Ugemadplan Uge 46 2015

Mandag:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Tirsdag:
Mortensand stegt med æbler og svesker

Onsdag:
Hurtig Labskovs

Torsdag:
Kalkunbryst m./ frisk pasta

Fredag:
Spanske koteletter

Lørdag:
Bjørns oksehaleragout

Søndag:
Gammeldaw's æggekage



Fisk:
Spinat- og fiskefad

Fisk:
Havtaskehale i baconsvøb med kompot af rødløg



Salat:
Rødkålsalat med appelsin



Forret:
Kanapé med laks og avocado



Vegetar:
Dal tarkari (Flækkede ærter med grøntsager)



Dessert:
Bagt æblekage med sprødt låg



Bradepandekage:
Friisenborg bradepandekage med æbler



Tema:
Aspargessuppe (Dåseasparges)




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.