Spinat- og torskegratin

Spinat- og torskegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.blancheret hakket spinat
1 dåsehakkede tomater
400 g.kogt torsk
 
 Opbagning:
50 g.margarine
2 spsk.mel
3 dl.mælk
4 æg
 Citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
I et smurt ildfast fad lægges først den kogte torsk, derefter spinat og til sidst tomater. Opbagningen: - smelt margarinen, tilsæt mel, mælk og æg.

Smag til med citronsaft, salt og peber. Opbagningen hældes over og retten drysses med rasp. Bages på ovnens nederste rille i 45 min. ved 200º.

Servèr rugbrød eller flûtes til. Retten er også velegnet til forret eller en let frokostret.

Tips:

I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.





karakterer:
Opskriften er vist 9719 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne bryder jeg mig ikke om - beklager