EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Flødekarameller I

Antal:
stk.
Ret : Slik

Ingrediens : Diverse produkter

Højtid: Jul

Indsendt : 2002-04-16

Flødekarameller I 4 Flødekarameller I 1 Flødekarameller I 2 Flødekarameller I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  et nip salt 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Overfør ingredinserne for Flødekarameller I til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Kom sukkeret i en pande med høj kant, og lad det smelte og blive nøddebrunt. Hæld fløden i, men vær forsigtig, for det kan bruse meget op. Rør om og lad det koge i 10 min.

Tilsæt sirup, vanillesukker, smør og en anelse fint salt. Lad karamellen koge til den bliver som jævn grød. Rør nu og da.

Lad den afkøle noget i panden, før den hældes på olieret plade eller i en form. Afkøles mere og skæres i firkanter, før den bliver helt kold skæres karamellerne ud, hvis de ikke er afkølede tilstrækkeligt, vil de løbe sammen igen. Hvis de når at blive for kolde er det vanskeligt at skære igennem.


Er man i tvivl om hvornår karamellen er kogt færdig, kan man tage en skefuld fra og lægge den i køleskabet til afsvaling. Er karamellen blød efter afkøling må kogningen fortsætte lidt endnu.

Tilberedningstiden afhænger noget af pandens størrelse - jo større overflade des hurtigere fordampning af karamelmassen.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 12733 (3031 kcal)
KJ pr. stk. 159 (37 kcal)
Vægt ialt 853 gram
Vægt pr. stk. 10 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1492 KJ (355 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 57.6 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.5 (354 stemmer)

Opskriften er vist 290040 gange,
og udskrevet 11048 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
Sasha: DE BEDSTE I VERDEN!

mig en pige he..he  -  0000-00-00 00:00:00
god og luftig karamel. Kan anbefales

frynzz & vinta  -  0000-00-00 00:00:00
ummmhh -bare go´e

Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Mums - det rykker virkelig - så er der altså håb for mine kommende børnebørn om 40 år kan få ægte hjemmelavet karamel fra Deres bedstemor

Maria og hendes Mor  -  0000-00-00 00:00:00
Den virker bare helt vild godt!!!!!!!!!!

Rie  -  0000-00-00 00:00:00
uhm de er bare gode, men hvad mon tandlægen siger?????

geo  -  0000-00-00 00:00:00
Det er verdens bedste karameller jeg synes de er SÅ gode kan KLART anbefales

Marion søndergaard  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare de bedste!!

signe  -  0000-00-00 00:00:00
pas på de ikke står for længe, så kommer de til at smage brændt!

eline og nicholl  -  0000-00-00 00:00:00
Den er skide go i går den 8 lavde jeg nogle de var helt splattede

Nuser og Milla  -  0000-00-00 00:00:00
2tal super god karamel....

julie  -  0000-00-00 00:00:00
lækkert

kira karamel  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker karamel... slår meller klart!... prøv dem

Christina viborg  -  0000-00-00 00:00:00
de er mega gode...bedere end dem man køber..! :D super lækkert...

Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at tilsætte 20 g kakao og overtræk de færdige karameller med chokolade

missherning  -  0000-00-00 00:00:00
undskyld mig, men i har overdrevet med det, smager ok

Mathilde  -  0000-00-00 00:00:00
DE BEDSTE

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Super gode! Prøv med fyld af smuldrede riskager (hvis de er saltede udelades salt), hakkede mandler og rosiner

alexander 11 år  -  0000-00-00 00:00:00
det er vildt gode og så giver de lykke jeg har lige tabt en tand på en af dem og kan allerede se den nye

signek  -  0000-00-00 00:00:00
jeg er helt vild med dem jeg spiste dem også efter at jeg havde været med i mgp jeg anbefaler dem signek

tanja  -  0000-00-00 00:00:00
den er god

Lise og Sabina  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift kan klart anbefaldes - vi brugte den til vores kokkelinieeksamen og vi fik 13 ;D

Karina  -  0000-00-00 00:00:00
de bedste jeg har smagt......

henriette  -  0000-00-00 00:00:00
super gode... men bliver helt afhængig af dem.. kæmpe hit...

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Det er første gang jeg forsøger mig med karameller, og første portion blev da heller ikke for gode, havde kogt dem ved fuld varme, og de smagte lidt brændte, og blev meget hårde, næste portion fik lavere varme, og kortere tid, og de blev meget bedre, dog lidt bløde, tror man skal have lidt tolmodighed med at finde den varme og tid som passer til ens komfur og pande.

Btina  -  2006-12-14 10:11:37
HJar aldrig prøvet at lave karameller før, men det her er jo både nemt og de samger rigtig godt. Jeg vil prøve at lave en portion mere og i den vil jeg putte fint hakkede nødder.

amalie  -  2006-12-17 14:10:20
de smager bare så godt

amalie,daniel,laura og kirsten  -  2006-12-17 14:13:48
det er de bedste hjemmelavet karameller vi nogen sinde har smagt

Fluen Bent !B  -  2007-02-09 16:16:33
Bare for gode..!!! xD.. første gang jeg nogensinde har lavet karameller .. Det er bare rigtig nemt.!! Anbefales.."!!

mig  -  2007-03-07 15:53:05
lyder gode og nemme prøver

khalid  -  2007-03-27 16:37:00
skal det koge med vand eller skal det inde i ovnen

ida,sofie og fie  -  2007-04-24 14:24:00
det bliver vist mufssss.... mega lækkert

den sure...  -  2007-05-25 15:24:42
jeg bedte ikke om en dialog! jeg ville bare printe opskriften UD!!!

Talla  -  2007-06-19 20:24:21
MMMMhhhhh...... den er god :-)

Prip  -  2007-11-09 22:44:15
Kan de monstro fryses??

luffe  -  2007-11-10 16:56:38
de smagar himmelsk !!

Astrid  -  2007-11-16 18:17:58
De er gode Hmm ...

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv evt at tilsætte brunkage krydderi, så bliver det de bedste jule karameller...

Miiq  -  2007-12-02 12:48:55
umm.. det lyder rigtig lækkert vil prøve!!!!

smukke-miiq  -  2007-12-02 12:52:35
Tænk!!! r det virkeliq så let som der står.. (det håber jeg ) for jegq har tænkt miiq at prøve dem...! um :S

Nadja  -  2007-12-04 17:04:52
De er gode, men det kræver lidt øvelse at få dem kogt nok til at de bliver stive...uden at det brænder på... mine er ikke blevet stive nok til at skære ud, selvom de har stået i køleskabet i 24 timer nu...

kka  -  2007-12-05 16:12:31
mmmmm virkelig gode hav dem ikke på panden i for lang tid for så kan de godt smage brændt

???  -  2007-12-08 18:46:42
super :)

  -  2007-12-14 11:08:14
Det må jeg sige det ser lækkert ud

muffi  -  2007-12-17 13:05:40
Kom lidt kokos i, det smager skønt. Hvis man vil være sikker på at karamellen er færdig, så tag lidt på en tsk. og sæt skeen i et glas koldt vand. Det er hurtigere end at lægge den i køleskabet. Hvis karamellen stivner, er den klar til at hælde op. Hvis du ikke overtrækker den med chokolade, kan du med fordel drysse de færdige karameller med flormelis. Så klæber de ikke sammen. God jul til jer alle.

  -  2007-12-17 17:53:19
hvor mange bliver der cirka?

Maja  -  2008-01-08 19:27:04
ved ik hvordan de smager men skal lave dem på min skole på mandag. glæder mig for kan se alle andre skriver at de smager godt

Maja  -  2008-01-15 14:56:19
nu har jeg prøvet at lave dem sammen med tre veninder og vi er enige om at de bare er totalt mega sk*de gode

miq  -  2008-01-28 12:59:35
dejlig opskrift det smager amacing good

Hej er mig  -  2008-02-19 19:18:16
De smakker vildt godt Vi her på Færøerne kalder det: Prestabomm

Maya  -  2008-02-29 17:39:20
Mums, de smager bare super godt og er rigtigt nemme at lave1

Angelina 22 år  -  2008-04-12 11:57:50
De er gode og smager vildt godt!

Øhh  -  2008-04-12 19:31:01
Skal de i køleskab indtil de stivner???

Signe Karlsmose  -  2008-04-19 17:05:52
Hvordan går man panden ren igen ? :D

casper  -  2008-04-29 17:08:32
smager godt

Ditte!  -  2008-05-04 14:26:07
De er rigtig gode, men i stedet for sirup brugte vi honning. og jeg synes det smagt bedst med honning. så prøv det.

Katrine Kristensen 17 år.  -  2008-06-15 15:45:38
Super god opskrift. Første gang kom der lidt klumper fordi jeg bruge for lav varme da jeg smeltede sukkeren og rørte for meget. Men anden gang blev det perfekt.

Anonym  -  2008-06-21 16:02:41
Der skal sindssygt meget sukker i, hvilket er lidt af et minus.

jensen  -  2008-09-22 20:04:07
hejsa jeg ledte efter nogle flødekarameller og yes der finder jeg dine. Men jeg har før set nogle lave flødekarameller de er da ikke så brune er det fordi de er døbt i chokolade eller. . .

Anja  -  2008-10-01 18:25:39
ummmm de er superlækre kan selvføgleig anbefales..... nam nam

Emma!!!  -  2008-10-14 16:30:10
Der står ikke hvornår man skal putte piskefløden i !!! men ellers lyder det godt.

pernille   -  2008-10-28 18:44:48
de bliver hurtigt stive så hold godt øje med dem

mor & søn  -  2008-11-19 21:17:29
de er hårde som sten!!! men smager godt nærmere bolsjer! ok

mads  -  2008-12-05 11:39:05
er det nemt at vaske af panden

  -  2008-12-17 22:44:39
kan man bruge honning i stedet for sirup???

  -  2008-12-18 12:22:34
jeg synes ikke de bliver særlig flotte. men smagen er god

kasper  -  2008-12-21 14:42:42
guf! det smager sindsygt godt mig og min far lavede det i går det nemt og hurtigt at lave hilsen kasper

year (;  -  2008-12-22 12:41:47
hvor mange bliver der ca.?

Herrejemini  -  2008-12-23 12:51:21
Super gode, og lette at lave. Perfekt til konfekt bordet.

Josefine  -  2009-01-03 17:38:10
Jeg har prøvet at lave dem sammen med min mor de blev ikk stive selom de stod 48 timer i køleskabet. ps. vi kogte dem i vildt lang tid. pps. men de smagte alligevel godt..

Thea  -  2009-01-04 12:59:13
Godt men svært

tullip  -  2009-01-27 16:17:29
hej det ser lækkert ud men hvordan for man dem skåren i stykker?

tøserne <3  -  2009-03-23 20:33:53
Vi havde endelig taget os sammen til at lave noget, og det blev så det her!!! Det smagte skide godt og vi vil snart lave det igen. Prøv at putte mandler i, det smager vildt godt!

anonym  -  2009-06-21 20:41:45
ikke lige min smag (havde lige gået og glædet mig til nogle gode karameller surt)

signe  -  2009-07-20 16:15:54
du der signek du kan ikke finde ud af at stave dit navn ordentligt hun hedder sine ikke signe...

Jørgen Jensen  -  2009-08-07 12:43:18
Den er super god

astrid  -  2009-08-23 13:59:49
det tager lidt tid men det er rigtig sjovt:)

Mig  -  2009-10-12 17:26:54
supper lækre og dejlige men jeg kom til at lave nogen lidt splattede (-:

Fløs  -  2009-11-21 10:08:48
Hvis du har et stegetermometer så brug det. Ved 125 grader bliver karamellerne bløde og fudge agtige og ved 130 grader bliver de relativt hårde. Jeg foretrøkker de bløde. De er også nemmere at skære ud til sidst.

Emilie  -  2009-12-05 18:06:23
De ser rigtig gode ud, men de er sikkert også rigtig usunde:)

Frederikke  -  2009-12-17 11:48:33
Hvor er de bare lækkre!!!

laura  -  2009-12-19 20:43:14
de brander på og bliver dovlige ja så snart at men endelig har lavet dem smager de side dovligt

emilie 11 år  -  2009-12-19 22:52:57
WOW de er bare de bedste karameller jeg har smagt . de er meget bedre en dem man køber i butikkerne jeg sundes i skal lave karamellerne dem der kigger på sind computer nu et lille minus det er at de klister remeligt meget men det kan man jo ikke komme uden for mange karamel hilsner Emilie der laved karamellerne den 19/12-09

mor&datter  -  2009-12-20 17:33:43
de smager rigtig godt, men vi prøvede 2 gange, den første brændte på!:D

emilie 11 år  -  2009-12-21 20:00:19
mmmmm de er bare for gode jeg vil spise dem hele tiden

am  -  2009-12-30 13:51:54
lavede dem igen i år.. super fantastiske... pas på med ikke at lave dem ved for hård varme så smager de brændte.. og til dem der mener de bliver som bolcher, så har i kogt massen for længe... !!

Nikoline  -  2010-02-20 17:28:18
De er rigtig gode, de smagte lidt brandt i starten, men de er rigtig gode nu:-)

[email protected]  -  2010-02-21 17:57:38
de er super lækre.min mand og børn er vilde med dem.smager som dem man kan købe.uhm...

kathrine :)  -  2010-04-17 11:23:57
de er rigtig rigtig gode mmmhh mums

D.!  -  2010-04-22 20:35:22
Enig med Per :-)

Anne.?!  -  2010-06-28 13:25:56
Er det meningen de skal have lidt af en bitter smag, eller er det bare mig der har brændt dem på? (;

  -  2010-08-03 01:18:20
Mmmmh de smagte godt :D

Mr. 1337  -  2010-08-14 14:53:12
Mums... de er bare skide gode! 5/5!!!!

kaninen  -  2010-09-20 16:09:57
hallo er i alle besat af karameller! ej glæder mig til at prøve dem

Hejsa  -  2010-11-01 13:22:26
De smader fint :) Men de er lidt hårdt... Men 1 forsøger mistlykker... Men 2 forsøger lykker :)

thea  -  2010-11-06 11:55:01
de er super gode det skal jeg snart lave igen

Sønderjyden  -  2010-11-13 22:31:22
Det skal nævnes at man ikke kan bruge kaffefløde i stedet for alm. fløde, så bliver karamellen grynet.

Josefine:)  -  2010-11-15 21:31:49
De smager siiiiindsyg godt! Mums!dem vil jeg lave igen! Jeg synes det er svært at få dem skåret ud og jeg er bange for at de brander på Hver gang keg laver demxD

Andrea Serafine  -  2010-11-28 09:37:15
mums! det ser rigtig godt ud, jeg har tænkt mig at prøve dem. jeg har aldrig lavet karamel før, men en gang skal jo være den første...

  -  2010-12-07 20:06:06
Øv, hvor smagte de dårligt.. Der var ikke meget flødekaramel over dem.

Fie, Anne og Raluka  -  2010-12-14 15:35:42
svære at lave, men gode når det lykkes!

kirstine  -  2010-12-18 22:41:35
de er gode men de smager lidt brændte og jeg tror det er fordi der er så meget sirup i.

Sarah  -  2010-12-19 23:35:47
Lyder som noget jeg vil prøve :D

Nathalia  -  2010-12-20 17:25:03
Put IKKE massen ned i en olieret form plejer altid og hælde det ud på et stykke bagepapir og idag lavede jeg godt nok den fejl at gøre som der står i opskriften det tog mig en time at skrabe det ud af formen og det kostede mig en masse bøjede knive!

Franciska  -  2010-12-20 22:09:45
Håber nogen kan hjælpe.. Jeg har netop lavet disse karameller. Hvordan opbevarer i dem? Jeg lagde mine i en kagedåse med flormelis i mellem dem og nu er det bare en stor klump. :( Så hvordan opbevarer i dem uden de klistre sammen?

Annika og Emma  -  2010-12-21 15:39:12
De er vildt,super,kanon "über" gode :)MUMS!!!

Tommy  -  2010-12-22 09:15:17
Jeg har lavet disse over 2 gange. Første gang blev massen alt for mørk og bitter. Anden gang næsten perfekt. Her er nogen tips: 1) Først og fremmest. Brug svageste mulige varme. På mit komfur der går til 9 kører jeg på 5 el. 6 alt efter om det koger som det skal eller ej. Hvis temperaturen bliver for høj bliver karamellerne bitre og brændte. Ikke godt! 2) Vær meget opmærksomme på, at sukkeret skal være helt smeltet før der kommes fløde i panden ellers kommer der krystalliserede klumper i karamellerne. 3) Når det hele er blandet sammen skal det koge i noget tid. Hvor lang tid afhænger af mange ting og har du ikke noget sukker-termometer så tag engang imellem lidt af massen op med en te-ske og dyp denne i koldt vand så det stivner. Så kan du bedømme om karamellen er som du vil have det. Jo længere tid det koger jo hårdere bliver karamellerne (og omvendt naturligvis). Det er overraskende så flydende massen stadig er, når den faktisk er færdig. Så pas på indtil du har mere erfaring med det. Derudover. Tak for en super opskrift. De er et hit. :)

Sarah  -  2010-12-24 14:27:45
Det var nogle dejlige karameller! Lige til at tygge, med den helt rigtige smag. GLÆDELIG JUL!!

Lærke  -  2011-01-11 15:58:35
Jeg synes de smager fantastisk! Der er bare 2 ting. :-) 1. ting: Istedet for at bruge en pande kan man bruge en gryde, det er en hel del nemmere! (Ved rengøring skal der bare hældes vand i gryden og det skal sættes over kog) 2. ting: Jeg bruger lys sirup i stedet for mørk! Det synes jeg smager en hel del bedre :-) Men smag og behag, dejlig opskrift!!! :-)

Cille  -  2011-02-24 19:15:48
hold da op! de er bare SÅ gode... vi drysser dem lige med flourmelis når de er færdige så man ikke får 10 hver gang... :)

  -  2011-03-12 10:58:53
Uuuh Ida og Anna skal lave flødekarameller idag:D GLÆDER MIG!:D

  -  2011-04-16 21:34:43
Kan godt li' dem, de er de bedste jeg har smagt (: ♥♥♥

  -  2011-04-27 14:01:30
de er bedre end de bedste

mona mahad   -  2011-05-06 17:00:56
den er rigtig god må jeg sige

  -  2011-06-18 20:26:51
Det er faktisk meget hurtigere at tage et glas eller en skål med iskoldt vand, og så dyppe din ske med karamelmasse deri, så køler den meget hurtigere ned - det tager jo lang tid i køleskabet :)

  -  2011-07-03 13:34:39
kom til at lave dem forkert så prøver igen

peter plys  -  2011-07-14 00:52:47
jeg bruger honning i stedet for sirup og rigtig vanilie, det er toppen

Elle  -  2011-08-05 15:25:25
Super!

  -  2011-09-18 15:02:04
Hmm jeg kom til at putte 120 gr smør hvor jeg skulle have brugt 12.0 gr de blev stenhårde

En der har prøvet at lave karamellen  -  2011-09-22 16:17:42
DET VIRKER IKKE DET BLIVER TOTALT ÅNDSVAG

  -  2011-11-10 20:51:27
SUPER LÆKKER

Marianne  -  2011-11-23 19:32:14
Er der nogen der ved noget om opbevaring og holdbarheden på karamellerne ?

Marianne  -  2011-11-24 14:13:08
hvordan skal de opbevares og hvor længe kan de holde sig. ?

Anonym  -  2011-12-14 13:27:22
Jeg har tænkt mig at lave dem som indhold til fyldte chokolader. Altså hvor jeg har en chokoladeform penslet med chokolade, hvor jeg (når chokoladen er stivnet) kommer denne karamel i formen, og fylder op med smeltet chokolade til sidst. Er der nogen der ved om det kan lade sig gøre, måske nogen der evt. har prøvet det selv?

Århus  -  2011-12-14 15:41:13
Hvordan opbevare i dem, uden de bliver til én stor karamel?

Anita   -  2011-12-20 11:36:01
Jeg tilføjede lidt kanel og overtrak dem med mørk chokolade. Det færdige resultat er blevet rigtig godt.

  -  2011-12-26 16:27:46
De bedste karameller!! Smager meget bedre end dem man køber. Kan KLART anbefales! :D

Camillas mor  -  2012-08-29 12:42:49
Min datter Camilla laver ofte disse karameller og alle i familien + på mit arbejde elsker dem. Camilla laver altid en form af bagepapir, hvor hun bøjer kanterne op og hæfter alle hjørne med en hæftemaskine - det virker og de er lette at få ud af formen igen. Når de er skåret ud - klipper hun små stykker papir i bagepapir og pakker hver enkelt ind som en alm. karamel - med snoede ender. Det funker.

sanne  -  2012-11-04 13:05:19
Nøj hvor er de bare lækre... kan varmt anbefale dem.. tusind tak for opskriften.. lavede en kvart potion tilsat lakrids sirup (hjemmelavet) de er også gode

Moi ;-)  -  2012-11-30 18:15:04
De smager helt fint - Dog vil jeg råde til at bruge en gryde i stedet for en pande. Så tog det også lidt længere tid end jeg havde regnet med, men det fugerede helt okay :-)

  -  2012-12-09 12:19:41
Super gode, vi rullede dem runde og dyppet dem i mørk chokolade MUMS.... hvor vi guffet guldkarameller ;-)

Ida  -  2012-12-21 20:05:05
super gode flødekarameller, de er lette at lave. første gang det lykkes mig at lave karameller

Marie og Kirstine  -  2012-12-23 14:54:09
Det her er så anden gang vi prøver at lave karameller. Og vi vil gerne indrømme at de er en del bedre end vores egne optimistiske karameller. Opskriften er nem,l og de smager godt. Ifølges os, noget man kan gå og hygge med :)

Beyz  -  2013-06-06 04:09:22
I et desperat forsøg af kedsomhed kl 4 om natten og fornødne resourcer (Sukker, Akacie-honning og Minimælk) lykkedes det rent faktisk at komme frem til nogle fantastiske karameller :D Aner ikke hvordan det lykkedes da alle mine eksperimenter altid ender galt, men vil skyde på opskriften at navigere efter, selvom det var nogle andre ingridienser, formentlig har gavnet ;) Takker og bukker

Malene  -  2013-11-30 12:36:44
Svar angående opbevaring. Jeg har aldrig prøvet denne opskrift, men når jeg laver flødekarameller plejer jeg at klippe små bagepapirkvadrater ud og rulle karamellerne ind enkeltvis. Jeg er stadig igang med at eksperimenterer med om de derefter holder sig bedst i køleskabet, på bordet, i kagedåse, i lufttætglas osv… De holder ikke længe hos mig (de forsvinder simpelthen??!), men med al den sukker tror jeg sagtens de kan holde 2 måneder.

Mor og datter  -  2013-12-21 12:48:13
Rigtig gode og det syntes nabornerne også 😛😛😛det laver vi igen

???? 11år  -  2014-10-26 16:50:24
Jeg er 11år og elsker karamel Karamellerne smager godt :-) . Men de er svære at skære ud og bliver stivner alt for hurtigt :-(

Katrine 11år. Thor 10år  -  2014-12-06 18:13:04
Er super gode de anbefales helt klart. Men de smager en lille smugle brænd 9/10 mega god opskrift kh os der elsker kameler/udfordringer

Eva  -  2014-12-16 11:29:01
De her mørke karameller er nemme at lave og smager dejligt. Jeg valgte at overtrække mine med lys chokolade - mums