Tarteletter med høns i estragon

Tarteletter med høns i estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Tarteletter.
 
5 Mellemstore gulerødder.
150 g.Kogt hønsekød
2 dl.Fløde
5 kvist.Estragon
3 spsk.Citronsaft
 
Opskrift:
Gulerødder skrælles og skæres igennem på langs, derefter i skiver. Gulerødderne ristes i olie, til de tager farve, skru ned for blusset så de langsomt steger møre. Når gulerødderne er møre tilsættes citronsaften. Citronsaften skal koge ned til den karamelliserer på panden (denne nedkogning vender det sure i citronen til en sødlig smag) tilsæt fløde, samt den hakkede estragon og det plukkede hønsekød. Lad fløden koge ind til den binder. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. Tarteletterne kan evt. pyntes med reven citronskal.





karakterer:
Opskriften er vist 11076 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu