EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Aspargessuppe 01

Antal:
Pers.
Ret : Suppe

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 2003-10-05

Overfør ingredinserne for Aspargessuppe 01 til mealChaser indkøbsliste
Aspargessuppe 01 4 Aspargessuppe 01 1 Aspargessuppe 01 2 Aspargessuppe 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 425 gram drænet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
evt. Kødboller. dybfrost
   


Forklaring:

Hæld aspargessnitterne til afdrypning.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand. Tilsæt derefter terning og vand. Lad suppen koge igennem 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber.

Kom aspargessnitterne i til sidst.

Server med flüte eller kuvertbrød



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 4570 (1088 kcal)
KJ pr. Pers. 1142 (272 kcal)
Vægt ialt 1431 gram
Vægt pr. Pers. 357 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (131 stemmer)

Opskriften er vist 245938 gange,
og udskrevet 11229 gange.

Anni Suzuki  -  0000-00-00 00:00:00
Excellent

Nikolaj  -  0000-00-00 00:00:00
brug 2 dåser asparges.

Jeannett  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave - min søn på 11 år kan nu lave den helt alene

Randi  -  0000-00-00 00:00:00
Persille er også godt at komme i

Furina -  -  0000-00-00 00:00:00
Har haft meget held med denne opskrift, men tilføjer altid selv et fed hakket hvidløj og halvdelen af en rødchilli som er finthakket, dog uden kernerne.. giver suppen lidt ekstre.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Syntes den er bedst med kødboller i.

Lene  -  2007-03-25 17:13:30
kan den fryses?

Jamie Møller  -  2007-04-21 20:30:46
Lækker opskrift. Min kæreste lavede den her til aften, hurtigt, billigt og let :)

Mark  -  2007-11-27 15:09:41
haha, denne her er fra Karolines Køkken.. Den er ikke fryseegnet..

Camilla  -  2008-07-19 19:27:41
Den er rigtig god med løg blandet i og med mælk i stedet for fløde og så lidt jævner;) og persille på toppen;) smager rigtig godt!

Lotte   -  2008-09-22 19:04:13
Den er super go', men vi blev nødt til at tilføje meljævning før den blev tyk...

Heidi  -  2008-10-21 16:29:43
En ekstra dåse asparges giver ekstra smag. Super opskrift.

SF  -  2008-12-15 11:22:03
Rigtig dejligt med energiberegningerne.

Dorthe  -  2008-12-31 08:10:55
kommer kun lidt fløde i syntes den bliver lidt for cremet

Rikke  -  2009-01-03 17:25:17
Jeg synes det er en super god opskrift, den smager fantastisk og den tager kun 20 min at lave. super god.

Stine & michael  -  2009-01-07 18:15:13
Lavede den igår dejlig nem og billig ..! smager rigtig godt som den er så længe man laver den rigtig :) mange tak :)

Malle  -  2009-01-25 17:09:12
Et glas champignoner i, i stedet for kødboller - smagte perfekt

pernille  -  2009-03-03 17:41:15
jeg glæder mig til at smage den

Berit  -  2009-04-13 10:58:10
Man kan sagtens bruge madlavningsfløde med lavede fedtprocent og mindre smør og så jævne den til sidst med maizena. Ellers nem og hurtig at lave og så smager den jo dejligt :)

Marolle  -  2009-06-03 13:24:38
Jeg bruger 2 dåse i stedet for en. Den er dog ekstra lækker, hvis man laver den med friske hvide og grønne asparges i stedet. Jeg laver den som regl med creme fine eller madlavningsfløde i stedet. Jeg har aldrig haft problemer med jævningen, den passer perfekt.

  -  2009-10-15 18:39:04
God opskrift, anden gang jeg lavede den blev den meget god. Kan anbefale en lille smule oregano i suppen, måske en teskefuld højest. Synes jeg smager godt, og grønsagsboulion kan også bruges.

Michael  -  2009-10-16 18:15:45
Prøv med Creme fraise + mælk i stedet for fløde. To skeer fuld revet parmesan gør den tillige rigtig god

  -  2010-01-01 11:50:39
kan den fryses

  -  2010-01-15 10:25:29
aspargssuppe plejer altid at kunne blive frosset ned, hvis nogen spørger

john8841  -  2010-03-02 15:02:37
ja en dejlig ret men persille til pynt og nej fløde er ikke fryse egnet men ingen problem der er ikke noget at fryse ned

malthe  -  2010-04-11 18:04:38
elementært ... man kan lave mange retter når blot man har en dåseåbner

Birgitte  -  2010-12-14 13:16:08
Rigtig lækker og cremet suppe.. Jeg hældte selv mælk i, istedet for fløde, og den var stadig super lækker.. :)

Chris  -  2011-02-11 16:15:12
Hvor meget vand skal der i?

Andreas  -  2011-02-18 17:47:15
Super god opskrift, men lidt fed.

Jannie  -  2011-03-04 16:48:28
Der er nu ikke den store forskel fra denne suppe, til en opbagt sovs... :-)

Signe  -  2011-07-22 14:31:45
Den lyder super god, vil prøve at lave den i aften :-)

iben  -  2012-01-02 23:29:55
i for hold til, hvor billig og hurtig den er at lave, er den super god. men lige som mange de andre har nævnt, brug lidt mere asparges, så smager den altså af mere :D

pia oesten  -  2012-01-30 11:28:00
Rigtig dejlig suppe,men der skal altsaa floede i og ikke som flere skriver maelk og saa jaevnes, nej nej den er rigtig god som den er ,10 herfra ,den er bare super :)

  -  2012-02-25 18:19:41
asparens dyrker man selv. kødbollerne laver man selv for dybfrost fy føj. men husk kødbollerne er kun til bord pynt ifølge denne side. hi hi jeg plejer at komme dem ned i gryden sammen med asparensen jo jo velbekom hjemme kokken

enoksen  -  2012-08-20 18:52:39
Super god opskrift, men lidt fed den kan også fryses

:)  -  2012-12-12 19:58:18
Denne her aspargessuppe er så nem at lave, og den smager SÅ GODT!

:)  -  2012-12-12 19:59:44
Jeg kommer dog dobbelt så meget asparges/aspargesvand i, og heller aspargessnitterne i lidt tidligere, så de koger med. Det giver mere smag. :)

Jette  -  2014-09-17 18:44:04
Den var god! Nem at lave og den smagte bare godt.