EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Stegeso opskrifter

Karakter - Stemmer

2.8 - 6

Agerhøns i madeira ( Stegeso )

4.5 - 5

Agurkegryde ( Stegeso )

4 - 30

   

And a l´orange i stegeso

1.4 - 5

Aubergine omelet, med rosiner og piniekerne

4.1 - 4

   

Auberginegryde ( Stegeso )

4.1 - 19

    Næringsberegning   

Bankekød i stegeso

4.5 - 17

   

Benløse fugle i stegeso

4.1 - 7

   

Blomkålsgratin ( Stegeso )

4.5 - 11

    Næringsberegning   

Broget grønsagsgryde ( Stegeso )

3.3 - 4

    Næringsberegning   

Budapestergryde (Stegeso)

3.6 - 7

    Næringsberegning   

Budapestgryde i römertopf

3.9 - 4

Bulgarsk hønsefrikasse ( Stegeso )

2.9 - 9

Burgunderhøne ( Stegeso )

2.8 - 4

Butterdejslåg ( Stegeso )

4.4 - 33

    Næringsberegning   

Bøf stroganoff (Stegeso)

4 - 2

Champignonfilet i stegeso

5 - 1

Cherry brandy souffle ( Stegeso )

2.3 - 9

Chokoladesouffle ( Stegeso )

3.2 - 30

   

Culottesteg (Stegeso)

3.3 - 12

   

Dansk lammesteg ( Stegeso )

4 - 1

Dansk lammesteg i stegeso

4.4 - 8

Dobbelt lammeryg (Stegeso)

4.6 - 4

Dobbelt lammeryg i stegeso

2.9 - 9

Dyrekølle i kirsebær ( Stegeso )

3.3 - 16

Dyreryg ( Stegeso )

4.6 - 366

    Næringsberegning   

Engelsk mørbrad (Stegeso)

3.8 - 7

   

Engelsk mørbrad i stegeso

4.8 - 3

Engelsk æblepie ( Stegeso )

4.2 - 3

Fars med fyld (Stegeso)

2.6 - 4

Farseret peberfrugter (Stegeso)

4.5 - 5

Fiskefileter med svampe ( Stegeso )

4.7 - 37

Fiskegryde med grønsager ( Stegeso )

3.5 - 3

Fiskegryde med tomater ( Stegeso )

2.6 - 4

Fiskegullasch ( Stegeso )

5 - 1

Fiskeroulade ( Stegeso )

3.6 - 4

   

Fiskeruller i purløgsauce ( Stegeso )

2.4 - 5

Fiskesuppe ( Stegeso )

3.7 - 16

   

Flæskeskank ( eisbein ) med saurkraut ( Stegeso )

3.5 - 31

    Næringsberegning   

Forloren and ( Stegeso )

4.1 - 28

    Næringsberegning   

Forloren hare (Stegeso)

3 - 3

   

Forloren kylling (Stegeso)

4 - 2

Forårssuppe ( Stegeso )

4.2 - 13

Fransk fiskeret ( Stegeso )

3.3 - 3

Fransk hønsegryde ( Stegeso )

2.4 - 4

Fransk kalvekølle (Stegeso)

4.9 - 8

Fransk løgsuppe ( Stegeso )

4.3 - 12

    Næringsberegning   

Fransk rabarberkage ( Stegeso )

2.4 - 4

Frugtkage ( Stegeso )

5 - 1

Fyldt gåsehals ( Stegeso )

4.8 - 2

Fyldt ribbensteg i stegeso

4.8 - 2

Fyldt svinemave

5 - 2

Fyldte agerhøns ( Stegeso )

2.8 - 2

Fyldte agurker i stegeso

3.6 - 4

Fyldte auberginer (Stegeso)

2.8 - 2

Fyldte kalveruller (Stegeso)

5 - 1

Fyldte sild ( Stegeso )

4.5 - 23

Fyldte svinehjerter (Stegeso)

5 - 1

Fyldte sød-sure æbler (Stegeso)

5 - 1

Fyldte tomater (Stegeso)

4.5 - 3

Fyldte æbler (Stegeso)

5 - 1

Fyldte æbler med krydderfars (Stegeso)

3.3 - 7

Gammeldags stegt hare ( Stegeso )

4 - 10

    Næringsberegning   

Grydestegt oksekød i stegeso

2.1 - 14

Græsk gryde med kanin

5 - 1

Grøn pebergryde ( Stegeso )

4.6 - 17

    Næringsberegning   

Gullasch (Stegeso)

4.3 - 4

Gullaschsuppe ( Stegeso )

4.1 - 4

Gåsesteg ( Stegeso )

5 - 1

Halskam med krydderurter ( Lergryde )

2.8 - 2

Helstegt fricandeau

5 - 1

Helstegt frikandeau i stegeso

5 - 1

Hornfiskeruller ( Stegeso )

4.1 - 19

   

Hyrdegryde (Stegeso)

5 - 1

Hyrdesuppe ( Stegeso )

5 - 1

Høne a la marengo ( Stegeso )

5 - 2

Høne med grønsager ( Stegeso )

2.8 - 2

Høne ”calcutta” ( Stegeso )

4.7 - 3

Høne ”sirikit” ( Stegeso )

4.3 - 2

Hønseragout ( Stegeso )

4.6 - 17

   

Indisk lammekølle (Stegeso)

5 - 1

Indonesiske fiskegryde ( Stegeso )

4.5 - 3

Ingefærkyllinger ( Stegeso )

4.3 - 31

   

Irish stew ( Stegeso )

4.8 - 7

   

Italiensk kalvegryde i stegeso

4 - 3

Italiensk tunfiskeret ( Stegeso )

3.8 - 6

Janssons fristelse ( Stegeso )

3.6 - 7

Jægergryde ( Stegeso )

4.5 - 2

Kalkunbryst, farseret

3.8 - 2

Kalv á al marengo i stegeso

5 - 1

Kalv i asparges i Römertopf

5 - 2

Kalv i karry i romertopf

5 - 1

Kalvefilet med karry og banan ki stegeso

5 - 2

Kalvefilet med karry og bananer ( römertopf )

3.5 - 2

Kalvefilet med sennep i stegeso

2.8 - 3

Kalveflødegullasch ( Römertopf )

5 - 1

Kalvefrikandeau i stegeso

5 - 2

Kalvefrikassé i stegeso

4.8 - 4

Kalvegullasch i stegeso

2.8 - 2

Kalvehaleragout au printemps ( Stegeso )

4.5 - 3

Kalvehjertegryde i stegeso

3.1 - 10

Kalvehjerter i pikant sauce i stegeso

3.3 - 4

Kalvekoteletter i flødesauce (stegeso)

3.3 - 2

Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso)

3 - 2

Kalvekoteletter i grønsagsmos ( Römertopf )

5 - 2

Kalvekød i hvidvin (Stegeso)

4.1 - 10

   

Kalvelever i flødesauce (Stegeso)

3.3 - 6

Kalvenyresteg ( Stegeso )

4.8 - 3

Kalveragout (Stegeso)

5 - 1

Kalvesauté (Stegeso)

3.9 - 4

Kalvetunge i champignonsauce ( Stegeso )

5 - 1

Kalvetunge i oliven ( Stegeso )

5 - 2

Karryflæskegryde (Stegeso)

3.6 - 4

Karryret med svinekød (Stegeso)

3 - 3

Kartoffelgratin ( Stegeso )

3.5 - 3

    Næringsberegning   

Kartoffelgryde med fisk ( Stegeso )

2.9 - 6

Kartoffelgullasch ( Stegeso )

3.4 - 7

Kartoffelsuppe ( Stegeso )

5 - 2

Kathrineblommekage ( Stegeso )

3.1 - 4

Kinesisk fiskeret ( Stegeso )

1.5 - 9

Kinesisk flæskegryde (Stegeso)

4.5 - 14

   

Kinesiske kyllingelår ( Stegeso )

3.8 - 8

Kogt gedde ( Stegeso )

2.3 - 3

Kogt oksebryst (Stegeso)

2.6 - 4

    Næringsberegning   

Kogt torsk i stegeso

5 - 1

Krydret fiskefileter ( Stegeso )

3.7 - 8

   

Krydret oksesteg i Stegeso

3.8 - 6

Krydret risotto ( Stegeso )

5 - 1

Krydret svinekam ( Stegeso )

5 - 1

Kvarkgratin ( Stegeso )

4.4 - 7

    Næringsberegning   

Kyllingelevergryde ( Stegeso )

4.5 - 2

Kålrouletter (stegeso)

5 - 1

Lam i asparges ( Stegeso )

5 - 3

Lam i kål ( Stegeso )

5 - 1

Lam i mynte (Stegeso)

2.8 - 2

Lammebov i karry ( Stegeso )

5 - 1

Lammefrikasse ( Stegeso )

5 - 4

   

Lammekølle a la provencale i lergryde

4.3 - 2

Lammekølle i hvidvin (Stegeso)

4.2 - 3

Lammekølle i kokotte

4.2 - 5

Lammekølle i rødvin (Stegeso)

5 - 1

Lammekølle med svampe (Stegeso)

4 - 1

Lammekølle med svampe i stegeso

2.8 - 2

Lammekølle provencale i lergryde

5 - 1

Lammemørbrad med rå marineret grønsager

5 - 1

Lammepilaff ( Stegeso )

5 - 1

Lammeragout ( Stegeso )

5 - 1

Leverpostej med butterdej ( Stegeso )

3.1 - 5

Makrel i gryde ( Stegeso )

4.4 - 5

    Næringsberegning   

Mallorcinsk fiskegryde ( Stegeso )

2.8 - 2

Mandelæbler ( Stegeso )

2.8 - 2

Marcipanfyldte æbler ( Stegeso )

5 - 1

Markrelfrikasse( Stegeso )

5 - 1

Minni-kalkun med kastanjefyld ( Stegeso )

4.3 - 13

   

Mousaka (Stegeso)

2.5 - 16

Mørbrad for mænd (Stegeso)

4.3 - 2

    Næringsberegning   

Mørbrad i asparges (Stegeso)

2 - 77

    Næringsberegning   

Mørbrad i flødesauce (Stegeso)

5 - 1

Mørbrad med fars og champignon (Stegeso)

3.1 - 17

    Næringsberegning   

Mørbradgryde (Stegeso)

3.8 - 6

Mørbradkoteletter med champignon (Stegeso)

3.9 - 17

   

Nordtysk vintergryde

4.8 - 2

Nyreragout ( Stegeso )

5 - 1

Nøddebudding med jordbærsauce ( Stegeso )

3.7 - 5

Oksebryst med grønsager (Stegeso)

3.5 - 3

Oksefilet i madeira (Stegeso)

4.8 - 3

Oksefilet i maderia i stegeso

4.7 - 22

   

Oksefilet i paprikasauce (Stegeso)

4.2 - 5

Oksegryde med svampe (Stegeso)

4.3 - 9

   

Oksehaler i rødvin i stegeso

4.3 - 12

Oksehaleragout i stegeso

4.7 - 6

Oksehalesuppe ( Stegeso )

3 - 3

Oksehjerte i pikant sauce (Stegeso)

3.6 - 11

    Næringsberegning   

Okseinderlår med grønsager (Stegeso)

4.7 - 3

Oksemørbrad i champignon (Stegeso)

5 - 1

Oksetunge i kaperssauce ( Stegeso )

5 - 1

Oksetunge i madeira ( Stegeso )

3.3 - 8

   

Osso Bucco (Stegeso)

2.8 - 4

Ostesouffle ( Stegeso )

4.8 - 2

Paprikahøne ( Stegeso )

1.7 - 11

Perlehøne i rømertopf

5 - 1

Pickelsteiner fiskegryde ( Stegeso )

5 - 1

Pikant kvarkret med skinke ( Stegeso )

1.1 - 8

Pikant svinelever (Stegeso)

5 - 1

Porrer i rødvin ( Stegeso )

5 - 1

Postej med krydret lever ( Stegeso )

4.8 - 4

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” ( Stegeso )

5 - 1

Potee a L’Alsacienne

5 - 1

Poulard i oliven ( Stegeso )

5 - 1

Poulard i paprika ( Stegeso )

4 - 8

Poulard ”tokio” ( Stegeso )

4.2 - 16

   

Ribbensteg i stegeso

5 - 2

    Næringsberegning   

Ris med lever (Stegeso)

4 - 28

   

Risotto med kylling ( Stegeso )

3.6 - 22

Roastbeef (Stegeso)

4.5 - 2

Rosenkålgryde ( Stegeso )

4.6 - 16

Rødkål ( Stegeso )

4 - 3

Rødspættefilet en surprise ( Stegeso )

4.1 - 6

    Næringsberegning   

Rødvinskylling ( Stegeso )

3 - 3

Røget skinke i rødvin ( Stegeso )

5 - 1

Rømerskinke (Stegeso)

2.8 - 2

Rømerål ( Stegeso )

5 - 1

Schweizerruller (Stegeso)

4.3 - 14

   

Schweizisk kartoffelgryde ( Stegeso )

4 - 5

Schwizisk fiskegryde ( Stegeso )

5 - 1

Selleri med skinke ( Stegeso )

4 - 2

Sellerigratin ( Stegeso )

4.5 - 2

Sennepsild ( Stegeso )

2.8 - 2

Sigøjnersteg (Stegeso)

5 - 3

Sild i fad ( Stegeso )

5 - 2

Skinke med spinat ( Stegeso )

4.8 - 4

Skinkegratin ( Stegeso )

4 - 23

   

Skipperlabskovs (Stegeso)

3.3 - 8

Skotsk lammegryde ( Stegeso )

5 - 1

Små kalveroulader (Stegeso)

2.8 - 2

Sprængt kalvetunge med grønsager ( Stegeso )

4.1 - 4

   

Sprængt oksebryst i lergryde

2.8 - 2

Sprængt svinekam med blomkål polonæse ( Lergryde )

4.9 - 4

    Næringsberegning   

Stegt and i stegeso

3.8 - 13

   

Stegt fasan ( Stegeso )

2.8 - 2

Stegt hare ( Stegeso )

5 - 2

Stegt kalkun ( Stegeso )

5 - 1

Stegt kalvekølle (Stegeso)

5 - 1

Stegt kalveskank (Stegeso)

5 - 1

Stegt krydret lammebov ( Stegeso )

3.7 - 23

   

Stegt kylling i stegeso

4.3 - 3

Stegt svinekam uden spæk ( Stegeso )

4.8 - 5

Stegt vildand ( Stegeso )

2.9 - 5

Stegt ål på højkant ( Stegeso )

4.3 - 2

Stegte agerhøns ( Stegeso )

4.2 - 8

Stegte duer ( Stegeso )

3.8 - 2

Stegte kartofler ( Stegeso )

1.3 - 6

Stegte æbler ( Stegeso )

2.3 - 3

Sursteg (Stegeso)

4.5 - 2

Svampegryde ( Stegeso )

2 - 3

Svensk svinekam

5 - 1

Svesker med mandellåg ( Stegeso )

4.3 - 3

Svinehjerter i tomat (Stegeso)

5 - 1

Svinekam bordelaise (Stegeso)

4.1 - 11

   

Svinekam med svær (Stegeso)

5 - 1

Svinekam uden spæk (Stegeso)

4.3 - 3

Svinekam, krydret (Stegeso)

4.5 - 4

Svinekød i kål (Stegeso)

3.8 - 3

Svinekød i øl (Stegeso)

4.1 - 5

Svinelever i flødesauce (Stegeso)

5 - 4

Tajine de Kefta Tajine

5 - 2

Tomater med kød- og champignonfyld (Stegeso)

4.7 - 3

Tomater med ost ( Stegeso )

5 - 1

Torskegryde ( Stegeso )

5 - 2

Tyroler kirsebærkage ( Stegeso )

3.5 - 13

Tyske gulerødder ( Stegeso )

4.2 - 16

   

Ungarsk gullasch (Stegeso)

2.5 - 5

Ungarsk risret (stegeso)

3.2 - 3

Ungarsk skinkegryde (Stegeso)

2.3 - 9

Ungarske fiskefileter ( Stegeso )

3.4 - 7

Urtesuppe ( Stegeso )

3.8 - 2

Næringsberegning   

Varm æblekage ( Stegeso )

3.9 - 7

Vildtragout (Stegeso)

5 - 1

Westfalsk pebergryde (Stegeso)

5 - 2

Zigeunerandesteg ( Stegeso )

5 - 1

Zigeunersteg i stegeso

5 - 1

Zigeunersuppe ( Stegeso )

5 - 2

Ål i dildsauce ( Stegeso )

5 - 1

Æble-risbudding ( Stegeso )

5 - 1

Æg i kalvereder (Stegeso)