Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Stegeso opskrifter

Karakter - Stemmer

2.8 - 6

Agerhøns i madeira ( Stegeso )

4.5 - 5

Agurkegryde ( Stegeso )

4 - 30

   

And a l´orange i stegeso

1.4 - 5

Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne

4.1 - 4

   

Auberginegryde ( Stegeso )

4.1 - 20

    Næringsberegning   

Bankekød i stegeso

4.6 - 18

   

Benløse fugle i stegeso

4.1 - 8

   

Blomkålsgratin ( Stegeso )

4.5 - 11

    Næringsberegning   

Broget grønsagsgryde ( Stegeso )

3.3 - 4

    Næringsberegning   

Budapestergryde (Stegeso)

3.6 - 7

    Næringsberegning   

Budapestgryde i römertopf

4.1 - 5

Bulgarsk hønsefrikasse ( Stegeso )

2.9 - 9

Burgunderhøne ( Stegeso )

2.8 - 4

Butterdejslåg ( Stegeso )

4.4 - 36

    Næringsberegning   

Bøf stroganoff (Stegeso)

4 - 2

Champignonfilet i stegeso

5 - 1

Cherry brandy souffle ( Stegeso )

3.9 - 22

Chokoladesouffle ( Stegeso )

3.2 - 30

   

Culottesteg (Stegeso)

3.3 - 12

   

Dansk lammesteg ( Stegeso )

4 - 1

Dansk lammesteg i stegeso

4.4 - 8

Dobbelt lammeryg (Stegeso)

4.6 - 4

Dobbelt lammeryg i stegeso

2.9 - 9

Dyrekølle i kirsebær ( Stegeso )

3.3 - 16

Dyreryg ( Stegeso )

4.6 - 368

    Næringsberegning   

Engelsk mørbrad (Stegeso)

3.8 - 7

   

Engelsk mørbrad i stegeso

4.8 - 3

Engelsk æblepie ( Stegeso )

4.2 - 3

Fars med fyld (Stegeso)

2.6 - 4

Farseret peberfrugter (Stegeso)

4.5 - 5

   

Fiskefileter med svampe ( Stegeso )

4.8 - 38

Fiskegryde med grønsager ( Stegeso )

3.5 - 3

Fiskegryde med tomater ( Stegeso )

2.6 - 4

Fiskegullasch ( Stegeso )

5 - 1

Fiskeroulade ( Stegeso )

3.5 - 5

   

Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso )

2.4 - 5

Fiskesuppe ( Stegeso )

3.7 - 16

   

Flæskeskank ( eisbein ) med saurkraut ( Stegeso )

3.5 - 33

    Næringsberegning   

Forloren and ( Stegeso )

4.1 - 30

    Næringsberegning   

Forloren hare (Stegeso)

3 - 3

   

Forloren kylling (Stegeso)

4 - 2

Forårssuppe ( Stegeso )

4.2 - 13

Fransk fiskeret ( Stegeso )

3.3 - 3

Fransk hønsegryde ( Stegeso )

2.4 - 4

Fransk kalvekølle (Stegeso)

4.4 - 9

Fransk løgsuppe ( Stegeso )

4.3 - 12

    Næringsberegning   

Fransk rabarberkage ( Stegeso )

2.4 - 4

Frugtkage ( Stegeso )

5 - 1

Fyldt gåsehals ( Stegeso )

4.8 - 2

Fyldt ribbensteg i stegeso

4.8 - 2

Fyldt svinemave

5 - 2

Fyldte agerhøns ( Stegeso )

2.8 - 2

Fyldte agurker i stegeso

3.6 - 4

Fyldte auberginer (Stegeso)

2.8 - 2

Fyldte kalveruller (Stegeso)

5 - 1

Fyldte sild ( Stegeso )

4.5 - 24

Fyldte svinehjerter (Stegeso)

5 - 1

Fyldte sød-sure æbler (Stegeso)

5 - 1

Fyldte tomater (Stegeso)

4.5 - 3

Fyldte æbler (Stegeso)

5 - 1

Fyldte æbler med krydderfars (Stegeso)

3.3 - 7

Gammeldags stegt hare ( Stegeso )

4 - 10

    Næringsberegning   

Grydestegt oksekød i stegeso

2.1 - 14

Græsk gryde med kanin

5 - 1

Grøn pebergryde ( Stegeso )

4.7 - 35

    Næringsberegning   

Gullasch (Stegeso)

4.3 - 4

Gullaschsuppe ( Stegeso )

4.1 - 4

Gåsesteg ( Stegeso )

5 - 1

Halskam med krydderurter ( Lergryde )

2.8 - 2

Helstegt fricandeau

5 - 1

Helstegt frikandeau i stegeso

5 - 1

Hornfiskeruller ( Stegeso )

4.1 - 19

   

Hyrdegryde (Stegeso)

5 - 1

Hyrdesuppe ( Stegeso )

5 - 1

Høne a la marengo ( Stegeso )

5 - 2

Høne med grønsager ( Stegeso )

2.8 - 2

Høne ”calcutta” ( Stegeso )

4.7 - 3

Høne ”sirikit” ( Stegeso )

4.3 - 2

Hønseragout ( Stegeso )

4.6 - 17

   

Indisk lammekølle (Stegeso)

5 - 1

Indonesiske fiskegryde ( Stegeso )

4.5 - 3

Ingefærkyllinger ( Stegeso )

4.3 - 32

   

Irish stew ( Stegeso )

4.2 - 10

   

Italiensk kalvegryde i stegeso

4 - 3

Italiensk tunfiskeret ( Stegeso )

3.8 - 6

Janssons fristelse ( Stegeso )

3.6 - 7

Jægergryde ( Stegeso )

4.7 - 3

Kalkunbryst, farseret

3.8 - 2

Kalv á al marengo i stegeso

5 - 1

Kalv i asparges i Römertopf

5 - 2

Kalv i karry i romertopf

5 - 2

Kalvefilet med karry og banan ki stegeso

5 - 2

Kalvefilet med karry og bananer ( römertopf )

3.7 - 3

Kalvefilet med sennep i stegeso

2.8 - 3

Kalveflødegullasch ( Römertopf )

5 - 1

Kalvefrikandeau i stegeso

5 - 2

Kalvefrikassé i stegeso

4.8 - 4

Kalvegullasch i stegeso

2.8 - 2

Kalvehaleragout au printemps ( Stegeso )

4.5 - 3

Kalvehjertegryde i stegeso

3.1 - 10

Kalvehjerter i pikant sauce i stegeso

3.6 - 5

Kalvekoteletter i flødesauce (stegeso)

3.3 - 2

Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso)

3 - 2

Kalvekoteletter i grønsagsmos ( Römertopf )

5 - 2

Kalvekød i hvidvin (Stegeso)

4 - 11

   

Kalvelever i flødesauce (Stegeso)

3.3 - 6

Kalvenyresteg ( Stegeso )

4.8 - 3

Kalveragout (Stegeso)

5 - 1

Kalvesauté (Stegeso)

3.9 - 4

Kalvetunge i champignonsauce ( Stegeso )

5 - 1

Kalvetunge i oliven ( Stegeso )

5 - 2

Karryflæskegryde (Stegeso)

3.6 - 4

Karryret med svinekød (Stegeso)

3 - 3

Kartoffelgratin ( Stegeso )

2.9 - 4

    Næringsberegning   

Kartoffelgryde med fisk ( Stegeso )

2.9 - 6

Kartoffelgullasch ( Stegeso )

3.4 - 7

Kartoffelsuppe ( Stegeso )

5 - 2

Kathrineblommekage ( Stegeso )

3.1 - 4

Kinesisk fiskeret ( Stegeso )

1.5 - 9

Kinesisk flæskegryde (Stegeso)

4.4 - 15

   

Kinesiske kyllingelår ( Stegeso )

3.8 - 8

Kogt gedde ( Stegeso )

2.3 - 3

Kogt oksebryst (Stegeso)

2.6 - 4

    Næringsberegning   

Kogt torsk i stegeso

5 - 1

Krydret fiskefileter ( Stegeso )

3.8 - 9

   

Krydret oksesteg i Stegeso

3.8 - 6

Krydret risotto ( Stegeso )

5 - 1

Krydret svinekam ( Stegeso )

5 - 1

Kvarkgratin ( Stegeso )

4.3 - 8

    Næringsberegning   

Kyllingelevergryde ( Stegeso )

4 - 4

Kålrouletter (stegeso)

5 - 1

Lam i asparges ( Stegeso )

5 - 3

Lam i kål ( Stegeso )

5 - 1

Lam i mynte (Stegeso)

2.8 - 2

Lammebov i karry ( Stegeso )

5 - 1

Lammefrikasse ( Stegeso )

5 - 4

   

Lammekølle a la provencale i lergryde

4.3 - 2

Lammekølle i hvidvin (Stegeso)

4.2 - 3

Lammekølle i kokotte

4.2 - 5

Lammekølle i rødvin (Stegeso)

5 - 1

Lammekølle med svampe (Stegeso)

4 - 1

Lammekølle med svampe i stegeso

2.8 - 2

Lammekølle provencale i lergryde

5 - 1

Lammemørbrad med rå marineret grønsager

5 - 1

Lammepilaff ( Stegeso )

5 - 1

Lammeragout ( Stegeso )

3 - 2

Leverpostej med butterdej ( Stegeso )

3.1 - 5

Makrel i gryde ( Stegeso )

4.4 - 5

    Næringsberegning   

Mallorcinsk fiskegryde ( Stegeso )

2.8 - 2

Mandelæbler ( Stegeso )

2.8 - 2

Marcipanfyldte æbler ( Stegeso )

5 - 1

Markrelfrikasse( Stegeso )

5 - 1

Minni-kalkun med kastanjefyld ( Stegeso )

4.3 - 13

    Næringsberegning   

Mousaka (Stegeso)

2.5 - 16

Mørbrad for mænd (Stegeso)

4.3 - 2

    Næringsberegning   

Mørbrad i asparges (Stegeso)

2 - 78

    Næringsberegning   

Mørbrad i flødesauce (Stegeso)

5 - 1

Mørbrad med fars og champignon (Stegeso)

3.3 - 20

    Næringsberegning   

Mørbradgryde (Stegeso)

3.8 - 6

Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso)

3.9 - 17

   

Nordtysk vintergryde

3.5 - 3

Nyreragout ( Stegeso )

5 - 1

Nøddebudding med jordbærsauce ( Stegeso )

3.7 - 5

Oksebryst med grønsager (Stegeso)

3.5 - 3

Oksefilet i madeira (Stegeso)

4.8 - 3

Oksefilet i maderia i stegeso

4.7 - 24

   

Oksefilet i paprikasauce (Stegeso)

4.2 - 5

Oksegryde med svampe (Stegeso)

4.3 - 9

   

Oksehaler i rødvin i stegeso

4.3 - 12

Oksehaleragout i stegeso

4.7 - 6

Oksehalesuppe ( Stegeso )

3 - 3

Oksehjerte i pikant sauce (Stegeso)

3.6 - 11

    Næringsberegning   

Okseinderlår med grønsager (Stegeso)

4.7 - 3

Oksemørbrad i champignon (Stegeso)

5 - 1

Oksetunge i kaperssauce ( Stegeso )

5 - 1

Oksetunge i madeira ( Stegeso )

3.5 - 9

   

Osso Bucco (Stegeso)

2.8 - 4

Ostesouffle ( Stegeso )

4.8 - 2

Paprikahøne ( Stegeso )

1.7 - 11

Perlehøne i rømertopf

5 - 1

Pickelsteiner fiskegryde ( Stegeso )

5 - 1

Pikant kvarkret med skinke ( Stegeso )

1.1 - 8

Pikant svinelever (Stegeso)

5 - 1

Porrer i rødvin ( Stegeso )

5 - 1

Postej med krydret lever ( Stegeso )

4.8 - 4

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” ( Stegeso )

5 - 1

Potee a L’Alsacienne

5 - 1

Poulard i oliven ( Stegeso )

5 - 1

Poulard i paprika ( Stegeso )

4 - 8

Poulard ”tokio” ( Stegeso )

4.2 - 16

   

Ribbensteg i stegeso

5 - 2

    Næringsberegning   

Ris med lever (Stegeso)

4 - 28

   

Risotto med kylling ( Stegeso )

3.6 - 23

Roastbeef (Stegeso)

4.5 - 2

Rosenkålgryde ( Stegeso )

4.6 - 16

Rødkål ( Stegeso )

4 - 3

Rødspættefilet en surprise ( Stegeso )

4.1 - 6

    Næringsberegning   

Rødvinskylling ( Stegeso )

3 - 3

Røget skinke i rødvin ( Stegeso )

5 - 1

Rømerskinke (Stegeso)

2.8 - 2

Rømerål ( Stegeso )

5 - 1

Schweizerruller (Stegeso)

4.3 - 14

   

Schweizisk kartoffelgryde ( Stegeso )

4 - 5

Schwizisk fiskegryde ( Stegeso )

5 - 1

Selleri med skinke ( Stegeso )

4 - 2

Sellerigratin ( Stegeso )

4.5 - 2

Sennepsild ( Stegeso )

2.8 - 2

Sigøjnersteg (Stegeso)

5 - 3

Sild i fad ( Stegeso )

5 - 2

Skinke med spinat ( Stegeso )

4.6 - 5

Skinkegratin ( Stegeso )

4 - 24

   

Skipperlabskovs (Stegeso)

3.3 - 8

Skotsk lammegryde ( Stegeso )

5 - 1

Små kalveroulader (Stegeso)

2.8 - 2

Sprængt kalvetunge med grønsager ( Stegeso )

4.3 - 6

   

Sprængt oksebryst i lergryde

2.8 - 2

Sprængt svinekam med blomkål polonæse ( Lergryde )

4.1 - 5

    Næringsberegning   

Stegt and i stegeso

3.8 - 14

   

Stegt fasan ( Stegeso )

2.8 - 2

Stegt hare ( Stegeso )

5 - 2

Stegt kalkun ( Stegeso )

5 - 1

Stegt kalvekølle (Stegeso)

5 - 2

Stegt kalveskank (Stegeso)

5 - 1

Stegt krydret lammebov ( Stegeso )

3.6 - 26

   

Stegt kylling i stegeso

4.3 - 3

Stegt svinekam uden spæk ( Stegeso )

4.8 - 5

Stegt vildand ( Stegeso )

2.9 - 5

Stegt ål på højkant ( Stegeso )

4.3 - 2

Stegte agerhøns ( Stegeso )

4.2 - 8

Stegte duer ( Stegeso )

3.8 - 2

Stegte kartofler ( Stegeso )

1.3 - 6

Stegte æbler ( Stegeso )

2.3 - 3

Sursteg (Stegeso)

4.5 - 2

Svampegryde ( Stegeso )

2 - 3

Svensk svinekam

5 - 1

Svesker med mandellåg ( Stegeso )

4.3 - 3

Svinehjerter i tomat (Stegeso)

5 - 1

Svinekam bordelaise (Stegeso)

4.2 - 12

   

Svinekam med svær (Stegeso)

5 - 1

Svinekam uden spæk (Stegeso)

4.3 - 3

Svinekam, krydret (Stegeso)

4.5 - 4

Svinekød i kål (Stegeso)

3.8 - 3

Svinekød i øl (Stegeso)

4.1 - 5

Svinelever i flødesauce (Stegeso)

5 - 4

Tajine de Kefta Tajine

5 - 2

Tomater med kød- og champignonfyld (Stegeso)

4.7 - 3

Tomater med ost ( Stegeso )

5 - 1

Torskegryde ( Stegeso )

5 - 2

Tyroler kirsebærkage ( Stegeso )

3.5 - 13

Tyske gulerødder ( Stegeso )

4.2 - 16

   

Ungarsk gullasch (Stegeso)

2.5 - 5

Ungarsk risret (stegeso)

3.2 - 3

Ungarsk skinkegryde (Stegeso)

2.3 - 9

Ungarske fiskefileter ( Stegeso )

3.4 - 7

Urtesuppe ( Stegeso )

3.8 - 2

Næringsberegning   

Varm æblekage ( Stegeso )

3.9 - 7

Vildtragout (Stegeso)

5 - 1

Westfalsk pebergryde (Stegeso)

4 - 3

Zigeunerandesteg ( Stegeso )

5 - 1

Zigeunersteg i stegeso

5 - 1

Zigeunersuppe ( Stegeso )

5 - 2

Ål i dildsauce ( Stegeso )

5 - 1

Æble-risbudding ( Stegeso )

5 - 1

Æg i kalvereder (Stegeso)