Pirogdej

Pirogdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3.75 dl.hvedemel
100 g.koldt smør
0.5 tsk.salt
0.75 tsk.bagepulver
 dl.ymer
 
Opskrift:
Skær smørret i firkanter og gnid dem sammen med melet, brug fingrene. Tilsæt salt, bagepulver og ymer og ælt dejen sammen med hænderne. Pak dejen i alufolie og læg den i køleskabet, mens fyldet laves.





karakterer:
Opskriften er vist 29767 gange,
og udskrevet 706 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-23 14:33:26
Hvor lang tid skal de have i ovnen? - plejer normalt at give den 200 C , men nu må vi se

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg prøver med 200C

  -   2005-01-01 01:01:01
temperatur i ovn og hvor lang tid skal de have ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange piroger er der til?

  -   2005-01-01 01:01:01
den er pizze god.. jeg kan anbefalde doi den