Elgbøffer med tyttebærsovs

Elgbøffer med tyttebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket elgkød
1.5 tsk.salt
 peber
1–2 spsk.smør
2 dl.cremefraiche
3 spsk.tyttebærsyltetøj
1.5 tsk.timian
2–3 spsk.hele tyttebær
 
Opskrift:
Kom det hakkede elgkød i en skål, tilsæt salt og friskkværnet peber og bland det hel godt. Form farsen til 4 store bøffer.

Brun fedtstoffet i en stor stegepande, læg bøfferne i og brun dem på begge sider. Lad dem efterstege under låg til de er gennemstegte, ca. 7 – 8 minutter.

Rør creme fraiche, tyttebærsyltetøj og timian sammen. Smag til med sort peber og hæld sovsen op i en skål. Læg bøfferne på 4 tallerkner og pynt tallerknerne med hele tyttebær.





karakterer:
Opskriften er vist 38292 gange,
og udskrevet 1157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu