Torskegratin med kartoffelsne

Torskegratin med kartoffelsne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bagekartofler
600 g.torskefilet
300 g.spinat
2 skalotteløg
 olie
2 æg
6 dl.skummetmælk
2 tsk.maizena
1 spsk.god olie
200 g.revet ost
1 tsk.tørret timian
 
Opskrift:
Bagekartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 12 min.

Torskefileten skæres ud i mindre stykker og blandes med renset spinat og skalotteløg og placeres i enten et stort eller 4 små ildfaste fade, sprayet med olie.

Herefter røres æg, skummetmælk, maizena, revet ost, timian samt salt og peber sammen til én masse, som hældes henover fisk og grønt.

De kogte bagekartofler moses henover gratinen, som herefter bages i ovnen ved 200° i henholdsvis 20 eller 35 min., alt efter om man laver 4 små eller en stor.





karakterer:
Opskriften er vist 15056 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu