EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Pasta

Oprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt : 0000-00-00

Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum 4 Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum 1 Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum 2 Cannelloni med ricottaost, spinat og basilikum 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.friske lasagneplader 8 stk.
500 g.ricottaost
1000 g.frisk spinat
1 bdt.basilikum, frisk
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
 revet muskatnød
 salt
 peber
 
 Envidere:
100 g.revet picorinoost eller emmentalerost


Forklaring:

Skyl og rens spinaten grundigt. Blanchér den 1 minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og afkøl spinaten i iskoldt vand. Hæld vandet fra, og pres så meget væde fra spinaten som muligt. Stil til side.

Forkog lasagnepladerne i 2 minutter i letsaltet vand tilsat olie, og læg dem enkeltvis til afdrypning på et viskestykke.

Fordel ricottaost, spinat og basilikum på pladerne på den korte led. Drys med krydderier, og rul pladerne om fyldet. Læg cannellonirullerne i et smurt ildfast fad eller på ildfaste tallerkner.

Bechamelsauce:
Tilbered bechamelsaucen ved at smelte smørret, uden at det tager farve. Rør melet i, og spæd med kogende mælk. Kog op ind imellem, og smag til med krydderier.

Fordel saucen over rullerne, drys med revet ost, og gratinér i en forvarmet ovn på 210 grader C. alm. ovn i 20 minutter, til retten er gennemvarm og gylden.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 (11 stemmer)

Opskriften er vist 53563 gange,
og udskrevet 1624 gange.

Nina Bertelsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er meget lækkert, Med i vores madrepertoire nu.

tania  -  0000-00-00 00:00:00
hvor kan man købe ricotta ost

Karina  -  2007-03-06 15:01:23
I SuperBest har de til tider Ricotta, og ellers er Kvickly en sikker vinder med velassorteret udvalg af specialiteter

Katja  -  2010-06-02 11:05:18
Føtex ar ricottaost til vistnok 13 kr. Kan klart anbefales, det er en meget lækker ostetype!

  -  2011-10-31 11:54:15
Hvad spiser man til? Eller spiser man overhovedet noget til?

vikip  -  2011-11-29 13:51:10
Den er meget lækker. Prøv også med oksekød. Jeg ved ikke hvad man kan spise til de, måske nogle små bruscetta'er. :D

Heinz Såtdendørf  -  2012-02-10 10:40:50
Das ist narturlich Mmmmmm

Lykke  -  2012-06-09 13:16:38
Skal man mon beregne 2 ruller til hver person? Og I der har prøvet opskriften, hvad spiste I til?