Tarteletter med brisler i creme

Tarteletter med brisler i creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 tarteletter
2 dl.Hønse bouillon
200 g.Brisler eller kogt hønsekød
250 g.Pastinakker
 dl.Fløde
1 bdt.Bredbladet persille
100 g.Bacon i skiver
 
Opskrift:
Brislerne blancheres. Pastinakker skrælles og persillestilke knækkes af. Brislerne steger under låg i hønsebouillon, med persillestilke og pastinak- skræller, i ca. 30 min. Pastinakker skæres ud og steges hårdt på pande, til de får farve. Brislerne skæres i skiver og steges på pande, lægges til hvile. Når pastinakkerne er stegt gyldne, hældes fløde på og den koges ned til den er cremet i konsistensen. Tilsæt de stegte brisler og persillen. Bacon skæres i tern og steges i ovn på bagepapir ved 180°. Pynt Tarteletterne med den stegte bacon. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 12165 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu