Resultat ved søgning efter "kage" i kategori Hovedretter : 192 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Æggekage i ovn
Knald Æggene ud i en skål og pisk sammen med fløde, bagepulver, salt og peber og pisk let.
Tilsæt skinkestrimler.
Smør et ovnfast fad med margarine og hæld blandingen deri.
Bages i ovnen ca. 40 minutter:
Varmluft: 180 grader...
se mere her
Æggekage med bacon
Steg baconen sprød på en tør teflonpande. Læg det til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Pisk æggene sammen. Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber. Pisk det let sammen.
Hæld...
se mere her
Pandekager med fyld
Madpandekager:
Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri jævning. Rør æggene i et ad gangen. Lad dejen hvile 30 min.
Rør olie i. Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage. Der bliver 10 tynde pandekager af portionen (23...
se mere her
Madpandekager med oksefyld
Pandekagedej:
Rør mel og mælk til jævning. pisk æg, salt og peber i. opvarm smørret på panden/mikroovnen eller brug flydende fedtstof.
Du laver nu pandekagerne til der ikke er mere dej. tænd ovnen på 170 grader...
se mere her
Kartoffelæggekage i ovn
Rist bacontern sprøde på en pande. Tilsæt finhakket løg og kartoffeltern. Lad det sautere lidt og hæld det i et smurt ovnfast fad.
Pisk æggene godt sammen med fløde, salt og peber.
Hæld æggemassen over kartoflerne.
Bages ved 175...
se mere her
Brødæggekage
Brødet vendes i mælken, hvor det suger, smør smeltes på panden, hvorpå brødet ristes på begge sider.
I mellemtiden blandes æg, mælk og mel. Når brødet er brunt hældes massen over, steges brun på begge sider. Kagen vendes ved hjælp...
se mere her
Forårsrulledej - Forårsrullepandekager
Pisk mel med vand og æg. Kan hvile mens fyldes tilberedes.
Bages på den ene side som almindelige, lidt tykke pandekager på en let olieret pande 22-25 cm i diameter.
For at de bagte pandekager ikke skal klistre sammen er det bedst at...
se mere her
Flæskeæggekage
Flæsket steges sprødt på panden og tages op.
Mel, mælk og æg piskes sammen med krydderier og kommes på panden. Æggekagen bages ved svag varme.
Når den er næsten færdig, lægges flæskeskiverne ovenpå og purløgen drysses over.
se mere her
Kartoffelæggekage med bacon
Steg baconen sprød på en pande.
De kogte kartofler skæres i skiver. løg hakkes groft og svitses i fedstoffet på en pande. kartoflerne tilsættes.
Æggene piskes sammen med mel, mælk, salt og peber. æggemassen hældesover kartoflerne,...
se mere her
Æggekage med bacon og pølser
skræl gulerødderne og skær dem i skiver og hak løget (finthakket). Derefter skær pølserne i skiver.
Steg baconen sammen med pølserne.
Lav så æggemassen pisk æggene med mælken og salt og peber efter behag. Rør bagefter bacon,...
se mere her