EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Champagnesorbet

Antal:
Pers.
Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Øl / Vin og Spiritus

Indsendt : 2002-06-23

Overfør ingredinserne for Champagnesorbet til mealChaser indkøbsliste
Champagnesorbet 4 Champagnesorbet 1 Champagnesorbet 2 Champagnesorbet 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf * Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
3.5 dl. Champagne 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Forklaring:

Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad skallen trække i den varme lage.

Når sukkerlagen er helt kold, fjernes citronskallen og champagnen tilsættes.

Frys sorbeten og rør i den et nogle gange undervejs.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 4523 (1076 kcal)
KJ pr. Pers. 1130 (269 kcal)
Vægt ialt 1010 gram
Vægt pr. Pers. 252 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 447 KJ (106 kcal)
Protein 0.1 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 20.4 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.7 (235 stemmer)

Opskriften er vist 119760 gange,
og udskrevet 4983 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
suveræn til at rense smagsløgene efter eks. en fiskeret

Peter  -  0000-00-00 00:00:00
man skal huske at den er længere tid om at fryse ind på grund af alkoholen

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Supernem at lave og meget delikat og rafineret !

Søren  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god....men husk at den er ca. 1 døgn om at fryse ind !

nellie  -  0000-00-00 00:00:00
som mellemret rækker den fint til både 6 og 8

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker opskrift. Jeg brugte lime-skal i stedet for citron. Det smagte rigtig lækkert som tilbehør til en dessertkage.

Per  -  2006-12-29 20:36:48
Vi frøs det i et stort fad, og det tog kun ca 2 timer om at fryse til grødis ca -23 grader, kan gøres hurtigere hvis fadet har stået i fryseren noget tid før og lagen er kølet rigtig godt af, kig til det hver 15 minutter og skrab kanten ned. Pas på ved serveringen, det tør hurtigt, måske en fordel med afkølede glas.

Louise  -  2007-03-20 12:35:06
Super nem- lavet deb dagen før jeg skulle bruge den- lidt sød så jeg bruger nok mindre sukker næste gang - men ellers super god

Pernilla  -  2007-07-07 15:38:40
den er bare super, især hvis man bager en rigtig lækker chokoladekage indtil.

christian  -  2008-01-06 19:32:43
Når man skræller citronen, som selvfølgelig skal være økologiske eller på en anden måde garanteret usprøjtet, er det vigtigt at man ikke får det hvide med, det er bittert. Det er kun selve skrællen man skal bruge

Ninna  -  2008-01-15 20:46:59
Jeg plejer at servere den nytårs aften med hvid chokoladekage til -mums...

Marianne  -  2008-04-03 15:58:46
Smager godt, men sorbet var fyldt med is-krystaller. Hvor meget/hvor tit skal der røres i den når den fryses?

XD  -  2009-07-19 18:42:23
Kan man bruge børne champagne?

Nina  -  2010-01-13 20:43:41
kan man lave den i en ismaskine?

thomas  -  2010-03-24 21:25:01
den kan også laves med Asti, hvis man er studerende og ikke har råd til 'pagne! ^^

Angelina  -  2010-12-17 09:06:04
Husk at Asti er meget sødt, og kan give en lidt for sød sorbet - man skal nok helst bruge en der er "brut" for at få den rigtige smag - de fås også til budgetvenlige priser :)

Madelskeren  -  2010-12-30 11:26:50
hvis man har mere tid kan man gå ind på: www.dr.dk/DR1/SpisemedPrice/Opskrifter/A-F/Champagnegranite det tager lidt længere tid men smager også godt.

hende der  -  2011-05-05 16:30:31
er den børnevenlig?

Mr.Culinary  -  2011-07-03 21:31:31
hende der@ Om den er børnevenlig!? Der står der skal Champagne i, så hvad tror du selv!? Svaret ligger ligesom i titlen!!!

  -  2011-11-15 23:31:46
Det der er ikke en sorbet, det er en granite!.

Lasse  -  2012-07-23 09:11:59
@Mr.Culinary: Jeg synes det er en ualmindeligt flabet måde at svare på. Husk, et spørgsmål er kun nemt, hvis man på forhånd kender svaret. Derfor: svar ordentligt, i stedet for at nedgøre spørgeren. Lad os holde den gode tone inde på dette forum, tak!