Ugemadplan Uge 23 - 2020

Mandag:
Grillet oksemørbradbøffer med asparges- og kartoffelsalat

Tirsdag:
Stegt kyllingebryst med æbler og bacon

Onsdag:
Farstærte med græsk agurkesalat og ovnstegte kartofler

Torsdag:
Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure

Fredag:
Stegt flæsk med persillesovs

Lørdag:
Kalv i asparges

Søndag:
Spaghetti Carbonara



Fisk:
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise

Fisk:
Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartofler



Salat:
Hvid aspargessalat



Forret:
Citronmarineret laks



Vegetar:
Aspargestærte



Dessert:
Rabarbersuppe varm eller kold



Bradepandekage:
Chokoladekage med smørcreme



Tema:
Grillet ørred (Fileteret)




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.