Skinkeinderlår i wok

Skinkeinderlår i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.skinkeinderlår i strimler 1x1x3 cm.
2 spsk.maizena mel
1 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
0.5 dl.olie
3 spsk.revet ingefær
1 spsk.knust hvidløg
1 lillehakket løg
2 røde peberfrugter skåret i trekanter
2 gulerødder skåret på skrå i 1 mm tynde skiver
2 dl.sukkerærter
1.5 dl.cashewnødder
1 dl.ketchup
4 spsk.soya
0.5 tsk.salt
2 spsk.Worcestershire sauce
3 spsk.sukker
1.5 tsk.sesamolie
0.25 tsk.cayennepeber
1 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til saucen (ketchup, soya, salt, worchestershire sauce, sukker, olie, cayennepeber og hønsebouillon) og sæt den til side. Bland maizena mel, salt og sukker og vend kødstrimlerne heri. Hæld olien i wokken og varm op. Steg kødstrimlerne lidt ad gangen til de er lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle. Gør wokken ren og hæld en smule olie i. Svits ingefær, løg og hvidløg og tilsæt det brunede kød. Tilsæt peberfrugter og gulerødder og steg et par minutter. Tilsæt sukkerærter og saucen. Kog op og drys med cashewnødder.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12296 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-18 08:02:07
Brugte hvidløgsmarineret svinefilet og tilsatte champignoner som ekstra grøntsager. synes dog stadig der manglede lidt grønt til alt det kød, selvom retten derudover var lækker og et stort hit hos mine gæster

  -   2005-01-01 01:01:01
meget lækker