun være glad for at jeg har mistet den gamle opskrift:-)

Valentine.  -  2009-01-21 18:23:42
Det bliver en super god pizza! vil fremover bruge denne side når jeg en gang imellem skal lave mad. (:

lindamor  -  2009-01-26 21:43:09
Har aldrig smagt så god en pizzadej før. Den er helt fantastisk. Lavede kanelsnegle af det overskydende dej, og det kan klart anbefales.

  -  2009-01-27 14:09:58
har prøvet den dej??????? der er ikke nok vand i???til et kilo mel.hmm

Anne Marie  -  2009-02-11 14:14:43
Min kæreste og jeg skal lave den til min fødselsdagsfest på lørdag. :) Håber den bliver god.

melek  -  2009-02-28 16:29:53
Super lækker og nem opskrift :)

Kia  -  2009-03-02 18:03:17
Rigtig lækker opskrift :D Den skal vi helt sikkert lave igen!

KTH   -  2009-03-04 10:28:29
Skal have min nevø på besøg i aften og både han og min kæreste elsker hjemmelavet pizza. Men da min egen opskrift er blevet væk og denne bare lyder helt fantastisk med alle de skønne kommentar - ja så må jeg da bare prøve denne og er helt sikker på det nok skal blive et hit :-)

KTH  -  2009-03-15 11:44:59
Jep - både min nevø, kæreste og jeg selv var helt VILDE med min pizza pga denne opskrift. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal bruge denne opskrift og den er allerede givet videre til andre i familien. Skønt at du vil dele denne opskrift med os andre. Tusind tak for det. ;-)

chj.  -  2009-03-20 12:14:49
Hold da op, det er den bedste pizzadej jeg har lavet,den opskrift vil jeg bruge fremover.

Charlotte  -  2009-03-21 16:59:54
Seriøst den er god. Bruger altid denne opskrift. :)

kamilah  -  2009-03-23 17:50:30
den er super skøn og dejlig nem... har ikke brugt andre opskrifter siden :) tak

Gitte  -  2009-03-25 14:52:32
Mange tak for denne fantastiske opskrift. Det blev de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Bunden blev helt perfekt og sprød! !0 herfra!!

Lærke  -  2009-03-29 14:44:54
Kan anbefale faktas pizzatopping-tomatsauce som pure, god og klar til at putte på pizzadejen uden forberedelse. god fornøjelse

PølseJægeren  -  2009-04-01 14:35:41
Nogen anelse om hvor længe dejen kan holde sig, pakket ind selvfølgelig. Da jeg kun laver en plade, så kunne jeg jo gemme den anden til næste gang :P Men nogle der har prøvet det? Men helledusseda den er god :)

DeeDee  -  2009-04-24 15:04:58
Er det bare mig, eller er 1 kg mel ikke bare temmelig meget til denne opskrift. Jeg tror ikke engang jeg har brugt det halve i min portion, men den er lækker i konsistensen, så jeg håber også at pizzaerne på weberen bliver lige så gode som de plejer :)

Margit  -  2009-05-06 16:09:49
Dejlig og velsmagende dej, men jeg synes, der er 200 gram mel for meget. Dejen bliver for tung med alt det mel, synes jeg. Mvh Margit

katrine13  -  2009-05-26 17:47:25
Super god pizza opskrift . I dag skal vi have den (: Vi spiser aldrig nogensinde på pizzaria mere ! skala fra 1 - 100 får den virkelig bare 100+

Christina  -  2009-06-01 22:31:08
Er der mon nogle som har erfaringer med at fryse dejen? I øvrigt superlækker, og man kan lave de bedste pizzasnegle af den:)

christina  -  2009-07-15 23:31:36
bruger altid den dej.. og bliver godt hver gang.. den kan også bruges til pølsehorn

Thilde&Fanny  -  2009-07-23 20:01:28
Mmmmmm... Delicios ! Den ser go' ud. Dejlig dej. Den skal snart ind i ovnen. Fortsættelse følger...

Sofie  -  2009-08-19 19:20:45
En rigtig god dej, nem at lave og smager fantastisk på grillen:-)

ole  -  2009-08-23 18:31:11
et godt trick er at putte tomat sovsen på først og så give pizzaen 5-10 min i ovnen inden man putter resten af fyldet på og giver pizzaen de sidste minutter indtil osten er smeltet. Det gør at dejen bliver rigtig luftig og lækker.

Carsten  -  2009-08-29 11:21:05
Skal dejen bare direke på en pande eller skal der være bagepapir under ? Har hørt at man bare kan ligge den ind i ovnen på en pande, men... ved ikke om det er rigtigt?

karina   -  2009-08-29 19:11:21
Vi har ikke spist den endnu, men der er alt for lidt vand til alt det mel det blev jo en kanon kugle nærmest. Vi kunne heller ikke få den rullet ud! Det bliver ikke den jeg bruger næste gang!!!

M  -  2009-09-06 14:14:26
Hvor lang tid skal de være i ovnen?? Og hvor meget skal den stå på??

sabra  -  2009-09-09 12:49:53
det er den bedste pizzadej jeg har spist mit liv

Os  -  2009-09-22 17:00:39
Det er 8 gang vi bruger opskriften.. :) Den er perfekt hver gang :D

MIG?  -  2009-10-14 14:23:34
Genialt ? Hvad andet er der at sige om denne dej!

livlig pige  -  2009-10-14 18:02:37
uhm.. super duper dejlig dej. lige til at gnaske i sig! Man blir sQ helt varm forneden.:):):):)hehe

René 29-10-2009  -  2009-10-29 15:54:27
man få den bedste pizza ud af den dej.... den få helt klart 12

Frida"g"en  -  2009-10-31 12:07:06
Jeg er 12 og skal lave dejen i aften.. Til 7 pers xD! håber den er hurtig :b

Limic  -  2009-12-02 22:51:18
Skal der så meget salt i, synes det lyder helt vildt :o)

julegrisen .  -  2009-12-06 18:00:37
juhuuuu for en pizza.., den er da bare lige i øjet !! har aldrig fået sådan en lækker, delikat og aldeles udemærket pizza !! yesh manner, tror jeg skal leve af pizza hver dag :D

Maira&Marie   -  2009-12-22 13:48:57
.Hvorfor er der ingen tid: hæve tid bage tid deter for dårligt!!!

  -  2010-01-03 15:47:55
Simpelthen den lækreste og luftigste pizzadej jeg nogensinde har lavet... kun + herfra

marianne  -  2010-01-06 17:46:56
super dej... det der med osten er vigtig... ALDRIG ost øverst - så bliver det jo en tærte - eller en våd pizza. dej-tomatsovs-ost og så øvrigt fyld.

sabine :-)  -  2010-01-15 16:46:14
MMhh den er bare så mums rigtig læks dej.... Hilsen Sab :-)

thomas  -  2010-01-18 15:44:05
Det er verdens bedste pizza dej:-)kan varmt anbefales

Dorith  -  2010-02-03 13:18:55
Super god - halverede opskriften til 2 pers. men brugte kun ca. 400 gr. mel Blev alle tiders lækre pizza

be10na-jensen  -  2010-02-04 16:21:48
Den må jeg da prøve, med alle de fine anbefalinger. Så er der pizza til aftensmad i dag ;O)

Morten  -  2010-02-11 17:56:20
Super god pizza og super nem at lave tak for en god opskrift..!

Morten   -  2010-02-14 17:29:53
Fremragende omgang dej. 10 herfra. Mht fyld. Bruger du kødsovs, så tag en spiseske og put det på i klumper (frikadellestørrelse) på pizzaen, og ind i ovnen. Så bliver det ikke tørt, og du kan selv fordele det bagefter. - Kræver selvfølgelig, at kødsovsen er lidt fast i det.

  -  2010-02-20 17:14:49
50/50 med durum så kører det!. Mig og min Bæjbi skal ha´pizza igen i aften!!

  -  2010-03-09 11:18:05
Nogen som kan anbefale den til mini pizzaer som skal være lukket?

Pigerne der spiser gulerødder!  -  2010-03-13 17:29:03
Oh my god, en super duper opskrift. Mig og min veninde på 12 gik bare helt bananas over denne her super duper lækre pizzadej. Den var helt vild nem at lave, og tog os kun en time. Vi synes at alle der bager pizzaer skal gå ind på den her hjemmeside og bage pizzaerne efter den her opskrift! Vi giver 10 stjerner, nam nam :D

Bagermesterkim!  -  2010-03-21 13:16:20
Dejlig nem dej at gå til! Til jer der synes den er tung i forhold til vand/mel mængden, Bliv ved med at ælte! Så sker der noget spændende :-) Man ender med en dejlig elastisk dej, brugte iøvrigt kun halvt så meget gær som anbefalet.. Lad den hæve længere i stedet for.. Dejlig opskrift ellers!

KatVonD  -  2010-03-21 16:42:38
Rigtig Dejlig Pizzadej :D Er blevet lavet hjemme hos mig et par gange nu :0

Line  -  2010-03-25 13:20:09
Dejlig pizzadej! min lillebor sidder og ÆDER ligenu. Den smager rigtig godt, tak for mad.

julie  -  2010-04-22 14:09:08
super god opskrift, den skal prøves !!

Maria  -  2010-05-18 18:18:11
Smager fint, men dejen blive meget stiv - min røremaskine kunne næsten ikke klare presset!..

Frølle !!   -  2010-05-21 21:59:09
Super lækker dej.. jeg brugte en lille smule durum mel og resten brugte jeg sigtet spelt mel. Det kan varmt anbefales.. Helt sikkert den bedste pizza jeg nogen sinde har smagt. Prøv den med persille pesto, bøffelmozeralla og kyllinge strimler. smager dejligt og specielt !

JF  -  2010-05-24 09:40:15
Kan også bruges som snobrød og hvis der er meget tilbage kan man lave flute og måske endda et helt brød.

kristjan  -  2010-05-27 16:33:06
den er bare super god ,har lavet den mange gange

Familien Nielsen  -  2010-06-15 16:43:29
Vi bruger denne opskrift hver evig eneste gang :) Alle elsker den... Den er super lækker og kan varmt anbefales. Super let at lave for selv de mindste..

Arabi  -  2010-06-30 14:49:49
Perfekt dej, selv til 8 pizza'er. Gangede det hele med 2, og resultatet var rigtige gode og sprøde pizza'er.. tips. opløs gæren i varmt mælk, det virker. Lav pizza med sujuk, det er fremragende.

Kirstine  -  2010-07-05 08:01:26
Rigtig god opskrift, køber aldrig maizena's pizzablanding igen - det her er jo nemmere og meget bedre. Jeg brugte halvt hvedemel og halvt speltmel, og den blev helt perfekt - rigtig lækker dej. Halverede dog opskriften, og alligevel er der rigelig pizza til aftensmad i 2 dage for 2 personer :)

Os  -  2010-07-15 18:20:12
Hvad sker der for 1 spsk SALT???? Det er da en lorte opskrift, den fungere slet ikke!

Nikolaj og Sofie  -  2010-07-28 18:00:59
Dejlig nem og smager som det skal.

Rikke  -  2010-07-29 16:22:31
Rigtig god pizzadej, min mand er blevet helt vild med mine hjemmelavde pizzaer efter jeg er begyndt at bruge denne her dej :-)

  -  2010-08-06 00:17:14
mor er ikke hjem imorgen, så overvejer opskriften til en omgang pizza med far og lillesøster .:-)

Dorthe  -  2010-10-07 18:58:14
Rigtig rigtig god og super nem opskrift. Jeg bruger speltmel og det bliver rigtig godt :-)

kamille   -  2010-10-19 20:28:04
super super. dejlig og lækker pizzabund kan stærkt anbefales til andre. simpelthen fantastisk pizzabund. :D

Kinky  -  2010-11-06 19:03:27
Total dejlig dej, nem at lave, dejlig neutral smag som kan tilsættes forskellige krydderier .. - idag prøver jeg, at bruger lidt chili i dejen.. Det dufter dejligt - og jeg regner med et godt resultat :) opskriften er helt klart en 10+, og kan kun anbefales! Bon appetit! :)

Stjerne-holm  -  2010-11-07 09:55:44
Hvis man varmer ovnen op til 225gr. med en bageplade i, imens dejen hæver, så kan man balancere pizzaen på bagepapir (hvis man ikke har en pizzaspade) over på den brandvarme bageplade. behold de 225gr. og bag i ca. 9 min, ellertil den er gylden i kanten. PS: Æltning af dej er meget vigtig, min 2 - 3 min efter alt mel er tilført. Dejen skal føles fugtig uden at klistre.

Linda  -  2010-12-02 19:33:37
25 g. gær er rigeligt og der er til 3 plader pizza.

Henrik  -  2010-12-04 15:24:49
Du ka sku det der med pizzadej prøvede den like på konen og børnene igår de var helt vilde!! Tusind tak

mig  -  2010-12-14 16:35:30
Fantastisk pizza!!! Den er præcis som den skal være...

Carina   -  2010-12-30 13:09:43
det her er den BEDSTE pizzadej! Det er den eneste jeg bruger fordi den er så nem og hurtig

Liver  -  2011-01-10 15:47:04
i steddet for at putte 1000 gram mel i så nojes med at putte lidt mindre i så den er lidt som en bolle dej

nico  -  2011-01-27 16:48:34
Prøv halv vand, halv mælk. Nam nam pizza

Marianne  -  2011-01-29 18:10:12
Er det her en slanke opskrift? For jeg skal lave den til en der er lidt tyk

Dana  -  2011-02-05 17:12:44
nem at lkave smager godttt sprød bund og total lækker med kyllingfyld på eller kødstykker der er marrineret i sharwarma krydderir som man kan fåå fra arabiske grønhandler mumssssssss

Yeah  -  2011-02-21 17:36:52
Plejer at give dem 12-15 min. ved 230 grader

Musse  -  2011-03-02 15:10:11
Den er SÅ nem og desuden super god! Jeg satte min ven, der normalt ikke udfolder sig i et køkken, til at lave dejen på egen hånd og han klarede det med bravour - helt klart en anbefalelsesværdig opskrift XXXXXXXXX!!!1 Jeg spiser heller ALDRIG på pizzaria igen (okay, jeg gjorde det i går, men det var fordi jeg var til et møde, som vi holdt på en pizzarestaurant, det er ikke helt det samme)

bundgaard  -  2011-03-02 17:11:14
Dejlig lækker bund og supernem at lave

Mis-bis  -  2011-03-10 16:38:45
Super god opskrift! Skal dog lige siges at man skal putte alt det flydene i først ellers klumper dejen... Der skulle havde stået i opskriften hvornår du forskellige ting skulle i...! Men ellers super god og smager også rigtig godt!:)

Rusamunde  -  2011-03-15 18:22:38
wooouuu! hold da hygge en god pizzadej! fra nu af er det mig, der laver pizza i familien :D

Anse  -  2011-03-28 00:13:40
Har brugt dejen som den er eller med halvt durum/halvt hvedemel. Hver gang en succes. Et tip er: Bag i stenovn. Dette klares ved at gå ned i jeres lokal byggemarked og købe en badeværelsesflise 30x30 el. 33x33, og lægge den på en plade i ovnen. Varm den op sammen med ovnen til Max. og køl af og vask før brug. Opvarm sammen med ovnen, gerne i 45 min eller mere. Plejer selv at bage ved 250 gr. i 10-15 min. Det er ikke nødvendigt, at købe en bagesten til 229,- - min flise kostede 16,50.

Elina  -  2011-03-29 17:00:17
Super lækker og enkel dej! Nem og hurtig at lave - Og så smager den fantastisk! Jeg bruger denne opskrift hver gang jeg skal lave pizza. Mums, kan varmt anbefales til alle. :)

  -  2011-04-03 18:24:06
VERDENS BEDSTE DEJ! Den bliver hel vildt smidig! Man kan selv bestemme tykkelsen. Den er ligsom hos pizzamanden. !!!

Mig  -  2011-04-13 18:48:18
Hvor lang tid skal den have i ovnen og hvor varm skal den være? :)

Anse  -  2011-05-03 20:08:29
Der blev flere gange spurgt hvor længe og varmt der skal bages. Det er selvfølgeligt individuelt, men med en sten i ovnen, som jeg har beskrevet lidt længere oppe, bager jeg ved 250-275 gr. Bagetiden er typisk 6-7 min kommende an på fyldet. Ved 200 gr kan bagetiden være helt op til 20 min. En god bekendt har en ovn, der bager ved 300 gr, og han bruger typisk 5-6 min. Evt. grøntsager er stadig sprøde på hans pizzaer - ved 200 gr ville de nå at blive kogte indvendig og brændte udvendig. Forhævning i køleskab udvikler smag og tekstur i den færdige bund. Bruger ofte anden og grovere dej i mine bunde, men grundopskriften er stadig denne her - dog oftest uden sukker.

  -  2011-05-14 18:09:17
hvor længe skal den være i oven det ville være en god ting og hvis der skal 1000g mel i skal der mere vand ellers en god pizza

David  -  2011-05-25 14:21:40
Genial opskrift.. Super lækker, solid pizza!

risgaard  -  2011-06-04 14:12:41
lækker opskrift, lavede den til 3 sultne børn der havde leget i badebassinet nem og lækker

Bettina  -  2011-06-09 14:21:38
kakn man bruge rapsolie eller solsikkeolie i stedet for olivenolie

Anne  -  2011-06-12 14:08:03
Ovnen skal være så varm som muligt og så skal man bare holde øje med den. Nogle lægger endda en speciel plade ind for at den bliver endnu varmere...

  -  2011-06-16 13:03:09
god opskrift og nem at lave og den er bedst hæve i køleskabet og så er den rigtig blød

Nina  -  2011-06-17 12:45:28
Dejen er æltet og hæver nu, smider den lige 6 timer i køleskabet! glæder mig meget til at opleve det forhåbenetlige fantastiske resultat ;) go' bage lyst til alle . - hvis man en aften ikke gider stå med mel og dej op til begge ører, kan man gå til sin lokale pizzamand og købe en dej (den er lavet dagen i forevejen og har derfor langtidshævet) det giver et nemt og lækkert resultat :)

i en presset situation  -  2011-06-22 17:00:52
dejen bliver perfekt og det smager vidunderligt!:D

Niels  -  2011-06-23 15:58:17
Har lavet dejen 2 gange nu. Første gang blev dejen supergod. Anden gang lykkedes det ikke helt. Den blev ved med at være klistret. Ved ikke hvad der gik galt.

Christina  -  2011-06-25 10:25:44
Jeg tog 350 g. fuldkornshvedemel og ca. 700 g. hvedemel (og undlod sukkeret) - det blev virkelig, virkelig godt :)

  -  2011-07-06 18:00:16
verdens bedste pizza dej !!!:D<33

daskedan  -  2011-07-26 17:10:25
mega syg pizza smager mega godt jeg giver den 8 med drys på

Camilla  -  2011-07-26 18:33:16
Kan den fryses ned? ...

Inge  -  2011-08-12 23:36:37
Den er super lækker.

Milo  -  2011-08-16 20:18:20
Kan stærkt anbefales, nemt og hurtigt

Dino  -  2011-08-21 19:19:06
god dej nem at lave selv for en forvirret kok som Cecilie men den smager nu godt nok xD tusinde tak for opskriften

Marush  -  2011-08-26 14:58:45
Super lækker opskrift.. Den bedste jeg har prøvet :)

sm  -  2011-08-27 18:41:40
Nem, hurtig, smager fantastisk. Dejlig luftig og sprød, perfekt for folk, der som jeg elsker skorpen. 10/10 herfra.

  -  2011-09-14 18:44:19
Mig og Karo har lavet den sejeste pizza ever!:)

Pizzalover  -  2011-09-15 13:19:29
Perfekt !

Lise  -  2011-09-21 20:04:59
Super god bund - måske den bedste hjemmebagte ever! : )

  -  2011-10-12 14:18:56
kan dejen fryses tænkte jeg på

Trine Holm  -  2011-10-17 15:40:54
Super nem og god. Jeg blandede noget grov/spelt mel i, så mætter det mere og bliver en anelse sundere. Husk dog at tilføje lidt eksta vand og olie, da de er lidt grovere og lidt mere "tørt". ´ Vel bekomme! :)

Jette  -  2011-10-18 20:51:04
Hvor mange grader skal oven være på? Og skal bunden bages helt og så putte ting på?

T.Hoff  -  2011-10-21 16:35:34
Kanon dej, bedste ever.

Pizza elskern.  -  2011-11-07 14:21:41
Super mega god.........Den bedste jeg har smagt længe<333333333 Den kan kun anbefales

sandra  -  2011-11-26 15:01:49
glæder mig vildt skal ha to piger på besøg og vi skal lave pizza jubiiii

udeboende studerende  -  2011-11-30 17:15:24
super nem og behagelig dej at have med og gøre c'',) thumbs up

  -  2011-12-07 08:13:42
Det er også en god dej til at lave pizza over bål :)

mimo sørensen  -  2012-01-02 14:36:12
hahah jeg er ikke færdig, men tror den bliver god!!!

Anna Holm_!  -  2012-02-01 15:52:51
Naaaij Den er bar' good skal klart anbefales!! Men den hæver godt nok sig stor. men det er helt fin så smager det jo bedrer!!:)

Emma  -  2012-02-06 15:57:23
Rigtig god og super dej. Jeg er normal rigtig god til at lave mad og bage. Men pizza dej, er bare noget som altid har drillet mig. Men OMG denne gang var det bare et super hit!! Virkelge god dej 13 (pil op) Og som et plus lavede jeg kødsovs som topping, det blev et hit!!

Janne  -  2012-02-09 00:39:52
Skal der bruges oliven olie?? Eller kan jeg bare bruge alm. Solsikke olie??

Heidi  -  2012-03-10 09:29:10
Super lækker, og rigtig nem at lave. Uden tvivl den bedste pizzadej jeg har lavet.

  -  2012-03-11 19:44:45
lækker og nem pizzadej:)

Shushu  -  2012-03-27 14:35:15
Bedste opskrift!

Nanna123  -  2012-03-29 17:04:03
Den var meget nem at lave selv mig på 11 år kunne selv finde ud af at lave den uden hjælp. Den er også dejlig luftig mmmmm glæder mig til jeg skal spiser den..........

Madam Snegl  -  2012-04-21 10:46:06
Rigtig god. Jeg bruger dog Rapsolie, da der er allergi mv. overfor olivenolie. Alligevel super skøn. Skal idag lave den til 9 personer. Prøver denne gang, at lave dejen her til formiddag :-) for, at få erfaringen med sprødheden ;-)

  -  2012-04-27 16:59:26
lorteopskrift.. 1000 g mel til 4 personer? alt for meget dej og alt for tør og stiv..

  -  2012-05-04 16:06:08
godt den smager godt

Jensen  -  2012-06-12 21:55:37
Den smager super lækkert og er nem at lave, top-point her fra ihvertfald.

nnnnn  -  2012-06-17 09:48:53
Super god dej har brugt den flere gange... det er rigig det er alt for meget dej til en pizza efter min smag hvertfald... men så laver jeg de andre til mini pizza og fryser ned så det er til madpakkerne :D

ANONYMUS  -  2012-06-17 15:44:20
Super god!!!!!!!!!!!!!

Mia  -  2012-07-27 11:50:16
Super god og nem at lave. Bliver faktis bedre end dem man køber :-)

Bare mig !!!,  -  2012-08-01 10:51:04
Et lille godt tip til en super lækker pizza! - i stedet for at bruge tomatsovs til bunden prøv i stedet tomat pesto, lidt dyrere men man kommer ikke til at fortryde det! Mums!!

c  -  2012-08-02 17:32:02
den er nem og rigtig god !! og det siger ikke så lidt her hjemme

Skatten  -  2012-08-03 11:11:48
Der er alt for meget mel i. Der skal nok tja.. Lidt mere vand i

Steffen  -  2012-08-19 15:10:45
For en ekstremt hurtig pizzasovs, så køber man blot en tetrapak med "Pizzasauce" fra "La Campanga" i Netto. Koster kun 5-10 kroner. Det er en lidt klumpet sauce, så man kan lige blitze den med en stavblender hvis man ikke er til klumpet tomatsauce.

??  -  2012-08-24 13:55:18
hvor lang tid tager den at lave??

ts  -  2012-09-02 16:47:13
Fantastisk opskrift - som bliver brugt hver gang! Mener dog 1000g forstår jeg aldrig hvordan du har fået puttet i, jeg bruger omkring 700g, og der kan absolut ikke komme mere i! Men som sagt, fantastisk opskrift :-D

  -  2012-09-21 10:45:22
Er 1000 gram ikke lidt for meget,det er trods alt 1kg

Andrea (Andestejen)  -  2012-10-07 21:49:20
Efter at havde læst alle de godt kommentar, vil jeg prøve den i morgen. 'Glæder' mig faktisk. Har i nolge idèer til, hvad man kan putte på?

  -  2012-10-25 12:16:53
Kan man bruge rapsoliehvis man ingen olivenolie har..

Bm  -  2012-10-30 19:54:18
Tilsæt ca. 1/3 grahamsmel og 2/3 hvedemel, så bliver den lidt sundere og den smager fint.

Inger K.  -  2012-11-03 19:42:40
Umm hvor er den god, superlækker 'sovs' . Opskriften vil fremover blive brugt hver gang vi skal spise pizza. Du fortjener store rosende ord for opskriften, så tusind tak. Jeg bagte den ved varmluft 200 gr i 15 min. Hilsen Inger

Julie  -  2012-11-05 19:47:58
Rigtig let at lave og smager fint. Men jeg lavede den bare til to bageplader, og synes at den blev alt for tyk i ovnen - den hæver simpelthen for meget til min smag, jeg kan godt lide at en pizzabund er lidt tyndere og sprød. Så næste gang tror jeg, at jeg prøver med halv så meget gær.

Trylle-Christian  -  2012-11-09 16:14:12
Idag kommer den store prøve på denne dej... jeg har prøvet den ca 6-8 gange før og er selv HELT vild med den 10* fra mig... 230 grade i 20-25 min. og mums... Men som sagt kommer den store prøve af dejen idag da vores søns mormor og oldemor kommer og gerne vil smage min foryne hjemmelavet pizza som de har hørt så meget om. krysser finger for at også allerdommen kan lide denne super dej

  -  2012-11-11 13:23:25
Kan man bruge den til pølsehorn?

  -  2012-11-13 10:17:02
Super nem opskrift. Har aldrig brugt andre siden jeg fandt denne. Laver den om formiddagen og sætter den i køleskabet og så lige ud en halv time før jeg skal bruge dejen

Stine  -  2012-12-03 19:27:47
Dejen her er vildt god, den er sprød på den helt rigtige måde! Kæresten har virkelig sat pris på den. Et tip er at varme ovnen op til 250 grader og bage pizzaen på bagepapir i bunden af ovnen uden bageplade.

Ditte  -  2013-01-16 11:18:46
Den bedste pizzadej. Kan anbefale, at når pizzadejen er rullet på bradepande, så smør den med tomatsovs og bag den i ca. 4-5 minutter, før du putter fyldet på og bager den færdig. På den måde er du garanteret at pizzabunden bliver sprød og færdigbagt - især hvis du laver en tyk bund :-)

Anette  -  2013-01-27 16:38:55
Det er en super nem opskrift. Jeg har prøvet med ca. 200 g. grov mel. Det er også godt.

Signe  -  2013-02-13 20:27:12
Super lækker dej! Jeg lavede den sidst på eftermiddagen og lod den hæve ind til jeg skulle bruge den et par timer senere - Da jeg synes dejen blev meget stor, og vi slet ikke ville kunne spise så meget, lavede jeg minipizzaer, lige til madpakken! :-) Vil forresten anbefale lidt organo i tomatsaucen

  -  2013-02-22 14:44:44
Super hurtigt nåde at lave det på godt:-)

  -  2013-03-20 17:39:37
der er noget galt, fulgte opskriften til punkt og prikke, den blev simpelthen knas tør og ikke til at ælte ud!!!

Tilde  -  2013-04-08 10:36:46
kan også blive super gode som mini pizzaer..... mhm

Plet  -  2013-04-11 12:53:06
Tomatsovsen der er foreslået, er det nok til hele portionen. Det lyder som en lækker opskrift på en god dej.

Plet  -  2013-04-14 11:00:04
Skal dejen efterhæve, og hvis hvor længe?

Tot  -  2013-05-03 14:20:55
Bag den ved 225-250 grader i alm ovn i max 10 min. Forvarm ovnen med bageplade og bag pizzaen så langt nede som mulig. Forvarm uden bagepapir da det lugter.

Julie  -  2013-06-30 19:41:28
Jeg har tidligere skrevet en kommentar om, at jeg synes, den blev for tyk til min smag. Det havde jeg dog glemt, så jeg lavede samme opskrift igen. Jeg brugte dog kun 2/3 af dejen, da jeg godt kunne se, at der var alt for meget dej til to bageplader. Men synes stadig, at den hæver for meget i ovnen. Så næste gang må jeg virkelig huske at bruge mindre gær! Ellers meget nem og fin opskrift. Jeg brugte ca. 100 g mindre mel end angivet.

Stine H.  -  2013-07-04 12:48:02
Min bror og jeg brugte den her opskrift - jeg lod den hæve i lang tid efter en god æltetur - sprød, tynd og lækker bund Husk at varme pladen op inden pizzaen bliver lagt på :)

rikke  -  2013-08-16 17:44:39
jeg syntes det er til 8per. når der står 4per den er god

  -  2013-09-03 10:54:09
Super god opskrift.

Mig  -  2013-09-10 19:14:14
Fik to pizzaer ud af dejen, og kom begge pizzaer i ovnene ved 200grader med over og under varme, de skulle næsten ha en hel time?? Så den øverste pizza blev super god, men den nederste fik desværre en alt for hård bund :( men ellers super god pizza, bare ærgerligt at der ikke står hvor længe den skal ha og hvor mange grader i ovnen ..

Madling.dk  -  2013-09-20 22:57:37
Jeg har længe søgt efter en god opskrift på pizzadej. Jeg synes ofte, at hjemmelavet pizza bliver blød og ikke sprød. Med alt den ros, lyder den som en opskrift som må prøves :-)

mangler oplysninger  -  2013-09-24 15:51:54
mangler oplysninger på tid og hvor grader, ellers nem og lave, håber det bliver godt,

Caroline   -  2013-09-30 18:36:03
Den smager super godt har lavet den mange gange (ps dejen er meget stor så til 2 personer kan man bare lave 1 pers.

  -  2013-10-05 18:58:21
Hvor lang tid skal den have i ovnen?

Pia  -  2013-10-20 20:51:28
skulle pludselig lave mere pizza end det jeg havde dej til. Fandt så denne opskrift som hævede højest 30 min. Meget nem og elastisk at rulle ud. Vil klart bruge den igen.

  -  2013-11-03 18:40:29
super god pizza dej

  -  2013-12-09 18:58:29
Jeg lavede pizzadej til 8 personer, og det blev super. Jeg lavede 3 pizzaer til portionsanretning og derefter to store pizzaer til fryseren. Nemme madpakker i sigte. Kan anbefales.

14 årig  -  2014-01-02 15:43:17
Jeg syntes at det er en perfekt opskrift, det er den som jeg altid bruger! Den er let, elastisk, og dejlig at tykke på! 10+

Ole Bomholt  -  2014-01-14 03:52:59
Virkelig nem og god opskrift, som sædvanligt fra jer

Henrik  -  2014-02-15 23:01:50
Hvis du har en ovn, der kan give bundvarme, så brug dét. Og fuld smadder på ovnen, minimum 250 grader! Så skal pizzaen kun have 8-12 minutter, afhængig af tykkelsen.

  -  2014-02-21 17:28:23
Super dejlig og nem.

Daniel  -  2014-04-05 19:16:02
stort 10 tal alt for lækker

  -  2014-04-24 21:45:25
Jeg forstår ikke begejstringen for denne dej. Jeg fulgte opskriften og er i øvrigt hel ok i et køkken, så jeg tror ikke det er mig der har lavet en "fejl". Men dette pizzabrød er simpelthen for kedeligt. Resultatet blev slattent uden at være svampet og luftigt.

Myu  -  2014-05-02 14:33:26
Fik en rigtig go pizzasdej ud af den her opskrift. Den bedste jeg nogensinde har prøvet. Men jeg synes ikke den kan bruges til fx kanelsnegle. Jeg prøvede og dejen er alt for salt. Til pizza er den dog fantastisk ;o)

Simone  -  2014-05-31 21:05:48
Kan jeg bruge solsikkeolie til den i stedet for olivenolie

Michelle Madsen  -  2014-06-05 22:04:27
Hvor længe i forvejen kan man lave dejen? Kan den stå i køleskabet flere dage eller hvordan?:-)

Karina  -  2014-06-10 16:06:55
Hej.. Kan man fryse dem ned? Tænkte og ville lave mini pizzaer til fødselsdagsfest.

  -  2014-07-16 18:07:40
Rigtigt god opskrift på pizza osse, den tip der er på pizza sovs :-)

Michelle  -  2014-07-27 17:37:47
Den er fantastisk ! Jeg bruger altid denne opskrift, og den er altid et hit ! Det passer med at bruge 50 g gær til 2 bradepander, en tyk og en tynd :) Topkarakter herfra ! :)

Skipper57  -  2014-08-12 12:52:54
Har benyttet denne opskrift til mangen en perfekt pizza. 1/2 potion passer til en dyb bradepande. Hvis du forbager pizzaen i ovnen (220°C almindelig ovn) i 10 minutter, bliver pizza bunden garanteret tilstrækkeligt bagt og lidt sprød. Derefter tilsætter du din pizza sovs, ost og resten af det fyld som du ønsker på toppen. Pizzaen bages færdig ved 220°C almindelig ovn i 20-25 min. Det er nemmere at udruller pizza dejen hvis du afmåler et stykke bagepapir som har samme størrelse som din dybe bageform, dejen udrulles et par centimeter mere end bagepapiret, kanten rulles ind så den passer med kanten af bagepapiret. Man kan også skære ost-skiver i strimler og rulle pizza kanten om oste-strimlerne.

Line  -  2014-08-24 15:19:13
Den er super god, jeg erstattede dog solsikkeolien med hvidløgs og oregano/chili olie :)