Tarteletter med rødkålssalat

Tarteletter med rødkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 tarteletter
50 g.Valnødder
1 Appelsin
1.25 dl.Balsaico
1.5 dl.Cremefraiche
¼ Rødkål
½ bdt.Frisk basilikum
 
 
Opskrift:
Rødkål skæres i strimler og gives et let opkog. Balsamico koges ned til en tyk konsistens og hældes over rødkålen. Valnødderne lunes i ovnen. Vendes i rødkålen sammen med 50 ml. creme fraiche. Appelsinen skrælles og skæres fri for skind, herefter skæres den i fileter og vendes i som det sidste. Basilikum skæres i strimler og blandes med den resterende cremefraiche, som lægges på toppen af den færdige rødkål. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 21850 gange,
og udskrevet 343 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-05 18:43:06
lyder altså ikke særligt lækkert?