Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Oksekød med grøn karrypasta

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Skært oksekødOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Kilde : Shop Asia

Indsendt :




Ingredienser:
12 baby aubergine, ca. 300 g
2 løg
400 g.skært oksekød
2 friske, røde chilier
2 friske, grønne chilier
 
2 spsk.olie
2 spsk.Grøn karrypasta
1 dåsekokosmælk
2 spsk.Fiske sauce (Nam pla)
1 tsk.Kokossukker
3 cm.ingefær
4  Kaffir limeblade
 
 Pynt:
 Basilikum blade
 


Opskrift:

Skær auberginerne i små både Pil løget. Skær løget i skiver og kødet i tynde strimler. Hak chilierne fint.

Opvarm en wok og slyng olien rundt. Svits karrypasta ½ minut.
Tilsæt oksekød.
Svits det, til det er brunet (evt. ad to omgange afhængig af størrelsen af Deres wok)

Rør kokosmælk, fiskesauce og kokossukker i.

Kog op og tilsæt aubergine, løg, chili, ingefær og Kaffir limeblade. Småkog i 5 minutter.

Smag til med ekstra fiske sauce.

Servér reten rygende varm, pyntet med basilikum blade.
Spis jasmin ris til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17326 gange,
og udskrevet 372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Bettina 1965  -  2011-04-02 15:29:37
Skært oksekød er vel altid kød i strimler eller stykker, aldrig hakket kød. Denne ret er super lækker og nem at lave :-)

Tommy  -  2009-12-10 14:10:13
Hvad menes med skært oksekød? At det er hakket eller skået ud i strimler eller andet ? Lyder rigtig lækkert :-D

Per  -  2008-09-04 20:11:27
Jeg ville foretrække tynde strimler af oksefilet eller-mørbrad