Grillet jomfruhummer med Carciofi

Grillet jomfruhummer med Carciofi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Grillet jomfruhummer med Carciofi, billede 4 Grillet jomfruhummer med Carciofi, billede 1 Grillet jomfruhummer med Carciofi, billede 2 Grillet jomfruhummer med Carciofi, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
16 jomfruhummer
100 g.smør
 Basilikum
 Persille
 hvidløg
 
 Bruchetta:
 flutes
 hakket flået tomat
 
 Carchoffi:
200 g.artiskokhjerter
0.5 løg
1 spsk.balsamico
4 spsk.olie
1 fedhvidløg
 hakket persille
 
 blandet salat
 
Opskrift:
Jomfruhummeren klippes i hver side af skallen, som løsnes af. Smør, hvidløg og krydderurter blandes sammen og lægges ovenpå og gratineres øverst i ovnen under grill ca. 3 - 4 minutter

Serveres med flutesskive, som er smurt med hakket tomat og dryppet med olie, som bages i 10 minutter ved 190 grader.

Carchoffi:
Artiskokhjerterne skæres i kvarter og blandes med finthakket løg, hvidløg og persille. Marineres med olie og balsamico i 10 minutter.

Serveres med blandet salat.

Tips:

Kan bruges som forret sammen med skaldyr eller som appetizer





karakterer:
Opskriften er vist 46393 gange,
og udskrevet 784 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu