EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Muslingsuppe

Antal:

Ret : Suppe

Ingrediens : Muslinger

Indsendt : 2003-05-18


Ingredienser:
 kg.linemuslinger eller blåmuslinger
3 dl.hvidvin
1 gulerod
2 skalotteløg
20 g.smør
4 dl.fiskebouilllon
1 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 


Forklaring:

Rens muslingerne. Bring 1 dl hvidvin i kog i en stor gryde. Kom muslingerne i gryden, læg låg på og damp dem ved god varme i ca. 5-10 minutter til de har åbnet sig. Rør rundt i muslingerne et par gange med en grydeske. Tag muslingerne op og kasser eksemplarer der ikke har åbnet sig. Si kogelagen. Snit løg og gulerod og svits det i en gryde med smørret. Tilsæt resten af vine og muslingelagen og kog det i 3-4 minutter. Hæld så fiskebouillonen i sammen med fløden. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber og kom til sidst muslingerne i. Muslingerne må gerne hældes i, stadig i deres skal dette giver en dekorativt ret.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.5 (2 stemmer)

Opskriften er vist 7339 gange,
og udskrevet 234 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu