EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Solbærgelé

Antal:

Ret : Syltning

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-08-02


Ingredienser:
200 g.solbær gerne frosne
200 g.sukker
1 dl.vand
50 g.solbær
 
Forklaring:

Solbær og vand koges til saft. Solbærsaften og sukkeret kogesop under afskumning. Saften skal være helt klar og den skalkunne stivne på bagsiden af en ske. Geléen afkøles og nården er næsten kold tilsættes solbær. Geléen hældes ovenpåtærten og den afkøles.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.4 (7 stemmer)

Opskriften er vist 10692 gange,
og udskrevet 205 gange.

Marianne  -  2009-07-24 15:59:18
Hvilken tærte?

Henning  -  2009-08-10 08:36:30
Kan det "stivne" uden tilsætning af geleringsmiddel? Jeg troede at pektinen i bærrene blev ødelagt i fryseren.

pjuske  -  2011-07-18 20:08:08
Jeg synes det er en frygtelig gang vrøvl. forholdet er helt fin, men fremgangsmåden er helt forkert, desuden er der ingen tærte. og solbær i efter geleen er færdig ???? Prøv at læse den igennem, og så skriv det rigtigt ned.