Sneppe med sneppebrød

Sneppe med sneppebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Vadefugle - Sneppe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skovsnepper
40 g.smør
1 dl.kraftig fjerkræfond
2 dl.piskefløde
 
 Sneppebrød:
 indmad fra snepperne
1 skalotteløg
1 æggeblomme
1 spsk.fløde
4 skiverafskorpet hvidt brød
 smør
 hakket persille
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Gør fuglene i stand og tag indmaden ud. Pas på gallen der sidder ved leveren. Hak indmaden meget fint.

Svits det meget finthakkede løg i smør og tilsæt indmaden og lad det steg med i kort tid. Tilsæt fløde og æggeblomme, krydder med salt og peber og tilsæt lidt hakket persille. Smørrist brødene og fordel farsen på dem.
Sæt fuglene op ved at stikke det spidse næb mellem underkrop og lårene. Brun fuglene i smørret og krydder dem med salt og peber. Tilsæt fonden og fløden og læg låg på. Snepperne steges i 15-20 minutter. Tag dem op og fjern evt. overflødig fedt fra skyen.

Hvis fløden ikke har jævnet sovsen nok, kan man tilsætte lidt maizena. Sæt sneppebrødene under grill i 3 minutter. Flæk fuglen fra halespids til hovedskal og anret på tallerken, sammen med et sneppebrød og lidt sovs. Man spiser hjernen som en stor delikatesse.

Byd små stegte kartofler og ristede karljohansvampe til.





karakterer:
Opskriften er vist 19064 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu