Opskrift på Hybensaft kogt Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Hybensaft kogt

Antal:

Ret : Syltning

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-08-21





Ingredienser:
4000 g.hyben
10 dl.vand
3 tsk.citronsyre
350 g.sukker
0.5 tsk.konserveringspulver
 


Forklaring:

Frugterne befries for blomst og stilk. Store hyben må også flækkes og befries for kerner. Frugten skylles. Vand og citronsyre bringes i kog. Halvdelen af frugten hældes i og koges af til saft under låg 10-15 min. Hybenfrugterne løftes op med en hulske, og resten hældes i gryden og koges af i samme vand. Saften sies fra og koges op med sukker, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på mørke flasker, der proppes med det samme.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.2 (6 stemmer)

Opskriften er vist 11818 gange,
og udskrevet 391 gange.



  -  2009-07-29 10:57:28
god og nem opskrift kan anbefales giver en lækker saft hilsen birgitte i åbenrå

piv  -  2009-08-14 22:40:11
Det er super, det giver noget lækkert saft. Har lavet efter denne opskrift de sidste par år og det vækker glæde hvor det kommer frem :)