Vikingegryde 02

Vikingegryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 pundskinkekød i strimler
1 hakket løg
2 fedhvidløg
1 spsk.karry
1 spsk.paprika
 margarine (til svitsning af kød)
5 dl.tomatpuré (almindelig flaske med ca. 500 g )
 lidt vand
 salt
 peber
 lille bæger cremefraiche 38%
2.5 dl.piskefløde
 
 
Opskrift:
Kødet svitses sammen med karryen. Alle de øvrige ingredienser på nær cremefraiche og fløde tilsættes, og retten simrer til kødet er mørt (ca. 3/4 time). Til sidst tilsættes cremefraiche og fløde og der varmes op til kogepunktet (må ikke koge).

Serveres med ris eller pommes frites. Drysses eventuel med kokos eller rosiner og ananas.





karakterer:
Opskriften er vist 39823 gange,
og udskrevet 1208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-04 22:04:12
Lyder som en stor portion, vil mene 6-8 personer.

  -   2008-03-24 17:52:56
Lækker opskrift, jeg putter dog også lidt ingefær i, så er den perfekt

  -   2005-01-01 01:01:01
piskefølden kan med held byttes med madlavningsfløde