Torskefad med Hollandaise

Torskefad med Hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Torskefad med Hollandaise, billede 4 Torskefad med Hollandaise, billede 1 Torskefad med Hollandaise, billede 2 Torskefad med Hollandaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.torskefilet
75 g.bacon i tern
1 brevhollandaisesauce
2 tsk.Dijonsennep
2 tsk.citronsaft
 Salt
 Hvid peber
 Mælk
 fedtstof til saucen
 
 
Opskrift:
Torske filet'erne dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Dampes i mikrobølgeoven i et ovnfast fad. Tages ud og væden hældes fra.

Hollandaisesaucen tilberedes efter anvisningen på pakken med fedtstof og mælk. Smages til med Dijon sennep og citron (eller evt. hvidvin) samt hvid peber. Hældes over fisken. De ristede bacontern drysses over.

Gratinér i ovnen ca. 10 min. ved 250 grader C.

Serveres med kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 29332 gange,
og udskrevet 645 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu