EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Blodpølse

Antal:

Ret : Pålæg

Ingrediens : Svinekød

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2003-04-09


Ingredienser:
2 l.svineblod, rørt og siet
350 g.fineste knuste byggryn
50 g.knuste havregryn
25 g.rugmel
100 g.franskbrød
350 g.svineflomme, i tærninger og skoldet
 dl.sødmælk
200 g.puddersukker
200 g.rosiner
15 g.salt pr. l. blod
20 g.krydderiblanding pr. l. blod
100 g.smeltet fedt
 citronolie efter smag
 
 
 Krydderiblanding
80 g.kanel
40 g.merian
40 g.timian
40 g.kardemomme
 


Forklaring:

Svineblodet sies, og gryn samt mel sættes i blød i dette ca 12 timer, for at grynene kan buldne ud og få en rød kulør. Brødet, som gerne må være tørt, findeles og sættes i blød i mælken ligeledes i 12 timer og i kølerum.

Derefter blandes alle ingredienser godt sammen i f.eks. en balje som kan stå inde i kogekedlen, og nu opvarmes hele massen i et vandbad, indtil massen har en passende fast konsistens.

Når dette er sket, må man omgående stoppe pølserne i de ønskede tarme. Pølserne må ikke stoppes for faste, da de så let vil sprænge under kogningen.

Kogningen sker i vand, som holder en temperatur på 81-84 grader og i 60-75 minutter.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.1 (15 stemmer)

Opskriften er vist 17577 gange,
og udskrevet 263 gange.

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan serveres?