Torskegratin

Torskegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Torskegratin, billede 4 Torskegratin, billede 1 Torskegratin, billede 2 Torskegratin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kogt torsk
 
50 g.smør
3 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
1 dl.piskefløde
3 æg
1 dl.dild
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Under omrøring koges smør, mel, mælk og piskefløde op.
Fisken tilsættes og der piskes kraftigt med et piskeris.
Æggene røres i, og der smages til med finthakket dild, salt & peber.

Det hele hældes i et smurt ovnfast fad, og bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn, i ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 60428 gange,
og udskrevet 1067 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-02-20 19:14:04
Et tynd drys med god rasp på toppen skader ikke!