Rødtungefilet med flødestuvet kinakål

Rødtungefilet med flødestuvet kinakål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rødtungefilet med flødestuvet kinakål, billede 4 Rødtungefilet med flødestuvet kinakål, billede 1 Rødtungefilet med flødestuvet kinakål, billede 2 Rødtungefilet med flødestuvet kinakål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 ikke for store rødtungefileter
 salt
 peber
 citron
 
1 æg
 groft rugmel
 rasp
 smør til stegning
 
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
½ dl.hvidvin
 lidt citronsaft
 evt. sennep
1 lillekinakål, snittet fint
 
Opskrift:
Begynd med kålen, den koger 2 min. i letsaltet vand, hældes i sigte. Fløden koger lidt tyk i 4-5 min, heri vin og krydderier. Kålen blandes i og varmes.

Fisken krydres, vendes i rugmel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steger i gylden smør, få min. på hver side og serveres med den varme fløde-kinakål.

Giv kartofler og citronbåde til.





karakterer:
Opskriften er vist 31090 gange,
og udskrevet 836 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-17 19:57:47
Det smagte bare SÅ godt