Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Cho gió - Vietnamesiske forårsruller

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Indsendt :


Ingredienser:
1 pk.rispapir(eller evt. filodej)
 Olie til friturestegning
500 g.hakket svinekød
100 g.glasnudler
100 g.tørrede sorte champignon/svampe
3 revne gulerødder
250 g.friske bønnespirer
2 æg
1 tsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.det tredje krydderi
 lidt fiskesauce
 


Opskrift:

Glasnudler og champignon lægges i blød i 2 skåle i lunkent vand. Tilsæt grøntsager, æg, glasnudler og krydderier til farsen lidt efter lidt. Dyp 1 stk. rispapir ad gangen i en skål med vand. Vent 30 sek. og læg så ca. 1 tsk. fyld på og rul sammen. Forårsrullerne steges i en gryde med varm olie i ca. 10 min. Rullerne skal være dækket af olie. Lægges på fedtsugende papir.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (36 stemmer)

Opskriften er vist 74411 gange,
og udskrevet 1502 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Blikkenslageren  -  2017-07-02 11:01:46
det tredje krydderi / mononatriumglutamat. Stoffet er hvidt, krystallinsk, smager kødsuppeagtigt og forstærker smagen af visse andre aromastoffer. Det er en almindelig ingrediens i sydøstasiatisk køkken og anvendes udbredt i industrielt fremstillede fødevarer. Smagen af mononatriumglutamat, umami, betragtes som den femte smag efter surt, sødt, salt og bittert

QuyenQuyen  -  2013-02-01 09:25:15
Brug aldrig filodej. Den bliver for skrøbelig. 3. krydderi kan erstattes af lidt sukker. Der findes 2 typer for rispapir. 1 til friskeruller og 1 til forårsruller, som SKAL friture steges. Et godt råd er, at dyppe af på et rent viskestykke, efter at rispapiret har været i vand (helst kold vand). Så bliver den ikke perfekt til og rulle med. Sørg for, at stege dem med det samme. God fornøjelse

Per  -  2011-05-01 19:17:32
Alt for meget fyld.

Maja  -  2010-12-07 11:25:46
Man kan købe noget andet papir til at putte rundt om som rigtig er beregnet til det. Det er svære med dette papir, prøv eventuelt at putte to lag rundt om og husk at vente til olien er helt varm og brug en PANDE så blir de sprødere fordi dampen kan komme op ;)

Per  -  2010-08-12 08:52:16
Med råt kød og rå æg vil jeg ikke anbefale at spise uden at stege

Per  -  2010-08-12 08:51:31
Vi havde ikke held med denne opskrift. Først prøvede vi at lave alm. forårsrullestørrelse, men der kom store luftbobler i rispapiret så de ikke vendte sig selv, og var for skrøblig til at vende med hulsi, så det gik i stykker. Så prøvede vi med 1 stor tsk. som der står, men stadig store luftbobler som gjorde at kun den ene side vendte opad og blev stegt, de kunne godt vendes med hulsi, men vendte sig jo hurtigt igen pga. luftboblerne. Og der var så meget rispapir omkring at det virkede råt.

Quynh94  -  2009-11-24 15:44:53
Det tredje krydderi er et hvidt pulver, man putter i, som en blanding mellem noget sødt og saltet og kan fås i for eksempel tiger eller asiatiske supermarkeder

Brigitte  -  2009-11-11 13:14:09
Skal de spises friske, så skal indholdet dog skiftes ud med friske koriander og stegt kød etc.........

Astrid  -  2009-08-19 17:17:12
man behøver ikke stege en vietnamesisk forårsrulle... de smager endnu bedre hvis man undlader det og bare dybber dem i lidt sød chilisauce

Karina  -  2009-07-30 16:55:49
Hvorfor sidder mine rispapirer fast i bunden af gryden eller på skeen? De bliver heller ikke sprøde som forventet :'( Hilsen Karina

suri  -  2009-01-07 17:43:38
tredjekrydderi er ihvertfald ikke noget hvor man putter 3 spiseskeer ned i :)

Nicolaj  -  2008-12-02 16:33:13
Kaldes også MSG (monosodiumglutaminat), og at skrive at mange er overfølsemme for det er en voldsom overdrivelse. Det er et naturligt forekommende stof, som tilsættes mange færdigretter, blandingskrydderier mv. hvor det ofte beskrives som "smagsforstærker".

Louis51  -  2007-01-15 16:15:16
Det tredje krydderi er et kemikalie, der får lidt til at smage af mere. Mange er overfølsomme overfor stoffet, så det er en god idé at prøve med salt og et nip sukker

anunym  -  2007-01-03 20:05:44
aner det ikke

stine  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er det tredje krydderi?