EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Rispandekager 01

Antal:

Ret : Varm Dessert

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Indsendt : 2003-07-27


Ingredienser:
60 g.rismel
1 dl.kokosmælk
0.5 tsk.sukker
0.25 tsk.salt
0.25 tsk.gurkemeje
1 dl.vand
 


Forklaring:

Bland rismel med kokosmælk, sukker, salt og gurkemeje og tilsæt vand til dejen har konsistens som tynd pandekagedej. Steg pandekagerne på en varm pande



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (69 stemmer)

Opskriften er vist 32221 gange,
og udskrevet 685 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
mmh... lækkert!

Henriette  -  0000-00-00 00:00:00
Desvæære mangler der at stå at man skal stege pandekagerne med flæsk der er marineret, samt rejer, bønnespirer og forårsløg. De skal steges meget varmt, under låg. Ved servering fykder man dem med salat og krydderurter. De hedder Banh Xeo.

krusus og lissasussen  -  0000-00-00 00:00:00
de smager dejligt og har en flot gul farve. kan helt klart anbefales!

josefine  -  2007-10-09 12:03:55
mmmmmmm. det lyder rigtig lækkert ! (:

Lærke  -  2009-03-21 11:55:58
Jeg har ikke kunne få dem til at hænge sammen på panden og måtte tilsætte noget hvedemel.

Mette  -  2012-05-11 10:41:55
Lærke, du skal hælde lidt mere på end til almindelige pandekager og så skal panden være skoldhed - hav tålmodighed og efter et minuts tid eller to kan du begynde at løfte lidt i kanten og når de er blevet sprøde på undersiden kan du enten vende den og bage den på den anden side også eller du kan lægge ingredienser på den ene halvdel og lade dem stege med i et minuts tid og lige inden servering klapper du den tomme del af pandekagen over den del med fyldet og så kan du servere straks.