Kalkun og rejer i karrysauce

Kalkun og rejer i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalkun og rejer i karrysauce, billede 4 Kalkun og rejer i karrysauce, billede 1 Kalkun og rejer i karrysauce, billede 2 Kalkun og rejer i karrysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.kalkun i strimler
2 spsk.olie
2 løg
2 fedpresset hvidløg
1 grøn peberfrugt
2 spsk.gul karrypasta
1 dåsehakkede tomater
1 dl.hønsebouillon
1 dl.kokosmælk
 
150 g.rejer
 
 Tilbehør:
240 g.basmatiris
 salat af fintsnittet iceberg og spirer
1 flute
 
Opskrift:
Kalkunkødet svitses i 1 spsk olie og tages op. Løget hakkes og peberfrugt skæres i små tern.

Løg, hvidløg og peberfrugt svitses. Karrypasta, tomater, bouillon og kokosmælk tilsættes. Simrer under låg i 5-8 min. Kød og rejer tilsættes og gennemvarmes.





karakterer:
Opskriften er vist 21032 gange,
og udskrevet 718 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu