Tarteletter med høns i beurre blanc

Tarteletter med høns i beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 tarteletter
½ stortskalotteløg
1 dl.Hvidvinseddike
2 dl.Hvidvin
75 g.Sukkerærter
200 g.Kogt hønsekød
25 g.Purløg
150 g.Smør
 
Opskrift:
Skalotteløg hakkes fint og koges med hvidvinseddiken, indtil eddiken er kogt næsten ind. Tilsæt hvidvin og lad den koge halvt ned. Det kolde smør skæres i tern og tilsættes hvidvinen under piskning. Sukkerærterne snittes fint og blancheres. Purløg snittes fint, hønsekød skæres i tern. Når hvidvinen er tilsat smør, vendes høns og sukkerærter i. Purløg vendes i som det sidste, herefter må det ikke koge, da purløgene ellers bliver brune. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 11000 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu