Bulgurbrød

Bulgurbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ½ kg.groft grahamsmel
500 g.fint hvedemel
500 g.bulgur (skal evt. udblødes i vand ½ times tid)
500 g.rugmel
2 spsk.salt
250 g.hakkede hasselnødder og/eller mandler
250 g.tørrede rosiner og/eller abrikoser
300 g.smeltet smør eller margarine
200 g.sirup
250 g.sukker
1 l.sødmælk
 
Opskrift:
De tørre ingredienser blandes godt. De fire nederste varmes op i en gryde, til blandingen er lunken og smeltet, og de tørre hældes i og blandes. Den meget seje dej deles og presses ned i rugbrødsforme eller en bradepande. En dejtykkelse på ca. 2 cm giver et tørt og hårdt brød.

Brødet bages i ovnen ved 180 ° i mindst 1 time. Ved en dejtykkelse på 3-6 cm skal brødet bage ca. 1½ time. Læg evt. alufolie over den sidste ½ time for at undgå sort skorpe.





karakterer:
Opskriften er vist 21462 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu