Fyldte agerhøns (Stegeso)

Fyldte agerhøns (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 agerhøns
200 g.røgede spækskiver
 salt
 peber
125 g.lever (fuglelever og svinelever)
1 æg
1 fedhvidløg
1 knsp.merian
2 skiverformfranskbrød
0.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Blød franskbrødet op i mælk. Mal leveren gennem kødmaskinen eller findel den på blenderen. Rør leveren med franskbrødet, hvor evt. overskydende mælk er hældt fra. Kom æg, knust hvidløg, merian, salt og peber i. Farsen fyldes i de rensede agerhøns. Gnid dem ganske kort med lidt salt og læg spækskiver på fuglenes bryst. Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde. Læg fuglene i den gennemfugtede stegeso, der er dækket i bunden af spækskiver. Steg agerhønsene i ca. 1½ ved 220 grader. Server dem med ristede champignon og kartofler eller som vildt hvor skyen er jævnet med mel og tilsat fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 14000 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu