Rødfisk i ovn

Rødfisk i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :     
Rødfisk i ovn, billede 4 Rødfisk i ovn, billede 1 Rødfisk i ovn, billede 2 Rødfisk i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.filet af rødfisk
 
200 g.porre
100 g.persillerod
125 g.gulerødder
 
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i meget tynde strimler Lægges i et smurt ildfast fad Drysses med salt og peber Smørklatter fordeles over grøntsagerne Fadet dækkes med alufolie Sættes i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.

Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede Drysses med salt og peber- lægges ovenpå grøntsagerne Smørklatter fordeles over fisken Fadet dækkes til og stilles igen i ovnen i ca. 15-20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 110562 gange,
og udskrevet 2373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-03 10:33:11
Det var en rigtig god og nem ret. Jeg brugte bladselleri i stedet for persillerod, og vi fik hollandaise sovs til. Vi var 2 personer, men vi spiste hele portionen, så der skal beregnes dobbelt så meget til 4 pers.

  -   2012-05-12 22:47:44
Vi valgte at servere fisken med hollandaise og flourons.