Grønærtesuppe med creme fraiche og laks

Grønærtesuppe med creme fraiche og laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.frosne ærter
1 l.vand med bouillonterninger
50 g.smør
3 dl.kaffefløde
1 dl.piskefløde
 salt
 hvid peber
2 dl.creme fraiche
6 strimler ferskrøget laks
 
Opskrift:
Ærterne kommes i en gryde med vand og bouillonterninger. Koges i 20 minutter. Blandes eller gnides gennem en sigte, kommes tilbage i gryden med smør og de to slags fløde og smages til med salt og hvid peber. Suppen serveres med creme fraiche eller flødepeberrod og en strimel røget laks. I stedet for laks kan de komme fine små frosne ærter på suppen samt klippet persille, ligesom rejer også smager godt.





karakterer:
Opskriften er vist 15578 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu