Spørgsmål efter opskrift

2019-01-30
Spørgsmål fra   :  Kenny Andersen
Spørgsmål   :  Æg Jasqueline
I opskriften indgår bl.a   :  Æggeblommen vendes ud og røres med paprika, krabbehaler og grønne asparges ved husker ikke saucen. Mener opskriften var i en lille bog Bogen om Æg - vistnok udgivet af bruges for maske 40 år siden
Bemærkninger   :  
Husker også bogen om rødt kød - bogen om salater osv.

Svar til Kenny Andersen   :  
Hej Kenny

Det har desværre ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift.
Tænker om det kunne være krabbekød eller hummerhaler de skulle bruges ?

Med venlig hilsen
Per




2019-01-29
Spørgsmål fra   :  Tove Hagelskjær
Spørgsmål   :  svinekæber m. champignon og øl
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Tove Hagelskjær   :  
Hej Tove

Vi har en opskrift på svinekæber med øl som godt nok er uden champignon, men det kan du jo tilføje retten.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2019-01-16
Spørgsmål fra   :  Eva hoffmann
Spørgsmål   :  Det var en vegetar gryderet
I opskriften indgår bl.a   :  Kikærte-kokosmælk-tomat pore-champignon -spinat-soya fars-koriander -spidskommen-hvidløg mere husker jeg ikke
Bemærkninger   :  
Håber den kan findes igen, brugte den ca i november

Svar til Eva hoffmann   :  
Hej Eva

Det tætteste jeg har kunnet komme på en opskrift hos os er denne.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2019-01-16
Spørgsmål fra   :  johannes henriksen
Spørgsmål   :  forskellige madtærter (findes der nogen u/ gluten)
I opskriften indgår bl.a   :  Porrer - grønsager - svampe m.m.
Bemærkninger   :  
Hvorfor kan man ikke tage en så almindelig madopskrift ud af jeres ellers udmærkede program?

Svar til johannes henriksen   :  
Hej Johannes

Vi burde have en tærtebund til madtærter som glutenfri, det har vi desværre ikke lige pt.

Med venlig hilsen
Per




2019-01-09
Spørgsmål fra   :  Gitte Berrig Hansen
Spørgsmål   :  sovs
I opskriften indgår bl.a   :  grønkål
Bemærkninger   :  
skal lave sovs til 20 personer hvor mange liter sovs skal der bruges ?

Svar til Gitte Berrig Hansen   :  
Hej Gitte

Jeg ved ikke helt hvad det er du søger, du skriver sovs, men også grønkål som ingrediens, så jeg tænker om det er en stuvet grønkål du mener ???

Se opskrift på grønlangkål her

Er det sovs du søger så beregner vi 1/2 - 1 dl. pr. person.


Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2019

Se spørgsmålene for februar 2019

Se spørgsmålene for marts 2019

Se spørgsmålene for april 2019

Se spørgsmålene for maj 2019

Se spørgsmålene for juni 2019

Se spørgsmålene for juli 2019

Se spørgsmålene for august 2019

Se spørgsmålene for september 2019

Se spørgsmålene for oktober 2019

Se spørgsmålene for november 2019

Se spørgsmålene for december 2019